Κανενα φτηνο οπλο για αρχαριο

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Κανενα φτηνο οπλο για αρχαριο

Δημοσίευση από Pathfinder »

Παιδες εχουμε κανενα καλο κ φτηνο οπλακι για ενα ξαδερφο που ξεκινα το κυνηγι τωρα?Μεχρι 500 ευρω
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Kostas M.
Full Member

Re: Κανενα φτηνο οπλο για αρχαριο

Δημοσίευση από Kostas M. »

Φιλε εγω θα συστηνα ενα Baikal καινουργιο. Δοκιμασμενα οπλα με πολυ ωραια τουφεκια. Και μετα που θα μπει στα πιο βαθια αν θελει πιανει και με λουσα και στολιδια.
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Pathfinder έγραψε:Παιδες εχουμε κανενα καλο κ φτηνο οπλακι για ενα ξαδερφο που ξεκινα το κυνηγι τωρα?Μεχρι 500 ευρω
για ονομα του Θεου ρε Αλεξη μου....εν ερωτηση που καμνεις?????????????? :lol: :lol: :lol:

Εικόνα
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Η πρωτη μου επιλογη που του προτεινα ηταν καινουργιο baikal αλλα "ακουσε" οτι εννε καλα οπλα :):)...ειπαν του για κατι brixia τα οποια δεν ξανακουσα εγω προσωπικα και δεν ειχα αποψη.Για αυτο ειπα να ρωτησω και δαμεσα να σω αν παιζει τιποτε
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Pathfinder έγραψε:Η πρωτη μου επιλογη που του προτεινα ηταν καινουργιο baikal αλλα "ακουσε" οτι εννε καλα οπλα :):)...ειπαν του για κατι brixia τα οποια δεν ξανακουσα εγω προσωπικα και δεν ειχα αποψη.Για αυτο ειπα να ρωτησω και δαμεσα να σω αν παιζει τιποτε
τζινοι που του ειπαν ότι τα Baikal ενε καλα οπλα...να αφηκουν το τζινι τζαι να αρχισουν σμηλι...Αλεξη σοβαρα τωρα...με τα λεφτα που διαθετει το καλυτερο που μπορει να αγορασει είναι ένα Baikal καινουργιο...και δεν μιλω για μονο καποιον αρχαριο...είναι φθηνα οπλα...αξιοπιστα....σκοτωστρες και με λιγα λεφτα μπορει να γινει επεξεργασια και το οπλο να ερθει ακριβως εκει που το θελεις...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

baikalμε χιλια φίλε
το πρόβλημα ειναι οτι εχαθηκαν τωρα τα baikal που το παζάρι για λόγους εμπάργκο της Ρωσσίας αν κατάλαβα καλά
και τωρα θα καταλάβουμε ολοι τι εχάσαμεν ,ελπίζω να βρείτε εν καινουριο και ειναι η καλύτερη επιλογη για αρχάριο και οχι μόνο
αν θέλεις ελαφρυ παρε το 26αρι ειναι καπου 3,300 kg με καλύτερο μπάλανς
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Να στε καλα παιδες
nikos17
Full Member

2U7PM8UG

Δημοσίευση από nikos17 »

Pathfinder έγραψε:Η πρωτη μου επιλογη που του προτεινα ηταν καινουργιο baikal αλλα "ακουσε" οτι εννε καλα οπλα :):)...ειπαν του για κατι brixia τα οποια δεν ξανακουσα εγω προσωπικα και δεν ειχα αποψη.Για αυτο ειπα να ρωτησω και δαμεσα να σω αν παιζει τιποτε
Αν θέλει καινούργιο να κοιτάξει τα baikal. Για τα brixia δεν έχω άποψη αλλά νομίζω είναι πιο ακριβά απο τα 500 ευρώ που διαθετει ο φίλος
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Υπάρχει μια διαφήμιση για ένα καινούργιο όπλο Franco Beretta του οποίου οι τιμές του ξεκινούν απο 590 ευρώ με τις εξείς προδιαγραφές τα φέρνει ο Λάκης Κυνηγός στην Λευκωσία

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Από Euro 590.00 ΜΟΝΟΝ.
-Η καλύτερη επιλογή όπλου σήμερα στον κόσμο με 10 χρόνια γραπτή εγγύηση-πολιτσιοκ-magnum.
-Γιατί να πάρεις μεταχειρισμένο η κάτι άλλο αμφιβόλου ποιότητας και πιο ακριβό ???

