ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΘΗΡΑΜΑ .ΣΦΙΓΓΕ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΝΑ ΤΙΣ ΠΚΙΑΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΣΧΙΕΠΕΘΚΙΑ ΝΑ MEN ΜΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ
SOTIRIS ! 129
- Rai
- Full Member
SOTIRIS ! 129
ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΩΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ.
ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΘΗΡΑΜΑ .ΣΦΙΓΓΕ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΝΑ ΤΙΣ ΠΚΙΑΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΣΧΙΕΠΕΘΚΙΑ ΝΑ MEN ΜΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ

Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- LOUIS SETTER
- Full Member
Re: SOTIRIS ! 129
ΣΩΤΗΡΗ ΜΑΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ. ΤΖΙΑΙ ΟΗ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΔΩ: BERETTA NADA CARTOUCHIOS CONTRA AMIGOS DE NADA KILL. DE FASSES CON AMIGO RAI POR BERETTA POURRRR POURRR POURRRRR.

ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
- Athos 1978
- Full Member
LOUIS SETTER έγραψε:ΣΩΤΗΡΗ ΜΑΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ. ΤΖΙΑΙ ΟΗ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΔΩ: BERETTA NADA CARTOUCHIOS CONTRA AMIGOS DE NADA KILL. DE FASSES CON AMIGO RAI POR BERETTA POURRRR POURRR POURRRRR.![]()
Open mind for a different view.
- GiorgosT
- Full Member
προσεχε που τις Σπανιολες, το σακκουι εδωκεν σου το ο louisetter?
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
-
miky55
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ. 
- Anthimos
- Moderator
Σωτήρη καλες σπουδες και καλα κυνηγια...μονοσιεπεθκια τες σπανιολες. (ελπιζω ο σιηπεττος σου να κοφκει
)
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- marinos.a
- Site Admin
- AndreasDr
Καλή Σταδιοδρομία
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- lefteris
- Full Member
Καλές σπουδές να έχεις και ότι καλύτερο. Τζαι οι μόλις παεις να έρθεις πίσω για την πρώτη Κυριακή 
- virtualgreek
- Moderator
Καλές επιτυχίες Σωτήρη.
Και εάν βρεις και ευκαιρία, απόλαυσε και ωραία Ισπανικά κυνήγια!
Επι ευκαιρίας, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου την καλύτερη συμβουλή που μου έδωσε ένας θείος μου, όταν έφυγα εγώ για σπουδές στο εξωτερικό.
"Δρώσε τώρα, για να δροσιστείς ύστερα! Κάνε ισοζυγισμένη ζωή, με την ζυγαρία πάντα να γέρνει προς τον αρχικό σου σκοπό. Τις σπουδές σου!"
Σ.
Και εάν βρεις και ευκαιρία, απόλαυσε και ωραία Ισπανικά κυνήγια!
Επι ευκαιρίας, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου την καλύτερη συμβουλή που μου έδωσε ένας θείος μου, όταν έφυγα εγώ για σπουδές στο εξωτερικό.
"Δρώσε τώρα, για να δροσιστείς ύστερα! Κάνε ισοζυγισμένη ζωή, με την ζυγαρία πάντα να γέρνει προς τον αρχικό σου σκοπό. Τις σπουδές σου!"
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...