Αυριο με επεισε ο κουμπαρος μου να εξορμησουμε για τζικλες μεχρι τις 9 στα πολυ κοντινα ( πρωτη και μοναδικη !!!) και ομολογω νοιωθω περιεργα...ειδωμεν. Καλες επιτυχιες με τις πονηρες κυριες
Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- Panmoy
- Full Member
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Χαιρετω την παρεα των χειμερινων φασσαρηδων...εκανα μια προσπαθεια τη Δευτερα για post αλλα ημουν μαυροπινακισμενος
Η Κυριακη πηγε καλα τελικα..1 πουλι το πρωι και 3 το απογευμα, συνολο 4. Το απογευμα ειχα την ευκαιρια για αλλα 2 πουλια τα οποια τελικα δεν πηρα...υγεια. Η φωτο δεν εχει χρωμα λογω της καθυστερημενης προσελευσης στο σπιτι...
Αυριο με επεισε ο κουμπαρος μου να εξορμησουμε για τζικλες μεχρι τις 9 στα πολυ κοντινα ( πρωτη και μοναδικη !!!) και ομολογω νοιωθω περιεργα...ειδωμεν. Καλες επιτυχιες με τις πονηρες κυριες
!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Φιλε μπραβο για την καρπωση σου...εν όλα ππαλαζια η γελα με η ποιοτητα της φωτογρραφιας?????Panmoy έγραψε:Χαιρετω την παρεα των χειμερινων φασσαρηδων...εκανα μια προσπαθεια τη Δευτερα για post αλλα ημουν μαυροπινακισμενοςΗ Κυριακη πηγε καλα τελικα..1 πουλι το πρωι και 3 το απογευμα, συνολο 4. Το απογευμα ειχα την ευκαιρια για αλλα 2 πουλια τα οποια τελικα δεν πηρα...υγεια. Η φωτο δεν εχει χρωμα λογω της καθυστερημενης προσελευσης στο σπιτι...
Αυριο με επεισε ο κουμπαρος μου να εξορμησουμε για τζικλες μεχρι τις 9 στα πολυ κοντινα ( πρωτη και μοναδικη !!!) και ομολογω νοιωθω περιεργα...ειδωμεν. Καλες επιτυχιες με τις πονηρες κυριες!
@Γειτο μου...ειπα σου ένα πραμα στο τηλ...εν τζαιρος τους...εφα τα νιατα μου να μαθω τα ναζια τους...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Παντελη απ'οτι βλεπω ειναι μικρα πουλια!Panmoy έγραψε:Χαιρετω την παρεα των χειμερινων φασσαρηδων...εκανα μια προσπαθεια τη Δευτερα για post αλλα ημουν μαυροπινακισμενοςΗ Κυριακη πηγε καλα τελικα..1 πουλι το πρωι και 3 το απογευμα, συνολο 4. Το απογευμα ειχα την ευκαιρια για αλλα 2 πουλια τα οποια τελικα δεν πηρα...υγεια. Η φωτο δεν εχει χρωμα λογω της καθυστερημενης προσελευσης στο σπιτι...
Αυριο με επεισε ο κουμπαρος μου να εξορμησουμε για τζικλες μεχρι τις 9 στα πολυ κοντινα ( πρωτη και μοναδικη !!!) και ομολογω νοιωθω περιεργα...ειδωμεν. Καλες επιτυχιες με τις πονηρες κυριες!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- BAIKAL TEAM
- Full Member
χαχαχαχα...αμα ο άλλος ε φασσαρης...καταλαβει τες που το χιλιομετρο!!!!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Παντελη απ'οτι βλεπω ειναι μικρα πουλια!Panmoy έγραψε:Χαιρετω την παρεα των χειμερινων φασσαρηδων...εκανα μια προσπαθεια τη Δευτερα για post αλλα ημουν μαυροπινακισμενοςΗ Κυριακη πηγε καλα τελικα..1 πουλι το πρωι και 3 το απογευμα, συνολο 4. Το απογευμα ειχα την ευκαιρια για αλλα 2 πουλια τα οποια τελικα δεν πηρα...υγεια. Η φωτο δεν εχει χρωμα λογω της καθυστερημενης προσελευσης στο σπιτι...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- Panmoy
- Full Member
Δεν ειναι μεγαλα πουλια, οχι...τις τελευταιες εξορμησεις εχω εντοπισει μεγαλους αριθμους πουλιων και μου κανει εντυπωση η αφελεια καποιων νεαρων πουλιων που ενδιδουν με ευκολια στην ενεδρα μου η οποια για 4η εξορμηση δεν εχει αλλαξει...SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Παντελη απ'οτι βλεπω ειναι μικρα πουλια!Panmoy έγραψε:Χαιρετω την παρεα των χειμερινων φασσαρηδων...εκανα μια προσπαθεια τη Δευτερα για post αλλα ημουν μαυροπινακισμενοςΗ Κυριακη πηγε καλα τελικα..1 πουλι το πρωι και 3 το απογευμα, συνολο 4. Το απογευμα ειχα την ευκαιρια για αλλα 2 πουλια τα οποια τελικα δεν πηρα...υγεια. Η φωτο δεν εχει χρωμα λογω της καθυστερημενης προσελευσης στο σπιτι...
- Panmoy
- Full Member
Λιγες φωτος με χρωμα για να στανιαρουμε..
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Panmoy
- Full Member
Πουλαδες..
- Panmoy
- Full Member
Σε πονηρα ποστα..
- Panmoy
- Full Member
Mε το f.a.i.r οτι εχω παιζω...
- Panmoy
- Full Member
Κρυφτειτε καλα.. !