Ατε ρε παιθκια βοηθατε και εχω πολλυ κυνηγετικο αρχειο να χαρειται και σε καλη ποιοτητα και εν κριμα
youtube
- 
				AU-79
 - Full Member

youtube
Θελω να ανεβασω καποια βιντεο στο youtube απο κυνηγι κ.τ.λ εχω κανει λογαριασμο ηθελα να ανεβασω ενα βιντεο απο εξη μερη. Επελεξα και τα εξη κομματια απο το φακελλο μου μαζι πατωντας Ctrl οπως ελεγαν και οι οδηγιες αν καταλαβα καλα γιατι εν λια τα εγγλεζικα μου και τελικα μετα που ωρες ειδα με λυπη οτι ανεβασα εξη διαφορετικα βιντεο 
 . Μηπως γνωριζει κανεις πως γινεται σωστα ενα ανεβασμα αμα ειναι σπαστα τα μερη??? Μηπως χρειαζομαι καποιο προγραμμα που να το κανω ενα ολοκληρωμενο βιντεο πριν το ανεβασω στο youtube??? 
Ατε ρε παιθκια βοηθατε και εχω πολλυ κυνηγετικο αρχειο να χαρειται και σε καλη ποιοτητα και εν κριμα

- 
				pambs
 - Full Member

Re: youtube
Ρε φιλε εν σωστα που καμνεις απλα οταν πατησεις κοντρολ μετα πρεπει να επιλεξεις τα σωστα βιντεο. Εσυ πρεπει να διαλεξες κατι αλλο. Αν εισαι Λευκωσια ευχαριστως να σε βοηθησωAU-79 έγραψε:Θελω να ανεβασω καποια βιντεο στο youtube απο κυνηγι κ.τ.λ εχω κανει λογαριασμο ηθελα να ανεβασω ενα βιντεο απο εξη μερη. Επελεξα και τα εξη κομματια απο το φακελλο μου μαζι πατωντας Ctrl οπως ελεγαν και οι οδηγιες αν καταλαβα καλα γιατι εν λια τα εγγλεζικα μου και τελικα μετα που ωρες ειδα με λυπη οτι ανεβασα εξη διαφορετικα βιντεο. Μηπως γνωριζει κανεις πως γινεται σωστα ενα ανεβασμα αμα ειναι σπαστα τα μερη??? Μηπως χρειαζομαι καποιο προγραμμα που να το κανω ενα ολοκληρωμενο βιντεο πριν το ανεβασω στο youtube???
- beretta682
 - Full Member

AU-79 έγραψε:Θελω να ανεβασω καποια βιντεο στο youtube απο κυνηγι κ.τ.λ εχω κανει λογαριασμο ηθελα να ανεβασω ενα βιντεο απο εξη μερη. Επελεξα και τα εξη κομματια απο το φακελλο μου μαζι πατωντας Ctrl οπως ελεγαν και οι οδηγιες αν καταλαβα καλα γιατι εν λια τα εγγλεζικα μου και τελικα μετα που ωρες ειδα με λυπη οτι ανεβασα εξη διαφορετικα βιντεο. Μηπως γνωριζει κανεις πως γινεται σωστα ενα ανεβασμα αμα ειναι σπαστα τα μερη??? Μηπως χρειαζομαι καποιο προγραμμα που να το κανω ενα ολοκληρωμενο βιντεο πριν το ανεβασω στο youtube???
Βάρτα στον ίδιο φάκελλο για να τα έβρεις αμέσως... να μεν τα συγχίσεις με άλλα τζε ξαναδοκίμασε
Φιλικά, 
Χρήστος
						Χρήστος
- 
				AU-79
 - Full Member

Ρε παιθκια ετσι εκαμα...εβαλα τα σε ξεχωριστο φακελλο επελεξα τα ουλλα μαζι και μετα ειδα πως εκαμα ανεβασμα 6 διαφορετικων βιντεο. "Διαφορετικα βιντεο" εννοω οτι μου ανεβασε τα 6 συγκεκριμενα μερη που ηθελα να ανεβασω αυτα που "επελεξα"...Αλλα δυστυχως αντι για ενα ολοκληρωμενο βιντεο αποτελουμενο απο 6 μερη μου ανεβασε 6 διαφορετικα βιντεο 

- 
				pambs
 - Full Member

Αν καταλαβα εχεις ενα βιντεο μεγαλο το οποιο εκοψες σε 6 κοματια και θελεις να το πιντωσεις? Νομιζω το youtube δεν σου δινει ετσι επιλογες. Ανοιξε το movie maker πανω στο pc σου. Αν δεν το βρισκεις καμε μια αναζητηση και καμε το με εκεινο ενα βιντεο και μετα το ανεβαζειςAU-79 έγραψε:Ρε παιθκια ετσι εκαμα...εβαλα τα σε ξεχωριστο φακελλο επελεξα τα ουλλα μαζι και μετα ειδα πως εκαμα ανεβασμα 6 διαφορετικων βιντεο. "Διαφορετικα βιντεο" εννοω οτι μου ανεβασε τα 6 συγκεκριμενα μερη που ηθελα να ανεβασω αυτα που "επελεξα"...Αλλα δυστυχως αντι για ενα ολοκληρωμενο βιντεο αποτελουμενο απο 6 μερη μου ανεβασε 6 διαφορετικα βιντεο
- 
				AU-79
 - Full Member

