Μονο εισηγησεις ( διαφωνιες)

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
KALLITZIA
Full Member

Re: Μονο εισηγησεις ( διαφωνιες)

Δημοσίευση από KALLITZIA »

...........ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΣΤΕΛΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΣΙΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΟΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΤΑ ΚΛΟΥΦΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΗΣ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ Ο ΠΑΛΙΟΣΗΙΛΛΟΣ ΕΝ ΚΑΜΜΙ ΕΝ ΔΟΥΛΕΦΚΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΣ ΚΑΜΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΑΦΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ!!! ΕΤΣΗ ΕΝ ΚΑΛΙΤΕΡΑ??? Ι ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΟΝΩ ΟΛΑ?? παντα φιλικα
««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
isimerinos
Full Member

Δημοσίευση από isimerinos »

παιδκια κατα την γνωμη μου οσα μετρα εχουν στοχο τον περιορισμο του νομοταγη κυνηγου ειναι λανθασμενα και δεν θα φερουν κανενα αποτελεσμα. ο κυπριος κυνηγος ειναι ο πλεον αδικημενος. αν περιοριστουν τα εκπαιδευτικα ως τον μαη οπως πολυ λανθασμενα επροτειναν καποιοι μεγαλοι λαγοκυνηγοι το μονο που θα καταφερουν ειναι να αλωνιζουν οι λαθροθηρες και τα μονοπαθκια ναν γεματα τελουθκια. εγω επαρατηρησα οτι επιτρεπομενες και απαγορευμενες περιπου τους ιδιους λαους κρατουν. το προβλημα ενεν το κυνηγι. φιλε ατμιν μπορεις να με παραπεμψεις να δκιαβασω στην βιβλιογραφια που ειπες για την διωξη ?
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

KALLITZIA έγραψε:...........ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΣΤΕΛΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΣΙΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΟΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΤΑ ΚΛΟΥΦΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΗΣ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ Ο ΠΑΛΙΟΣΗΙΛΛΟΣ ΕΝ ΚΑΜΜΙ ΕΝ ΔΟΥΛΕΦΚΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΣ ΚΑΜΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΑΦΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ!!! ΕΤΣΗ ΕΝ ΚΑΛΙΤΕΡΑ??? Ι ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΟΝΩ ΟΛΑ?? παντα φιλικα
καλά ρε φίλε να σου κάμω μιαν ερώτηση το γεγονός ότι με το να μεν τους κάτσεις καθόλου τσαι να μεν έχουμε λαγούς καθόλου εν το σκέφταισε ???? Δηλαδή αμμα ξιλίψουμε τον λαγό μετά οι σκύλοι τι θα βρίσκουν ποντικούς ??Παλιά ο κόσμος εκάθισκεν τους τσαι 6 τσαι 8 μήνες και επέζαν απο 10-20 λαγούς το χρόνο επιέναμε με τους σκύλους φέρμας και 3-4 λαγούς κάθε χρόνια επαίζαμε τους . Εν κανεί που έσχει τόσα εναντίων του ο λαγός πρέπει να του υποβάλουμε και εμείς την μέγιστη πίεση ? Η εννα πάμε στην παροιμία που λένε οι περισσότεροι αμμα έβρεις το σήκο σήκωστο??? Εγώ έκατσα τον σκύλο μου Ιανουάριο -Φεβρουάριο-Μάρτιο -Απρίλιο -Μάϊο με μόνο 5 εξορμήσεις σε περιγραγμένα και 2 σε επιτρεπόμενες 7 στο σύνολο σε 5 μήνες τον πήρα προχθές και δούλεψε κανονικότατα!! τούτές τις νοοτροπίες ότι ο σκύλος πρέπει να βγαίνει 365 μέρες τον χρόνο για να κυνηγάει πρέπει να τις αποβάλουμε. Κατά τους 5 μήνες που καθόταν το σκυλί ασχολήθηκα με απαγορεύσεις , με τροχάδιν για φυσική κατάσταση και υπακοή τα οποία πολοί λίγοι δίνουν σημασία σε αυτά! Ο χρήστος απο τα καμπιά που τον θεωρώ ένα απο τους κορυφαίους εκπαιδευτές και άλλοι γνωστοί μου καλοί λαγοκυνηγοί -Μάρτη-Απρίλη-Μάϊο-Ιούνι-Ιούλη δέν βγάζουν καθόλου έξω τα καλά τα σκυλιά τους για τον λόγω ότι υπάρχει ο κίνδυνος της κουφής, της ψατσής και ο σκύλος ο έτοιμος δέν έχει τίποτε να κερδίσει, με εξόδους Αύγουστο-Σεπτέβρη-Οκτώβρη ο σκύλος βρίσκει την φυσική του κατάσταση άνετα
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Το κυνηγι εφτασε πλεον σε ενα οριακο σημειο.Σκεφτειτε πως ηταν πριν 15-20 χρονια και πως το καταντησαμε σημερα!Λογο του οτι δεν παρθικαν ποτε ουσιωδη μετρα για να διαφηλαξουμε το αθλημα μας,καλουμαστε σημερα να παρουμε τα πιο επωδυνα μετρα,που εαν δεν τα παρουμε θα χρειαστη στο συντομο μελλον να παρουμε αλλα πιο επωδινα.Μην ξεχνατε τα προσφατα γεγονοτα στην οικονομια και στην ανικανοτητα μας να παρουμε μετρα, που μας καταντησαν και που καταληξαμε,δεν πρεπει να αφησουμε το προσωπικο μας συμφερων και την απολαυση του σημερα να καταδικασουν το κυνηγι του αυριο!
Εαν χρειαστη να χαθουν καποια καλα αιματα σκυλλων γιατι πρεπει να σταματησουν τα εκπεδευτικα ας χαθουν!Δηλαδη θα ηταν καλητερα να λεμε-Αμαν ηντα συλλος....μακαρι να των ειχα πριν 10 χρονια που επιτρεποταν το κυνηγι???Η αποψη μου ειναι οτι οποιο και αν ειναι το κοστος πρεπει να το υποστουμε ΣΗΜΕΡΑ,γιατι εαν παρουμε μετρα σημερα που τα πραγματα ειναι ακομα ανατρεψιμα σε ενα με δυο χρονια θα απολαμβανουμε ολοι και τα εκπεδευτικα μας και την μπεκατσα των Ιανουαριο και δεν θα χρειαζεται να σπαταλω ωρες και καυσιμα για να βρω κομματι που ''μπαζι''το λαγο σε τοπους απομακρους και απατιτους!
Πρεπει να ξερετε οτι παντα οι σωστοι και νομοταγης καλουντε να θησιασουν να προσφερουν αλλα και να ανατρεψουν!!!
Τα καρκινωματα παντα υπειρχαν και παντα θα υπαρχουν,την ανατροπη την κανουν αυτοι που βαζουν το γενικο καλο πανω απο το προσωπικο οφελος και το κυνηγι σημερα χρειαζεται την στηριξη ολων εμας που το αγαπαμε πραγματικα!!!
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
BLUE DE GASCOGNE
Full Member

Δημοσίευση από BLUE DE GASCOGNE »

EMIASAMEN ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ''ΦΤΕΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΤΡΟΙΤΕΣ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΦΤΕΕΙ Ο ΑΣΠΡΟΣ ΠΑΛΕ ΤΡΟΙΤΕΣ Ο ΜΑΥΡΟΣ''.....
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΚΙΑ ΜΕ ΑΠΛΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ....ΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΕΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΘΑΡΙΣΕΝ ΤΟΥΣ.ΜΙΤΣΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΟΥΦΚΙΑ ΠΟΥ ΕΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΔΕΝ ΦΑΚΑ ΠΕΝΝΑ, ΕΚΤΕΛΕΣΜΑ.ΣΥΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΗΛΛΑΡΙΕΣ??
ΣΥΜΦΩΝΟ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ ΟΥΛΛΟΙ ΟΚ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΘΕΝΟΥΜΕ Ο ''ΤΑΔΕ'' ΕΠΙΕ ΕΨΕΣ ΕΠΕΞΕ 7 ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ....ΟΙ ΕΝ ΑΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ,ΟΙ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ,ΟΙ ΣΙΗΛΛΑΡΗΡΙΕΣ,ΠΛΑ ΠΛΑ ΠΛΑ.,...
IOANNIS IOANNOU
Full Member

Δημοσίευση από IOANNIS IOANNOU »

Πάταξη της λαθροθηρίας πρώτα που οργώνουν τα χωραφια ολη νυχτα και αν δεν ανακαψη ο λαος σε ενα χρονο να μειωθούν και ολα τα αλλα!
IOANNIS IOANNOU
Full Member

Δημοσίευση από IOANNIS IOANNOU »

εφκατε μια νυχτα εξω στα βουνα να δειτε τι γινετε!ολοι ξερουν κανενας εκαμνει τπτ!
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

Το διαιρει και βασιλευε ξερετε το εννε?ετσι σας εκαμαν και εσας που υποστηριζετε τις απαγορευσεις.ειπαν σας εννα ανακαμψει το θηραμα και πιστεψετε το και προσπαθειτε να πεισετε κι αλλους.η μακαριτισσα η γιαγια μου ελαλε ''τη ψατζιην εφαμεν την''.
παμε για κλεισιμο αν δεν το καταλαβετε
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
Άβαταρ μέλους
KALLITZIA
Full Member

ΦΙΛΕ ARISTE ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ blue de gascogne kai ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ 365 ΜΕΡΕΣ ΦΚΕΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΥΛΛΟΙ ΜΟΥ ΕΚΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΕΣ ;) ΑΛΛΑ ΑΤΕ ΑΡΧΗΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!! ΤΙ ΝΑ ΠΩ :)
Άβαταρ μέλους
KALLITZIA
Full Member

giorgos80 έγραψε:Το διαιρει και βασιλευε ξερετε το εννε?ετσι σας εκαμαν και εσας που υποστηριζετε τις απαγορευσεις.ειπαν σας εννα ανακαμψει το θηραμα και πιστεψετε το και προσπαθειτε να πεισετε κι αλλους.η μακαριτισσα η γιαγια μου ελαλε ''τη ψατζιην εφαμεν την''.
παμε για κλεισιμο αν δεν το καταλαβετε
ΕΛΑ ΜΕΓΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕ +300000000
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ”