beretta 682 Gold E Sporting
-
- Full Member
beretta 682 Gold E Sporting
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΟΠΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ Η΄ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ Η΄ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ. ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ 28'' OPTIMA BORE 18,6 ΑΥΛΟΙ. ΕΙΝΑΙ Η SPORTING ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ GRADE 3 ΞΥΛΑ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
-
- Full Member
Re: beretta 682 gold e sporting
ρε φίλε ότι κι αν σου πω θα είνα περιττό, γνωρίζω καλά το όπλο και είναι φοβερό για σκοπευτήριο και κυνήγι παράλληλα, έχει σταματήσει να παράγεται απο το εργοστάσιο και σύντομα όλα τα όπλα θα παν σε ιδιώτες και δύσκολα θα βρείς. Είναι πολύ αξιόπιστο και πετυχημένο μοντέλο αλλα σε ρωτώ πόσα λεφτά διαθέτεις? Εάν σκοπεύεις να δώσεις γύρω στις 2.5 σου προτείνω να περιμένεις καμιά εβδομάδα μέχρι να έρθει το νέο 692, το οποίο για μένα είναι το τέλειο όπλο, διότι είναι κάπως καλύτερο (3 χιλ. ευρώ). http://www.youtube.com/watch?v=7jRuDQ0TFQw αλλά αυτό εξαρτάται απο το τί επιθυμείς
ευχαριστώ
ευχαριστώ
Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΗΒΡΑ ΤΟ 1700 ΕΥΡΩ. ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΩ. ΕΠΟΜΙΣΑ ΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
-
- Full Member
-
- Full Member
beretta 682 gold e sporting
Γιατι σκοπο το θελεις. Νομιζω ενας φιλος θα βγαλει dt10 στις 2500
Sent from my iPad mini using Tapatalk HD
Sent from my iPad mini using Tapatalk HD
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΘΕΛΩ ΤΟ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ. ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΣΠΑΝΙΑ ΠΑΩ. ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑ, ΛΑΓΟ, ΤΣΙΚΛΑ, ΦΑΣΣΑ.
-
- Full Member
θα απογοητευτεις. σκεφτου το καλυτερα το ειχε ενας φιλος μου και τους τρεις μηνες δεν αντεξε και το πουλησε εντελος καινουργιο.εχει προβλημα στα φυσσιγκια και στο σκοτωμα.VALENTINOS έγραψε:ΦΙΛΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΘΕΛΩ ΤΟ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ. ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΣΠΑΝΙΑ ΠΑΩ. ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑ, ΛΑΓΟ, ΤΣΙΚΛΑ, ΦΑΣΣΑ.
-
- Full Member
ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΞΙΟΧΕΙΡΑΣ Η΄ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑΣ? ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΧΕΙΡΑΣcyprohunter έγραψε:Δεξιοσιέρας;
-
- Full Member
ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΕ ΔΛΔ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΜΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΟΠΛΟ?dimitris savva έγραψε:θα απογοητευτεις. σκεφτου το καλυτερα το ειχε ενας φιλος μου και τους τρεις μηνες δεν αντεξε και το πουλησε εντελος καινουργιο.εχει προβλημα στα φυσσιγκια και στο σκοτωμα.VALENTINOS έγραψε:ΦΙΛΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΘΕΛΩ ΤΟ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ. ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΣΠΑΝΙΑ ΠΑΩ. ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑ, ΛΑΓΟ, ΤΣΙΚΛΑ, ΦΑΣΣΑ.