pambs έγραψε:Αν καταλαβα εχεις ενα βιντεο μεγαλο το οποιο εκοψες σε 6 κοματια και θελεις να το πιντωσεις? Νομιζω το youtube δεν σου δινει ετσι επιλογες. Ανοιξε το movie maker πανω στο pc σου. Αν δεν το βρισκεις καμε μια αναζητηση και καμε το με εκεινο ενα βιντεο και μετα το ανεβαζειςAU-79 έγραψε:Ρε παιθκια ετσι εκαμα...εβαλα τα σε ξεχωριστο φακελλο επελεξα τα ουλλα μαζι και μετα ειδα πως εκαμα ανεβασμα 6 διαφορετικων βιντεο. "Διαφορετικα βιντεο" εννοω οτι μου ανεβασε τα 6 συγκεκριμενα μερη που ηθελα να ανεβασω αυτα που "επελεξα"...Αλλα δυστυχως αντι για ενα ολοκληρωμενο βιντεο αποτελουμενο απο 6 μερη μου ανεβασε 6 διαφορετικα βιντεο
Ναι φιλε ετσι ειναι! Θα το προσπαθησω εκτος που τα αγγλικα μου εν και λιες οι γνωσεις μου στους υπολογιστες αλλα επηδει με ενδιαφερει το θεμα θα το μαθω
- 
				andreas78

Κατέβασε απο τι internet to AVSVideoEditor (vertion: 4.2.1.166) μετά μπές στο piratebay και ψάξε για τους κωδικούς. Μετά θα σου λέει τι να κάνεις και θα έχεις απεριόριστη χρήση.AU-79 έγραψε:pambs έγραψε:Αν καταλαβα εχεις ενα βιντεο μεγαλο το οποιο εκοψες σε 6 κοματια και θελεις να το πιντωσεις? Νομιζω το youtube δεν σου δινει ετσι επιλογες. Ανοιξε το movie maker πανω στο pc σου. Αν δεν το βρισκεις καμε μια αναζητηση και καμε το με εκεινο ενα βιντεο και μετα το ανεβαζειςAU-79 έγραψε:Ρε παιθκια ετσι εκαμα...εβαλα τα σε ξεχωριστο φακελλο επελεξα τα ουλλα μαζι και μετα ειδα πως εκαμα ανεβασμα 6 διαφορετικων βιντεο. "Διαφορετικα βιντεο" εννοω οτι μου ανεβασε τα 6 συγκεκριμενα μερη που ηθελα να ανεβασω αυτα που "επελεξα"...Αλλα δυστυχως αντι για ενα ολοκληρωμενο βιντεο αποτελουμενο απο 6 μερη μου ανεβασε 6 διαφορετικα βιντεο
Ναι φιλε ετσι ειναι! Θα το προσπαθησω εκτος που τα αγγλικα μου εν και λιες οι γνωσεις μου στους υπολογιστες αλλα επηδει με ενδιαφερει το θεμα θα το μαθωΕυχαριστω για τη βοηθεια!
Με αυτό το πρόγραμμα μπόρεις να κάνεις οτι θέλεις με τα βίντεο σου και θα μπορεις και να τα ενώνεις.
- 
				AU-79
 - Full Member

Κατέβασε απο τι internet to AVSVideoEditor (vertion: 4.2.1.166) μετά μπές στο piratebay και ψάξε για τους κωδικούς. Μετά θα σου λέει τι να κάνεις και θα έχεις απεριόριστη χρήση.
Με αυτό το πρόγραμμα μπόρεις να κάνεις οτι θέλεις με τα βίντεο σου και θα μπορεις και να τα ενώνεις.[/quote]
Φιλε εν ηβρα το version που μου ειπες αλλα εκατεβασα το version 6.1 πιντωνει μια χαρα τα βιντεο αλλα υστερα εβρασε με και ηθελα να παιξω λιο με τον ηχο εικονα να βαλω και φοτωγραφιες αλλα δεν με αφηνε να καμω οτιδηποτε ουτε να γραψω δεν με αφηνει να δουλεψω αλλη γραμμη εκτος που την movie line κατι ετσι και εκαμα το unistal επροσπαθησα να ηβρω καποιο αλλο εκατεβασα το videopad Editor τα ιδια και χειροτερα. Ειπα μου για το vegaspro 11.0 αλλα δεν βρηκα καπου που να ειναι free.

Με αυτό το πρόγραμμα μπόρεις να κάνεις οτι θέλεις με τα βίντεο σου και θα μπορεις και να τα ενώνεις.[/quote]
Φιλε εν ηβρα το version που μου ειπες αλλα εκατεβασα το version 6.1 πιντωνει μια χαρα τα βιντεο αλλα υστερα εβρασε με και ηθελα να παιξω λιο με τον ηχο εικονα να βαλω και φοτωγραφιες αλλα δεν με αφηνε να καμω οτιδηποτε ουτε να γραψω δεν με αφηνει να δουλεψω αλλη γραμμη εκτος που την movie line κατι ετσι και εκαμα το unistal επροσπαθησα να ηβρω καποιο αλλο εκατεβασα το videopad Editor τα ιδια και χειροτερα. Ειπα μου για το vegaspro 11.0 αλλα δεν βρηκα καπου που να ειναι free.
- 
				KYNIGOSDK
 - Full Member

- 
				dimitris savva

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!