Victory Vs Olympia

Απάντηση
nike powder
Full Member

Victory Vs Olympia

Δημοσίευση από nike powder »

Ποιά προτιμάτε ?
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Re: Victory Vs Olympia

Δημοσίευση από virtualgreek »

nike powder έγραψε:Ποιά προτιμάτε ?
Και τις δύο!
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
peanut5020
Full Member

Δημοσίευση από peanut5020 »

Φίλε και οι δύο εταιρείες έχουν καταπληκτικά φυσσίγγια. Εμένα με στεναχωρεί η ξενομανία ακόμα και στα φυσσίγγια. Ξοδεύονται πολλά ευρώ άσκοπα ενώ με πιο λίγα θα βοηθάς και την οικονομία του τόπου σου.
Ώτα έχει όνου, μύστακα γαλής, εριφίου νώτα, πόδας ασφαλείς.
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

peanut5020 έγραψε:
Φίλε και οι δύο εταιρείες έχουν καταπληκτικά φυσσίγγια. Εμένα με στεναχωρεί η ξενομανία ακόμα και στα φυσσίγγια. Ξοδεύονται πολλά ευρώ άσκοπα ενώ με πιο λίγα θα βοηθάς και την οικονομία του τόπου σου.
+1000
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Γενικά εγώ καλοκαίρι πάω με olympia χειμώνα με victory
Δεν με ενοχλεί ο άνεμος και υγρασία
Πολύ καλές με το όπλο μου και οι δύο εταιρείες
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

Η κάθε χαρτούτσια έσιει την χάρη της αλλά εγώ είμαι πιο συχνός πελάτης της olympia, περισσότερο λόγω σκοπευτηρίου, κυνήγι ρίχνω και concorde, mirage, lucky shot και (κιμωλία μέχρι πρόσφατα), δεν ξέρω γιατί αλλά βλέπω τις victory μόνο ως κυνηγετικές...
Φιλικά,
Αναστάσης
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

peanut5020 έγραψε:

φιλε εν μα ασχολιθεισ με την ιδιογομοση εν να καταλαβεισ την διαφορα τησ εξοτερικησ με την κυπριακη. πιστευκω εσχει καλεσ κιπριακεσ αλλα πολλεσ εταιρειεσ καμνουν και..... βαλλουν πιο λιο παρουτι αυξανουν τεσ πιεσησ και ετσι πραματα
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

nike powder έγραψε:
peanut5020 έγραψε:

φιλε εν μα ασχολιθεισ με την ιδιογομοση εν να καταλαβεισ την διαφορα τησ εξοτερικησ με την κυπριακη. πιστευκω εσχει καλεσ κιπριακεσ αλλα πολλεσ εταιρειεσ καμνουν και..... βαλλουν πιο λιο παρουτι αυξανουν τεσ πιεσησ και ετσι πραματα
Και οι ξενες εταιρειες αλλασουν παρουτια ρε παιθκια, καταργουν τις καλες χαρτουτσιες χωρις λογο κτλ.
Ολες οι κυπριακες εταιρειες ειναι αξιολογες, ο καθενας ξερει εμπειρικα καποια φυσιγγια καλυτερα. Η βικτορυ και η ολυμπια εχουν πολυ καλο ονομα στο εξωτερικο και διαπρεπουν αναμεσα σε μεγαλα ονοματα
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

+10000 ΣΤΟΝ ΚΥΠΡΟ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

LOUIS SETTER έγραψε:+10000 ΣΤΟΝ ΚΥΠΡΟ
Και επαυξάνω!

Μπορεί οι εταιρίες στο εξωτερικό να εκτελούν συνεχώς πειράματα μέσον των τμημάτων έρευνας και ανάπτυξης για να βγάλουν νέα φυσίγγια, μπορεί να έχουν πρόσβαση σε άλλα υλικά που δεν είναι διαθέσιμα στη Κύπρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα φυσίγγια που παράγονται στην Κύπρο είναι σκάρτα.

Χαρακτηριστηκά να σας πω, ότι πριν μερικά χρόνια είμουν σε ένα σκοπευτήριο στο εξωτερικό. Όταν πήγα να αγοράσω τις πούλες μου και τα φυσίγγια μου, είδα ένα αυτοκόλλητο πάνω στον πάγκο το οποίο ήταν διαφημιστικό μίας εκ των δύο προαναφερθέντων εταιριών. Ρώτησα εάν έχουν τέτοια φυσίγγια και η απάντηση που πήρα ήταν ότι φέρνουν 1 εμπορευματοκιβώτιο κάθε 6 μήνες αλλά είναι όλα προπουλημένα λόγο αυξημένης ζήτησης. Από την μία λυπήθηκα διότι δεν θα χρησιμοποιούσα τα γνωστά σε μένα εξαιρετικά φυσίγγια, και από την άλλη ένοιωσα περίφανος που αυτά τα φυσίγγια παράγοντε στην χώρα μου και που έχουν τόση ζήτηση ώστε να προπωλούντε πριν καν φτάσουν στα ράφια του σκοπευτηρίου.

Δεν λέω ότι όλα τα Κυπριακά φυσίγγια είναι εξαιρετικά. Απλά λέω ότι μερικά από αυτά είναι εξαιρετικά και είναι κρίμα και άδικο να μην τους δίνετε μία ευκαιρία. Και εάν ακόμη τους δώσετε ευκαιρία, μην ρίξετε φταίξιμο στο φυσίγγιο με τις πρώτες σας αποτυχίες. Δεν είναι πυραύλοι cruise που θα πλήξουν τον στόχο μόνα τους. Εσείς πρέπει να κατευθύνετε την κύρια μάζα των σφαιριδίων πάνω στον στόχο. Αν δεν κάνετε εσείς σωστά την δουλειά σας, ούτε το φυσίγγιο θα κάνει σωστά την δική του, είτε είναι Κυπριακό είτε είναι ξένο.

Σ. Μακρής
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”