Μπραβο φιλε νομιζω οι εισηγησεις σου ειναι οι πιο σοβαρες και συμφωνω σε ολες μαζι σου.christy2000 έγραψε:Το θεμα που ειμαστε ειναι ''ΜΟΝΟ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ'' !!! δεν ειναι για σχολιασμο των εισηγησεων των αλλον και εμπλοκη σε ακομα ενα θεμα που σχολιαζουμε, αλλα και ακουμε μονο εμεις.Ο συναδερφος τζικλοκτονος δεσμευτικε να μεταφερη τις εισηγησεις μας σε καποιους που ισως καταφερουν να καμουν κατι προς το καλυτερο.
Οι δικες μου προτασεις ειναι.
1)Η λαθροθηρια,αλλα και η αστυνομευση σε οτι αφορα το κυνηγι, να περαση στα χερια της αστυνομιας ουτος οστε η Υπηρεσια Θηρας να εχει να κανει μονο με οτι αφορα το κυνηγι καθ'αυτο.
2)Να ανακληθουν ολες οι αδειες κυνηγιου απο ολους τους κυνηγους και για να τις επανεκδωσουν να πρεπει να ειναι ολοι μελοι σε κυνηγετικο συλλογο,και η θα αδεια θα εκδιδεται μεσα απο τους κυνηγετικους συλλογους.(ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟ!!!)
3)Οι αδεια κυνηγιου να χωριστη σε διαφορετικες αδειες,οπως α)περδικι β)λαγος γ)τζικλα κ τρασιλα δ)φασσα κ τρυγονι ε)μπεκατσας,( νομιζω μονο ετσι μπορει να γινει πιο ποιοτικο το κυνηγι μας)
4)Ξεχωριστη αδεια για καθε σκυλλο που εχω μαζι μου,π.χ. ενας σκυλλος 50ευρο-δυο σκυλλοι 130ευρο-τρεις σκυλλοι 300ευρο κτλ.(σκυλλος στο βουνο που δεν ανικει σε ''κανενα'' θα περιμαζευεται).
5)Περιορισμος στα εκπαιδευτικα,ειδικα οταν αναπαραγεται το θηραμα,δλδ,για εκπαιδευση να επιτρεπονται σκυλλοι μεχρι μιας ορισμενης ηλικιας οπως μεχρι 18 μηνων,σκυλλοι περαν αυτης της ηλικιας χρειαζονται εγκγυμναση για καλυτερη φυσικη κατασταση που μπορει να επιτευχθει και σε καποιου ειδους τελλιασμενο,αφου γινουν και αυτα νομιμα!
6)Η διαχηρειση των επιβλαβων αλλα και της προστατευομενης αλεπους πρεπει να περασει στα χερια του ταμειου θηρας παραυτα πριν να ειναι αργα και για να γινει αυτο πρεπει εμεις που ειμαστε συνεχεια στη φυση να συλλεξουμε στοιχεια,οπως το βιντεο που δημοσιευσε στο φορουμ ενας φιλος που δειχνει ποσες αλεπουδες εχει μολις σε ενα μονο μικρο μερος,για να αποδειξουμε ποσο μεγαλο ειναι το προβλημα!
αν ειναι και οι μεζεδες και ο καφες σου ετσι μπραβο