Διαβάστε Προδιαγραφές:
- Αχρωμιοτες κάννες Βoehler. ( Οι καλύτερες κάννες στον κόσμο )
- Κάννες 28”-30” πολιτσιοκ με 5 τσιοκ. MAGNUM
- Κάννες 26” 5-5 & 4-4 τσιοκ. MAGNUM
- Τα κλειδιά κατασκευάζονται από ΕΡΚΑΛ και ΤΙΤΑΝΙΟ. Όχι αόριστα μέταλλα.!!!
- Μονοσκάνδαλα με μηχανική σκανδάλη και επιλογέα.
- Ξύλα καρυδιάς ORIGINAL ( ΟΧΙ ΠΟΓΙΑΤΗΣΜΕΝΑ ) Grade 1-3-5-8
- Mακριους Κόλουρους κώνους SUPER SMOUTH για χαμηλό λάκτισμα.
- Βάρος Όπλων από 2,8 κιλά μέχρι 2,9 κιλά. Η τελευταία λέξη στη τεχνολογία.
- 10 XΡΟΝΙΑ- ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ- ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ . όχι λόγια !!!
- Κάθε όπλο και επένδυση. Κρατούν την αξίαν τους σαν μεταχειρισμένα.
- Με όλες τες πιο πάνω προδιαγραφές από Euro 590.00 μόνον
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

admin έγραψε:Υπάρχει μια διαφήμιση για ένα καινούργιο όπλο Franco Beretta του οποίου οι τιμές του ξεκινούν απο 590 ευρώ με τις εξείς προδιαγραφές τα φέρνει ο Λάκης Κυνηγός στην Λευκωσία

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Από Euro 590.00 ΜΟΝΟΝ.
-Η καλύτερη επιλογή όπλου σήμερα στον κόσμο με 10 χρόνια γραπτή εγγύηση-πολιτσιοκ-magnum.
-Γιατί να πάρεις μεταχειρισμένο η κάτι άλλο αμφιβόλου ποιότητας και πιο ακριβό ???

Διαβάστε Προδιαγραφές:
- Αχρωμιοτες κάννες Βoehler. ( Οι καλύτερες κάννες στον κόσμο )
- Κάννες 28”-30” πολιτσιοκ με 5 τσιοκ. MAGNUM
- Κάννες 26” 5-5 & 4-4 τσιοκ. MAGNUM
- Τα κλειδιά κατασκευάζονται από ΕΡΚΑΛ και ΤΙΤΑΝΙΟ. Όχι αόριστα μέταλλα.!!!
- Μονοσκάνδαλα με μηχανική σκανδάλη και επιλογέα.
- Ξύλα καρυδιάς ORIGINAL ( ΟΧΙ ΠΟΓΙΑΤΗΣΜΕΝΑ ) Grade 1-3-5-8
- Mακριους Κόλουρους κώνους SUPER SMOUTH για χαμηλό λάκτισμα.
- Βάρος Όπλων από 2,8 κιλά μέχρι 2,9 κιλά. Η τελευταία λέξη στη τεχνολογία.
- 10 XΡΟΝΙΑ- ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ- ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ . όχι λόγια !!!
- Κάθε όπλο και επένδυση. Κρατούν την αξίαν τους σαν μεταχειρισμένα.
- Με όλες τες πιο πάνω προδιαγραφές από Euro 590.00 μόνον
Αριστε που ειδες την διαφημιση?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”