Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- MARIOSE
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Μάριε μου η Λευκωσία εν γεμάτη. Τωρά που ζευγαρώνουν κάθε πρωί εν γεμάτος ο τόπος
Αφού το πρωί που πάμε δουλειά η γυναίκα μου εν με αφήνει να οδηγώ γιατί αντί να βλέπω μπροστά μου βλέπω ίσια πάνω 
- Prestige 8
- Full Member
Το γνωρίζω φίλε μου Kaι εγώ Λευκωσία διαμένω. Όταν δουλευα Κύπρο Και διέσχιζα Την πόλη νωρίς το πρωί, ήξερα πόσες φάσσες θα έβρισκα σε κάθε φανάρι. Ωραίες καλημέρες τότε![emoji4]
- MARIOSE
Όπου νάσαι θα είσαι πίσω φίλε μου 
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Περιοχή Cineplex εγκωμη...πισω που τον Μιχαλη Κυνηγο...ένα μπουλουκι 300 πουλια καμνει ελιγμούς μες τις ελιουες...ετσι πραμα πρωτη φορα ειδα...καθουνται μες το δρομο...πας τα σπιθκια...παντου!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- Breda Pegaso
ειδα και γω εκει τελευταια αλλα καμια 60
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Eιδα εχτες καμμια 100οστη....σημερα ηταν περισσοτερες...ειχαν πορεια από τα περβόλια του Κυκκου...πρεπει να είναι φορτωμένες η ελιες πανω...δεν θα αφηκουν ουτε για δειγμα!!!Breda Pegaso έγραψε:ειδα και γω εκει τελευταια αλλα καμια 60
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- Prestige 8
- Full Member
Μπα δεν το βλέπω φιλουι μου. [emoji6]MARIOSE έγραψε:Όπου νάσαι θα είσαι πίσω φίλε μου
- Pathfinder
Καλα κυνηγια σε οσους θα πανε αυριο...μακαρι να μας καμουν την χαρη να τις δουμε τουλαχιστον
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- MARIOSE
Καλά και ασφαλή κυνήγια παίδες. Μια θέλω μόνο να δω το χρώμα της από κοντά 
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Καλο και ασφαλες κυνηγι φιλοι μου...για να δουμε,θα ερθουν στο ραντεβου να δουμε λιγο μπλε χρωμα? 
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!