Μονο εισηγησεις ( διαφωνιες)

Απάντηση
andreas78

Re: Μονο εισηγησεις ( διαφωνιες)

Δημοσίευση από andreas78 »

kypros έγραψε:
LAGOS έγραψε:Πανίκο δεν έχουμε απολύτως τίποτε να χωρίσουμε ούτε με σένα ούτε με τον Κύπρο. Αντίθετα μας ενώνει ένα κοινό πάθος. Είτε κάποιος λέγετε λαγάρης, είτε περτικάρης, είτε φασσάρης, είτε τζηκλάρης.
Εκείνο που δεν δέχουμε όμως είναι κάποιοι να γενικεύουν τα πράματα. Δεν το δέχουμε κάποιος να υπονοεί οτι επειδή κυνηγώ αποκλειστικά λαγό σημαίνει είμαι μέσα σε εκείνους που ζήτησαν να απαγορευτεί το κυνήγι τζήκλας τον Νοέμβριο.
Απο την στιγμή που ο Κύπρος τροποποίησε το αρχικό του πόστ τότε θεωρώ το οτι έληξε το θέμα.
Φιλε λαγε το τροποποιησα απλα για να αλλαξω το λεκτικο και να ειμαι ξεκαθαρος. Η ουσια παραμενει η ιδια, οτι δηλαδη αποφασεις που περνονται με βαση μονο τα συμφεροντα αυτων των λαγοπαρεων που κυνηγουν αντιαθλητικα και εξολοθρευτηκα για οποιοδηποτε θηραμα και αν ειναι αυτο.

Παντα το λεω, μπραβο και χιλια μπραβο στους λεβεντες λαγοκυνηγους που κυνηγουν λαγο σωστα και με σεβασμο προς το θηραμα και τους συναδελφους κυνηγους. Πιστευω οτι και εσυ ανικεις σε αυτη τη κατηγορια.

Εγω προβλημα.εχω με τους αλλους που κυνηγουν με 100 σκυλους, δεν σταματουν.μεχρι ν ξιλιψουν τα παντα...μιλω γιαυτους που γυρισαν οπλο εντιον μου για να.τους δοσο το λαγο που φερμαρε το ποιντερ μου και εγω επεξα με.τη. προφαση οτι τον λαγο τον ειχαν δει το πρωι και θα τον εβρισκαν οι ιχνηλατες τους....

Γιαυτους τους ιδιους που μια την αλλη πιανουν βερκολαγουδα στα εκπεδευτηκα, που πατουν επι τπωματων για το κρεας και δεν φτανουν ολα αυτα θελουν κι αλλα με απαγορευσεις αλλων θηραματων. Φυανει πια, δεν τους θελουμε...δεν ειναι κυνηγοι
Είναι στα Ελληνικά γραμμένα!!!!!!!!!! :roll:
Άβαταρ μέλους
KALLITZIA
Full Member

Δημοσίευση από KALLITZIA »

ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΙΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΣ ΦΕΡΜΑΣ ΡΕ ΝΑ ΛΟΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ!!!!
««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

KALLITZIA έγραψε:ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΙΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΣ ΦΕΡΜΑΣ ΡΕ ΝΑ ΛΟΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ!!!!
Ρε φιλε ξαναθκιαβαστα...κατι εν εκαταλαβες καλα. Μια χαρα λεβεντοκυνηγοι ειναι και οι ιδιοκτητες ιχνηλατων. Εν αλλο πραμα που ειπαμε....
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
BLUE DE GASCOGNE
Full Member

Δημοσίευση από BLUE DE GASCOGNE »

φιλε καλλιτζια μεν προσπαθεισ να τουσ βαλεις στο θεμα του ιχνηλατη!οταν δεν κυνηγας με ιχνιλατη τοτε δεν μπορεισ να καταλαβεις.ακουν ιχνηλατη και μεσ το νου τουσ ερκετε μια μαντρα δολοφωνοι!!δεν μιλω για συξκεκριμενο ατομο οι να παρεξηγηθω..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BLUE DE GASCOGNE την 08 Ιούλ 2013, 15:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

