εσυγχησετε με ρε παιδκια.
Ξέρω έρχονται παραγγελίες στη Κύπρο με άλλες πυρίτιδες..Οπότε θέλει προσοχή..
Ποιά να δοκιμάσω τελικά για φάσσα/πέρδικα;;;
Βάλτε φώτο please!!
Φυσίγγια NSI - Κατάλογος
-
- Full Member
- Dimitris
Re: Φυσίγγια NSI - Κατάλογος
Απ οσο καταλαβω, η πυριτιδα ειναι Α1 οπως ειπε ο Αθως. Καποιος που καταλαβει καλυτερα που μενα ας μας πει
Enviado desde mi LG-D855 mediante Tapatalk
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- Laurona
Γεια σου ρε Αθω μου με τα ''συνεφουθκια'' σουathosvoskarides έγραψε:Dimitri i classica me pistoni pantos den exei lathosDimitris έγραψε:Φίλε θα δοκιμάσω την Κυριακή την Classica (fibre) 32gr και θα σου πω εντυπώσεις. Βρήκα επίσης παλιό στοκ (περσινό) Speciale Palombe 36gr και θα πάρω κι από αυτές.ΑΡΗΣ_ΛΕΜΕΣΟΣ έγραψε:Ποια φυσίγγια προτείνεται για φάσσα και πέρδικα;;;
έχει κανένα που ρίχνει NSI??
Η percoso caccia 36gr έχει καλές κριτικές αλλά δεν πήρα, ίσως αγοράσω στο κυνήγι του πέρτικου να την δοκιμάσω για 2η ντουφεκιά.
Στάλθηκε από το GT-I9515 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
-
- Full Member
Στη φωτογραφία το πάνω μπαρούτι απο NSI Classica με πιστόνι, το κάτω απο Victory 31gr
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
παπατζιλικια δηλαδη .εδω την κλασικα μαλλινοταπα την εχουν οτι γεμιζετε με c7 perfecta.
krima gia megalh etairia
krima gia megalh etairia
-
- Full Member
Η εταιρεία έχει το 50% της ευθύνης,12345678 έγραψε:παπατζιλικια δηλαδη .εδω την κλασικα μαλλινοταπα την εχουν οτι γεμιζετε με c7 perfecta.
krima gia megalh etairia
το άλλο 50% το έχει ο αντιπρόσωπος Κύπρου που ζητά τέτοιες αλλαγές.
Και εγώ ρωτώ, γιατί άραγε ζητά αυτές τις αλλαγές στις πυρίτιδες, γομώσεις και ακόμη άλλα νούμερα σκαγιών (πχ βλέπε Λάμπρο .)