beretta 682 Gold E Sporting

Απάντηση
VALENTINOS
Full Member

beretta 682 Gold E Sporting

Δημοσίευση από VALENTINOS »

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΟΠΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ Η΄ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ Η΄ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ. ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ 28'' OPTIMA BORE 18,6 ΑΥΛΟΙ. ΕΙΝΑΙ Η SPORTING ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ GRADE 3 ΞΥΛΑ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
cyprohunter
Full Member

Re: beretta 682 gold e sporting

Δημοσίευση από cyprohunter »

ρε φίλε ότι κι αν σου πω θα είνα περιττό, γνωρίζω καλά το όπλο και είναι φοβερό για σκοπευτήριο και κυνήγι παράλληλα, έχει σταματήσει να παράγεται απο το εργοστάσιο και σύντομα όλα τα όπλα θα παν σε ιδιώτες και δύσκολα θα βρείς. Είναι πολύ αξιόπιστο και πετυχημένο μοντέλο αλλα σε ρωτώ πόσα λεφτά διαθέτεις? Εάν σκοπεύεις να δώσεις γύρω στις 2.5 σου προτείνω να περιμένεις καμιά εβδομάδα μέχρι να έρθει το νέο 692, το οποίο για μένα είναι το τέλειο όπλο, διότι είναι κάπως καλύτερο (3 χιλ. ευρώ). http://www.youtube.com/watch?v=7jRuDQ0TFQw αλλά αυτό εξαρτάται απο το τί επιθυμείς
ευχαριστώ
Φιλικά,
Αναστάσης
VALENTINOS
Full Member

ΦΙΛΕ ΗΒΡΑ ΤΟ 1700 ΕΥΡΩ. ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΩ. ΕΠΟΜΙΣΑ ΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
cyprohunter
Full Member

Πάντως 1700 εν ευκαιρία, σκέφτουτο!
Φιλικά,
Αναστάσης
pambs
Full Member

beretta 682 gold e sporting

Δημοσίευση από pambs »

Γιατι σκοπο το θελεις. Νομιζω ενας φιλος θα βγαλει dt10 στις 2500

Sent from my iPad mini using Tapatalk HD
VALENTINOS
Full Member

ΦΙΛΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΘΕΛΩ ΤΟ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ. ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΣΠΑΝΙΑ ΠΑΩ. ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑ, ΛΑΓΟ, ΤΣΙΚΛΑ, ΦΑΣΣΑ.
cyprohunter
Full Member

Δεξιοσιέρας;
Φιλικά,
Αναστάσης
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

VALENTINOS έγραψε:ΦΙΛΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΘΕΛΩ ΤΟ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ. ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΣΠΑΝΙΑ ΠΑΩ. ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑ, ΛΑΓΟ, ΤΣΙΚΛΑ, ΦΑΣΣΑ.
θα απογοητευτεις. σκεφτου το καλυτερα το ειχε ενας φιλος μου και τους τρεις μηνες δεν αντεξε και το πουλησε εντελος καινουργιο.εχει προβλημα στα φυσσιγκια και στο σκοτωμα.
VALENTINOS
Full Member

cyprohunter έγραψε:Δεξιοσιέρας;
ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΞΙΟΧΕΙΡΑΣ Η΄ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑΣ? ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΧΕΙΡΑΣ
VALENTINOS
Full Member

dimitris savva έγραψε:
VALENTINOS έγραψε:ΦΙΛΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΘΕΛΩ ΤΟ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ. ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΣΠΑΝΙΑ ΠΑΩ. ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑ, ΛΑΓΟ, ΤΣΙΚΛΑ, ΦΑΣΣΑ.
θα απογοητευτεις. σκεφτου το καλυτερα το ειχε ενας φιλος μου και τους τρεις μηνες δεν αντεξε και το πουλησε εντελος καινουργιο.εχει προβλημα στα φυσσιγκια και στο σκοτωμα.
ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΕ ΔΛΔ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΜΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΟΠΛΟ?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”