Το ιδιο εγινε την περιοδο 2004-2005-2006 με τα περδικια που μειωθηκε ο πλυθησμος τους αισθητα και 1 ποσοστο σχεδον της ταξης του 5% των περδικοκυνηγων το γυρισαν στο λαγο και αλλαξαν και σκυλια .
Τωρα θα γινει το αναποδο?
Κανενας δεν μπορει να πει του αλλου γιατι απο πχ περδικαρης εγινες λααρης η τζικλαρης η φασσαρης.
Οταν βγαζεις αδεια δεν σου δινουν καποιο τιτλο οπως τα πιο πανω αλλα κυνηγετικη αδεια.
Τωρα πως εμεις οι ιδιοι διαλεγουμε τι μας ερεθιζει να κυνηγαμε και με πιο τροπο η μεσα εχει να κανει με την λογικη του καθ'ενος απο εμας αν δεν σε ενδιαφερει για τιποτα παρα μονο η καρπωση και οι κοντρες μεταξυ αλλων τοτε χασαμε το παιχνιδι γενικα δεν ειναι φετος του χρονου σιγουρα και μετα.... κατσε γαρε ψοφα
Το μονο που θα καμνουμε ειναι καφενες, ιστοριες απο τα παλια και να ριχνουμε ευθυνες εδω και εκει για το ποιος φταει και γιατι δεν εκαναν οι υπευθυνοι τιποτα.Στην ουσια φταιμε και εμεις που ανεχομαστε καθε χρονο τα ιδια και χειροτερα.
Καθε χρονο λεμε καθε περσι και καλυτερα αλλα στις ερευνες που βλεπουμε ειδατε καμια φορα να παραδεκτει το Ταμειο Θηρας οτι δεν εκανε την δουλεια του σωστα?????
Παντα οι κυνηγοι 51% και πανω ειναι ευχαριστημενοι με το εργο τους λενε οι ερευνες και αυτοι με την σειρα τους τα ριχνουν στους κυνηγους και στον τροπο που κυνηγανε.
Αν κυνηγανε φιλε μου με 15 σκυλους 2 ατομα εσυ του εδωσες το δικαιωμα τωρα γιατι ερχεσε και ζητας τα ρεστα????
Αλλαξε τους νομους βαλε τα προστιματα που πρεπει αφου θες να κανεις προστασια του θηραματος και μην τους δινεις παραθυρα.
Αλλα μονο με την προστασια δεν κανεις και διαχειρηση & εμπλουτισμο αλλο μεγα θεμα που συνεχιζουν τις ιδιες τακτικες χωρις αποτελεσμα εδω και χρονια και ολοι βλεπουμε τα λεφτα μας να φευγουν χωρις αποτελεσμα και αυτοι να λενε τα δικα τους
Οσο για τα δυχτια μια βολτα να κανεις στις περιοχες που εχει μπασιματα, περασματα,αποδημιες απο/σε γειτονικες χωρες θα δεις τα δυχτια πας την ακρα του δρομου και τα μηχανουδκια να παιζουν 24 ωρες το 24ωρο ολοι οι αρμοδιοι ειναι τυφλοι η κουφοι???? εκτος και εαν ειναι και τα 2 μαζι.
Και θελουν να βαλουν και κοτα στις τζικλες?? Για ποιο λογο για να πιανονται περισσοτερες στα δικτια μηπως????η να μην παιξουν το λαο που εβγαλαν 100 σκυλοι απο το απεναντι βουνο και εκοψαν πισω 1 χιλιομετρο και εδωκε πας σε 1 τζικλαρη
Οταν αλλαξουν ολα αυτα και αλλα τοτε θα βλεπουμε τα επομενα χρονια κανενα φκιακα και κανενα περτικουι καμια τζικλα μεσα μεσα

Φιλε ΚΑΛΛΙΤΖΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΥΠΡΟΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΣΑΣ
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
KALLITZIA
Full Member

ΕΓΩ ΚΥΝΗΓΩ ΜΕ 4 ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ+ 2 3 ΑΚΟΜΑ Η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ........ 7 8 ΩΡΕΣ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΠΟΥ ΕΙΔΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ ΡΕ? :?:
Άβαταρ μέλους
KALLITZIA
Full Member

ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΜΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ!!! ΑΛΛΑ ΟΠΟΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΦΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΠΙΟΣ ΚΥΝΗΓΑ ΜΕ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ :!: :!: :!:
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

Παντα το λεω, μπραβο και χιλια μπραβο στους λεβεντες λαγοκυνηγους που κυνηγουν λαγο σωστα και με σεβασμο προς το θηραμα και τους συναδελφους κυνηγους. Πιστευω οτι και εσυ ανικεις σε αυτη τη κατηγορια.
Αυτο ειπε φιλε για αυτους που κυνηγανε το λαγο με σεβασμο προς το θηραμα.Αν εισαι σε αυτους μπραβο σου και απο εμενα αν οχι Φωναζε οπως τωρα τι αλλο να πω?????
Φιλε κυνηγω και εγω με ιχνηλατες :lol:
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
KALLITZIA
Full Member

αρααααα ΕΝ ΕΙΣΕ ΚΥΝΗΓΟΣ ΠΙΑΣΕ ΦΕΡΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΟΥΝΤΕ ;) :D
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

BLUE DE GASCOGNE έγραψε:φιλε καλλιτζια μεν προσπαθεισ να τουσ βαλεις στο θεμα του ιχνηλατη!οταν δεν κυνηγας με ιχνιλατη τοτε δεν μπορεισ να καταλαβεις.ακουν ιχνηλατη και μεσ το νου τουσ ερκετε μια μαντρα δολοφωνοι!!δεν μιλω για συξκεκριμενο ατομο οι να παρεξηγηθω..
Φιλε blue κανενας δεν εχει κατι με κανενα ειδος σκυλλου. Και μια χαρα γνωριζουμε τι ειναι ιχνηλατης και.εχουμε κυνηγησει με.ιχνηλατες και λαγους και γουρουνια....εν οι παραπανω κυπραιοι που δεν.ξερουν τι ειναι κυνηγι και τι ειναι σαριζω το βουνο με 25 σχιλους μιξ περκι φκαλουμε τιποτε.

Τι πιο ομορφο πραμα δυο τρεις φιλοι με.2,3,4 ιχνηλατες να καμνουν το κυνηγι τους ομορφα και ποιοτικα και να.κυμηγουν.λαγο.....

Δυστυχως ομως, δεν το λεω εγω αλλα πιασε ενα δειγμα απο ολους αυτους που λενε οτι κυνξγουν λαγο με.ιχνηλατη και.δες τι ποιοτιτα και τη γνωση εχουν γενικα.για οτιδηποτε στ κυνηγι...δυστυως αυτο το ειδος κυνηγιου περιλαμβανει και το μεγαλυτερο ποσοστο κυνξγων κακης ποιοτητας και ελεπης γνωσης και γιαυτο και ισως θυματοποιητε πιο πολυ απο τα αλλα.

Ισως σε καμια 20 χρονια οταν το κυνηγι με.ιχνηλατες στη κυπρο ωριμασει και ανβυπαρχουν ακομα λαγοι, θα μαθουν και οι κυπραιοι τη διαφορα του κυνηγιου απο την κρεατοσυλλογη
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ”