Εγώ προτείνω το καφέ hunt and shoot να γίνει στη Λεμεσό, κάπου παραλιακά. Όχι γιατι η Λεμεσός είναι πιο ωραία, που είναι,
HUNT & SHOOT CAFE
- SilverPigeonS
Re: HUNT & SHOOT CAFE
Είδετε ρε παίδες ; κ τζίκλες να μην έχει το γέλιο κ το χάζιν εν άφθονο στο φόρουμ μας!
Εγώ προτείνω το καφέ hunt and shoot να γίνει στη Λεμεσό, κάπου παραλιακά. Όχι γιατι η Λεμεσός είναι πιο ωραία, που είναι,
απλά για να βολεύονται οι κοπέλες του φίλου valentinou τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού!!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
-
VALENTINOS
- Full Member
ΤΖΙΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ HUNT & SHOOT, ΚΑΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ HUNT & SHOOT, KAI TATTOO HUNT & SHOOT STO ΠΩΠΟ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ
ΠΑΝΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙ ....ΗΝΤΑ ΚΑΛΑ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
- Artemis G.
- Full Member
εγω λεω να ανοιξουμε που την αρχη το μπουρδελο...
αφου ετσι και αλλιως σε καποια φαση ενα το καμουμε μπουρδελο.... οπως βλεπω τα πραματα...
να το καμουμε που την αρχη , μπας και μεσολαβησει τιποτε και εν προλαβουμε...
και εγω υποσχομαι οτι bachelor party γινεται , ενα τους φερνω τζιαμε... να εχουμε και εσοδα...
αφου ετσι και αλλιως σε καποια φαση ενα το καμουμε μπουρδελο.... οπως βλεπω τα πραματα...
να το καμουμε που την αρχη , μπας και μεσολαβησει τιποτε και εν προλαβουμε...
και εγω υποσχομαι οτι bachelor party γινεται , ενα τους φερνω τζιαμε... να εχουμε και εσοδα...
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
-
HunterCY
- Full Member
Παιδια σορρυ αν γραφω σε λαθος ποστ αλλα δεν βρικα καποιο σχετικο να το γραψω. Σχετικα με τα pajero μιλο για το κοντο 28αρι η 25αρι τουρπο ποσα θελουν για αδειες κυκλοφοριας αν μπορει καποιοσ να βοηθειση ευχαριστω
-
HunterCY
- Full Member
να πιστεψω εν εχει κανεας pajero?
- FRANCHI
- Full Member
HunterCY έγραψε:Παιδια σορρυ αν γραφω σε λαθος ποστ αλλα δεν βρικα καποιο σχετικο να το γραψω. Σχετικα με τα pajero μιλο για το κοντο 28αρι η 25αρι τουρπο ποσα θελουν για αδειες κυκλοφοριας αν μπορει καποιοσ να βοηθειση ευχαριστω
φίλε ρώτησα ένα φίλο μου που είχε 28άρι τούρπο 2θέσαιο ήταν γύρω στα 200ευρώ. Το 4θέσαιο 500-600ευρώ
I believe half of what I see and nothing of what I hear