ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
- Hlias
- Full Member
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
Savva mou euxaristo gia ton moustakali m
exo k mia moustakalisa k xerume tous oso mporo
piase k ton antrikko k kopiaste gia posto
. Ok den ime k o 129! alla kati kamnumen k emis
. Astio a oi na piasteis re sotiraki
. Vallo tis foukoues k to posto, valte ta kreata
. Pantos gia perioxes apo astromeriti mexri spilia opios theli kamia pliroforia as m pei! To kinigi ine sinadelfosini k oxi antagonismos! Parea girevko ego
. Apo kinito
- Rai
- Full Member
Πολύ σωστό αυτό που λές και άν όλοι μας το καταφέρναμε τότε το κυνήγι θα είχε διαφορετική αντιμετώπιση και μεγαλύτερη αξία.Hlias έγραψε:Savva mou euxaristo gia ton moustakali mexo k mia moustakalisa k xerume tous oso mporo
piase k ton antrikko k kopiaste gia posto
. Ok den ime k o 129! alla kati kamnumen k emis
. Astio a oi na piasteis re sotiraki
. Vallo tis foukoues k to posto, valte ta kreata
. Pantos gia perioxes apo astromeriti mexri spilia opios theli kamia pliroforia as m pei! To kinigi ine sinadelfosini k oxi antagonismos! Parea girevko ego
. Apo kinito
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- Hlias
- Full Member
Φιλε μου τι πιο ωραιο απο το να περνεις αλλους σε ενα τοπο και να βρισκουν θηραμα?? χερεσε και εσυ και ας μην πεξεις τπτ! νιωθεις ωραια, διασκεδαζεις το! μια φορα που επηρα ενα συναδελφο απο το φορουμ μαζι μου σαιττα, κ εν επεκσαμεν τπτ ειχεν να με πιασει το κλαμα
αμαν ειβραμεν τα κιλα με τα μανιταρια ομως ανακουφιστικα που θα πιεναν πισω εστω με κατι τις!
πρωτα ειναι η παρεα, αλλα με νουσιμα πλασματα α, μετα το χαιχουι και μετα η καρπωση! ειδικα αν συνδιαζονται και τα 3 ειναι παραδεισος 
- APOLLON_1
ναι αφού το είπες σκεφτούμε να πάρο μαζί μου το "αχερκοτι" πρώτη κυριακή στη φάσσα να χάσει το φως του
EPANIEL POWER
- Savvas
- Full Member
Μπράβο ρε τσιάκκο μουHlias έγραψε:Φιλε μου τι πιο ωραιο απο το να περνεις αλλους σε ενα τοπο και να βρισκουν θηραμα?? χερεσε και εσυ και ας μην πεξεις τπτ! νιωθεις ωραια, διασκεδαζεις το! μια φορα που επηρα ενα συναδελφο απο το φορουμ μαζι μου σαιττα, κ εν επεκσαμεν τπτ ειχεν να με πιασει το κλαμααμαν ειβραμεν τα κιλα με τα μανιταρια ομως ανακουφιστικα που θα πιεναν πισω εστω με κατι τις!
πρωτα ειναι η παρεα, αλλα με νουσιμα πλασματα α, μετα το χαιχουι και μετα η καρπωση! ειδικα αν συνδιαζονται και τα 3 ειναι παραδεισος
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
- Hlias
- Full Member
ωραια γιατι βαρκουμε μονος μου πανω στες λαππες
τουλαχιστον αν δεν εχει πουλια να μας μεινει το φαι
μεν σου πο να πυροσουμε το φουρνι του σταθμου και το μεσημερι να φαμε και κλεφτικο 
- sotiris!129
εγω θα ενιωθα ΜΑΛΑΚΑΣ! Να παω να εβρω τον τοπο τα ποστα μπλα μπλα και να παω και να βλεπω τους αλλους να καμουν παρτι και εγω να περνω ματι ;Hlias έγραψε:Φιλε μου τι πιο ωραιο απο το να περνεις αλλους σε ενα τοπο και να βρισκουν θηραμα?? χερεσε και εσυ και ας μην πεξεις τπτ! νιωθεις ωραια, διασκεδαζεις το!:D
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Savvas
- Full Member
Σωτηράκι μου είμαστε σε άλλο επίπεδο εμείς. Φαίνεται εν σου αρέσκει η παρτ&**ζα. Μόνο την πρώτη φορά εν δύσκολο, μεν φοβάσε try it.sotiris!129 έγραψε:εγω θα ενιωθα ΜΑΛΑΚΑΣ! Να παω να εβρω τον τοπο τα ποστα μπλα μπλα και να παω και να βλεπω τους αλλους να καμουν παρτι και εγω να περνω ματι ;Hlias έγραψε:Φιλε μου τι πιο ωραιο απο το να περνεις αλλους σε ενα τοπο και να βρισκουν θηραμα?? χερεσε και εσυ και ας μην πεξεις τπτ! νιωθεις ωραια, διασκεδαζεις το!:D
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
- sotiris!129
Αλλο η παρτουζα και αλλο το περνω ματι
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Hlias
- Full Member
φιλε σωτηρη θα διαφωνισω μαζι σου.. δεν θα παρεις ενα χορκο αγνωστο σε σενα..θα παρεις φιλους σου που ξερεις πως και κυνηγετικα και χαρακτηριστικα ταιριαζεται.. ειναι τεραστια απολαυση να κυνηγας με φιλους σου που καταλαβενεσε μαζι τους..ατε και επεξα εγω μια φασσα και ο αλλος επιασε 3.. θα νιωσω τεραστια ικανοποιιση που ειβρα ενα καλο ποστο και εδοκα του το.. εμενα η παρεα μου που παμε τζικλες μαζι κ οχι ενδημικο, οτι πεκσουμε μειραζουμεν το στα 3 και ενδηαμεσα αλλαζουμε και ποστα αν δουμε πως ενας απο εμας δεν εσυρε σιηπεδκια..και την πεμπτη παμε στην ταβερνα και οτι πεκσαμε τρομεν το
μιαν τα δικα μου, μιαν του αλλου κ την αλλη του αλλου.. ετσι την βρισκουμε εμεις.. φιλικα