Μονο εισηγησεις ( διαφωνιες)

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: Μονο εισηγησεις ( διαφωνιες)

Δημοσίευση από πανικος »

Laurona έγραψε:Εγω δεν λαμαβνω επιτειδες μερος στην συζητηση με εισηγησεις.

Αλλα ενα θα σας πω.
.....γιατι παντα ο νομοταγης κανει πισω......αλλα τελικα την τρωει που πι.....

Σας θυμιζω......αμα κατι χαθει.......με οσον κοπο και να αποκτηθηκε....παει.....δυσκολα το ξαναβρισκεις.
χρυσανθε ακριβως τα πιο πανω λογια που ειπες ειναι που μερικοι δεν τα καταλαβουν.
προσπαθουν να βγαλουν τα ματια μονοι τους ορισμενοι.ακου να απαγορευτη το κυνηγι της τζικλας τον νοεμβριο παραδειγμα.θελω να γνωρισω αυτον που εισηγηθηκε κατι τετοιο να μου το αναλυση αλλα να κρατω τζε μια βερκα :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Μεταξύ μας δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε και ποιος δεν θέλει τη ανάκαμψη μιας πολύ χαλαρωτικής ασχολίας
Κανένας από δω δεν νομίζω να κάνει κάτι εσκεμμένα για την όλη κατάσταση άσχετα με τις απόψεις του,απλώς άμαν όλοι είναι απων κάπου τα λες

Ένα βίντεο όπως είδα τα πράγματα σήμερα σε αναγκαστική επίσκεψη στην Βουλή και το υπουργείο οικονομικών -και αντίκτυπο τι επικρατεί έξω

Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
Vasilis-beagle
Full Member

Δημοσίευση από Vasilis-beagle »

Η λαθροθηρια ειναι ανεξελεκτη τζαι συζητουμε πως φταιν οι σκυλοι μας που φκαινουν εξω? Παμε να πιουμε καφε ακουεις τους τζαι χουμιζουντε εψες επιασα τοσους αλλη νυκτα επιασα τζαι ζωντανο και παει το βκιολι...τζαι να δεχτω εγω επειδη εχει 5-10-100 που τουτους να μου στερουν εξωρμησεις να μου στερουν εξοδους με τα σκυλια μου κτλ....εχουμε μια απολαυση τζαι πρεπει στερουμαστε γιατι καποιοι εν μπορουν να καμουν σωστα τη δουλεια για την οποια τους πληρωνουμε να καμουν...
φιλικα
Άβαταρ μέλους
KALLITZIA
Full Member

Δημοσίευση από KALLITZIA »

beagle mania έγραψε:Η λαθροθηρια ειναι ανεξελεκτη τζαι συζητουμε πως φταιν οι σκυλοι μας που φκαινουν εξω? Παμε να πιουμε καφε ακουεις τους τζαι χουμιζουντε εψες επιασα τοσους αλλη νυκτα επιασα τζαι ζωντανο και παει το βκιολι...τζαι να δεχτω εγω επειδη εχει 5-10-100 που τουτους να μου στερουν εξωρμησεις να μου στερουν εξοδους με τα σκυλια μου κτλ....εχουμε μια απολαυση τζαι πρεπει στερουμαστε γιατι καποιοι εν μπορουν να καμουν σωστα τη δουλεια για την οποια τους πληρωνουμε να καμουν...
φιλικα
ΑΦΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ ΡΕ ΓΕΙΤΟ ;)
««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Εγω δεν ειπα οτι δεν πρεπει να στερηθουμε, εαν πρεπει και οσο πρεπει να στερηθουμε.

Εγω ειπα να προσεχουμε τι προτεινουμε και να το βλεπουμε σφαιρικα και σε συνδιασμο με ΟΛΑ τα αλλα, γιατι ευκολα λεμε , να γινει αυτο και αυτο......αλλα μετα φερνει ο φουρνος την πυρα.

Πανικο μου να τα πουμεν αλλου, οχι δαμε, γιατι ενεν του θεματος αλλα ναχαρεις ξαπολα την βερκα, εγω δεν ειπα τιποτε ακομα :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
BLUE DE GASCOGNE
Full Member

Δημοσίευση από BLUE DE GASCOGNE »

ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΣ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΛΑΟ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΚΥΠΡΑΙΟΙ .ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΑΛΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
ΘΑΥΜΑΣΤΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΚΕΥΤΗΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΚΑΜΑΝ!
http://www.youtube.com/watch?v=GgZzu3LC9lw
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ
1.Στο να παιρνουν αδεια καποιοι τοσο ευκολα χωρις να ξερουν τι θα πει πρωτα κυνηγετικη συνηδηση
2.στο να περνα η θυροφυλακη διπλα που ενα περβολι που οι στυλλοι των διχτυων να ειναι ορατα απο το ριζοκαρπασο και να παρκαρουν 200 μετρα πιο κατω να γραψουν τον γερο με τα βερκα.
3.στο να ταιζουν τες φασσεσ οι τοπακες να τες εκτελουν που την παρασκευη και οι αρμοδιοι να λαλουν ενομιζαμε ειχε βολη ο στρατος.
4.στο να παιρνουν οι σκυλλαριες οσους σκυλλους θελουν στο κυνηγι.
5.στο να μενει κλειστο το κυνηγι τρυγονιου τον απριλλη
6.στο να γινονται συναυλιες απο μηχανακια ορτυκιων απο 1 σεπτεμβριου -30 οτωμβριου και οι αρμοδιοι να κοιμουντε
7.στο να πιανουν αμπελοπουλια καθε νυχτα να τα πουλουν και εγω που παω με το φλοπερ να φοβουμε να παιξω 10 πουλια να τα κοχλασω να πιο θκιο μπυρες :(
8.στο να βγαινει ο καθενας να λαλει αερολογιες στις συναντησεις που ειναι της μοδασ τελευταια και να επιμενει οτι ειναι και σωστος
9στο να μεν υποχρεωνουμαστε σαν κυνηγοι να εχουμε υπο την ευθυνη μασ ο καθενασ μια ποτιστρα τουλαχιστον τζε να καρτερουμε ουλα που 60 πλασματα της θηρας
10.στο να μην εχουμε τζε εμεις 50000 αρνια εναν βοσκο μεσ την βουλη γιατι εν να χασει το κομμα μασ ψηφο αν την δοσουμε του βοσκου ;)
11.στο να γραφουμε δαμεσα τες γνωμες μασ τζε να νομιζουμε οτι βαλλει μασ κανενας αφτιν
12.στο να πηγαινουμε να βγαλουμε αδεια και να μην ειμαστε υποχρεοι να παρουμε ασ ειναι και 50-100 χαρτουτσιες αδειες για να την εκδοσουμε
12.στο να ττελιαζει το εξοχικο του ο καθε ενασ και να βαλλει ταπελλα απαγορευεται το κυνηγι :o
13.στο να βαλλει ο καθενασ 2 στυλλους τζε αλυσουι και να κοφκει τους χωματοδρομους γιατι σκονιζονται οι ορνιθες του
αυτα και αλλα που διαφωνω καθετα αλλα και οριζοντια.τωρα δεν μου ερχονται αλλα , θα συνεχισω μετα 8-)
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Vasilis-beagle
Full Member

Δημοσίευση από Vasilis-beagle »

Οχι ποσες φορες το εκαμαν !!! ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΜΟΥΝ ΝΑ ΛΑΛΕΙΣ ;) τζαι φανταστου μια περιοχη για 5-6 μηνες να μην πατα αθρωπος ειτε για κυνηγι ειτε για σκυλους ποσο πιο ευκολο θα γινει το εργο των λαθροθηρων να καμνουν τα ωραια τους :!:
mikros

Δημοσίευση από mikros »

πανικος έγραψε:ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ
1.Στο να παιρνουν αδεια καποιοι τοσο ευκολα χωρις να ξερουν τι θα πει πρωτα κυνηγετικη συνηδηση
2.στο να περνα η θυροφυλακη διπλα που ενα περβολι που οι στυλλοι των διχτυων να ειναι ορατα απο το ριζοκαρπασο και να παρκαρουν 200 μετρα πιο κατω να γραψουν τον γερο με τα βερκα.
3.στο να ταιζουν τες φασσεσ οι τοπακες να τες εκτελουν που την παρασκευη και οι αρμοδιοι να λαλουν ενομιζαμε ειχε βολη ο στρατος.
4.στο να παιρνουν οι σκυλλαριες οσους σκυλλους θελουν στο κυνηγι.
5.στο να μενει κλειστο το κυνηγι τρυγονιου τον απριλλη
6.στο να γινονται συναυλιες απο μηχανακια ορτυκιων απο 1 σεπτεμβριου -30 οτωμβριου και οι αρμοδιοι να κοιμουντε
7.στο να πιανουν αμπελοπουλια καθε νυχτα να τα πουλουν και εγω που παω με το φλοπερ να φοβουμε να παιξω 10 πουλια να τα κοχλασω να πιο θκιο μπυρες :(
8.στο να βγαινει ο καθενας να λαλει αερολογιες στις συναντησεις που ειναι της μοδασ τελευταια και να επιμενει οτι ειναι και σωστος
9στο να μεν υποχρεωνουμαστε σαν κυνηγοι να εχουμε υπο την ευθυνη μασ ο καθενασ μια ποτιστρα τουλαχιστον τζε να καρτερουμε ουλα που 60 πλασματα της θηρας
10.στο να μην εχουμε τζε εμεις 50000 αρνια εναν βοσκο μεσ την βουλη γιατι εν να χασει το κομμα μασ ψηφο αν την δοσουμε του βοσκου ;)
11.στο να γραφουμε δαμεσα τες γνωμες μασ τζε να νομιζουμε οτι βαλλει μασ κανενας αφτιν
12.στο να πηγαινουμε να βγαλουμε αδεια και να μην ειμαστε υποχρεοι να παρουμε ασ ειναι και 50-100 χαρτουτσιες αδειες για να την εκδοσουμε
12.στο να ττελιαζει το εξοχικο του ο καθε ενασ και να βαλλει ταπελλα απαγορευεται το κυνηγι :o
13.στο να βαλλει ο καθενασ 2 στυλλους τζε αλυσουι και να κοφκει τους χωματοδρομους γιατι σκονιζονται οι ορνιθες του
αυτα και αλλα που διαφωνω καθετα αλλα και οριζοντια.τωρα δεν μου ερχονται αλλα , θα συνεχισω μετα 8-)
Εσενα πρεπει να σε παω πολλα απ΄οτι φενεται :D
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Πανικος Setter έγραψε:εισηγήσεις , εισηγήσεις , εισηγήσεις , εισηγήσεις , εισηγήσεις
Πρεπει , Πρεπει , Πρεπει , Πρεπει , Πρεπει

καταρχάς δεν απευθύνομαι σε κανένα φίλο που εισηγήθηκε κάτι , γενικά θα μιλήσω
πολλές φορες σκέφτομαι σε τι αποσκοπούν όλες αυτές οι εισηγήσεις όταν
η κυνηγετική πεδία στο τόπο μας μπορεί να είναι στο πιο χαμηλό επίπεδο παγκοσμίως σε αναλογία πληθυσμού
κατά την προσωπική μου άποψη ότι θέλετε πείτε , ότι θέλετε εφαρμόστε το αποτέλεσμα θα είναι ένα μεγάλο μηδενικό
οι ιθαγενείς που στην τελική αυτοί σκοτώνουν για να επιβιώσουν και μόνο όσο χρειάζεται , σέβονται το θήραμα τους σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από εμάς που τάχα θεωρούμε το κυνήγι άθλημα
πιστεύω ότι όλοι μας ανεξαιρέτως στα πρώτα μας βήματα στο κυνήγι κάναμε τις μ******ς μας , κάποιοι από εμάς κατάλαβαν από μόνοι τους είτε από συμβουλές άλλον πιο είναι το σωστό και πιο το λάθος
είμαστε πολύ λίγοι αλλά εάν καταφέρουμε ο καθένας ξεχωριστά να συμβουλεύει τρεις με πέντε νεαρούς στον φιλικό και οικογενειακό του κύκλο που τώρα ξεκινάνε το κυνήγι είναι εκεί που θα αρχίσουν να αλλάζουν τα πράγματα προς το καλύτερο
πολλές φορές άκουσα από νεαρούς βουρκατορες να λένε για το λαγό που κτύπησε ο πατέρας τους στην περίοδο τις τζικλας , για το περδίκι στην περίοδο τις φάσσας
άμεσος θα τους εξηγήσω το λάθος με επιχειρήματα , ο ένας λαγός που κτυπήθηκε από το πατέρα σου τον επόμενο χρόνο μπορεί να μεγάλωνε ακόμα 5 και το ένα περδίκι 10 ,
και ρωτώ , αύριο όταν θα πηγαίνεις εσύ κυνήγι δεν θα ήθελες να υπήρχε θήραμα ?
σίγουρα ναι μου λένε
αυτό που έκανε ο πατέρας σου ήταν σωστό τότε ?
φυσικά όχι
αμέσως ο μελλοντικός κυνηγός μπαίνει σε σκέψεις και είναι εδώ που θα ξεκινήσει να σκέφτεται σωστά και θα τον κερδίσεις
αυτό πιστεύω είναι η καλύτερη διαχείριση που μπορούμε να κάνουμε αυτή τι στιγμή .
όλα τα άλλα για μένα είναι λόγια του αέρα

Πολλα σωστος ...!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ”