Victory Vs Olympia
-
- Full Member
Victory Vs Olympia
Ποιά προτιμάτε ?
- virtualgreek
- Moderator
Re: Victory Vs Olympia
Και τις δύο!nike powder έγραψε:Ποιά προτιμάτε ?
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- peanut5020
- Full Member
Φίλε και οι δύο εταιρείες έχουν καταπληκτικά φυσσίγγια. Εμένα με στεναχωρεί η ξενομανία ακόμα και στα φυσσίγγια. Ξοδεύονται πολλά ευρώ άσκοπα ενώ με πιο λίγα θα βοηθάς και την οικονομία του τόπου σου.nike powder έγραψε:Ποιά προτιμάτε ?
Ώτα έχει όνου, μύστακα γαλής, εριφίου νώτα, πόδας ασφαλείς.
- virtualgreek
- Moderator
+1000peanut5020 έγραψε:Φίλε και οι δύο εταιρείες έχουν καταπληκτικά φυσσίγγια. Εμένα με στεναχωρεί η ξενομανία ακόμα και στα φυσσίγγια. Ξοδεύονται πολλά ευρώ άσκοπα ενώ με πιο λίγα θα βοηθάς και την οικονομία του τόπου σου.nike powder έγραψε:Ποιά προτιμάτε ?
Γενικά εγώ καλοκαίρι πάω με olympia χειμώνα με victory
Δεν με ενοχλεί ο άνεμος και υγρασία
Πολύ καλές με το όπλο μου και οι δύο εταιρείες
Δεν με ενοχλεί ο άνεμος και υγρασία
Πολύ καλές με το όπλο μου και οι δύο εταιρείες
-
- Full Member
Η κάθε χαρτούτσια έσιει την χάρη της αλλά εγώ είμαι πιο συχνός πελάτης της olympia, περισσότερο λόγω σκοπευτηρίου, κυνήγι ρίχνω και concorde, mirage, lucky shot και (κιμωλία μέχρι πρόσφατα), δεν ξέρω γιατί αλλά βλέπω τις victory μόνο ως κυνηγετικές...
Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
-
- Full Member
peanut5020 έγραψε:Φίλε και οι δύο εταιρείες έχουν καταπληκτικά φυσσίγγια. Εμένα με στεναχωρεί η ξενομανία ακόμα και στα φυσσίγγια. Ξοδεύονται πολλά ευρώ άσκοπα ενώ με πιο λίγα θα βοηθάς και την οικονομία του τόπου σου.nike powder έγραψε:Ποιά προτιμάτε ?
φιλε εν μα ασχολιθεισ με την ιδιογομοση εν να καταλαβεισ την διαφορα τησ εξοτερικησ με την κυπριακη. πιστευκω εσχει καλεσ κιπριακεσ αλλα πολλεσ εταιρειεσ καμνουν και..... βαλλουν πιο λιο παρουτι αυξανουν τεσ πιεσησ και ετσι πραματα
- kypros
Και οι ξενες εταιρειες αλλασουν παρουτια ρε παιθκια, καταργουν τις καλες χαρτουτσιες χωρις λογο κτλ.nike powder έγραψε:peanut5020 έγραψε:Φίλε και οι δύο εταιρείες έχουν καταπληκτικά φυσσίγγια. Εμένα με στεναχωρεί η ξενομανία ακόμα και στα φυσσίγγια. Ξοδεύονται πολλά ευρώ άσκοπα ενώ με πιο λίγα θα βοηθάς και την οικονομία του τόπου σου.nike powder έγραψε:Ποιά προτιμάτε ?
φιλε εν μα ασχολιθεισ με την ιδιογομοση εν να καταλαβεισ την διαφορα τησ εξοτερικησ με την κυπριακη. πιστευκω εσχει καλεσ κιπριακεσ αλλα πολλεσ εταιρειεσ καμνουν και..... βαλλουν πιο λιο παρουτι αυξανουν τεσ πιεσησ και ετσι πραματα
Ολες οι κυπριακες εταιρειες ειναι αξιολογες, ο καθενας ξερει εμπειρικα καποια φυσιγγια καλυτερα. Η βικτορυ και η ολυμπια εχουν πολυ καλο ονομα στο εξωτερικο και διαπρεπουν αναμεσα σε μεγαλα ονοματα
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- LOUIS SETTER
- Full Member
- virtualgreek
- Moderator
Και επαυξάνω!LOUIS SETTER έγραψε:+10000 ΣΤΟΝ ΚΥΠΡΟ
Μπορεί οι εταιρίες στο εξωτερικό να εκτελούν συνεχώς πειράματα μέσον των τμημάτων έρευνας και ανάπτυξης για να βγάλουν νέα φυσίγγια, μπορεί να έχουν πρόσβαση σε άλλα υλικά που δεν είναι διαθέσιμα στη Κύπρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα φυσίγγια που παράγονται στην Κύπρο είναι σκάρτα.
Χαρακτηριστηκά να σας πω, ότι πριν μερικά χρόνια είμουν σε ένα σκοπευτήριο στο εξωτερικό. Όταν πήγα να αγοράσω τις πούλες μου και τα φυσίγγια μου, είδα ένα αυτοκόλλητο πάνω στον πάγκο το οποίο ήταν διαφημιστικό μίας εκ των δύο προαναφερθέντων εταιριών. Ρώτησα εάν έχουν τέτοια φυσίγγια και η απάντηση που πήρα ήταν ότι φέρνουν 1 εμπορευματοκιβώτιο κάθε 6 μήνες αλλά είναι όλα προπουλημένα λόγο αυξημένης ζήτησης. Από την μία λυπήθηκα διότι δεν θα χρησιμοποιούσα τα γνωστά σε μένα εξαιρετικά φυσίγγια, και από την άλλη ένοιωσα περίφανος που αυτά τα φυσίγγια παράγοντε στην χώρα μου και που έχουν τόση ζήτηση ώστε να προπωλούντε πριν καν φτάσουν στα ράφια του σκοπευτηρίου.
Δεν λέω ότι όλα τα Κυπριακά φυσίγγια είναι εξαιρετικά. Απλά λέω ότι μερικά από αυτά είναι εξαιρετικά και είναι κρίμα και άδικο να μην τους δίνετε μία ευκαιρία. Και εάν ακόμη τους δώσετε ευκαιρία, μην ρίξετε φταίξιμο στο φυσίγγιο με τις πρώτες σας αποτυχίες. Δεν είναι πυραύλοι cruise που θα πλήξουν τον στόχο μόνα τους. Εσείς πρέπει να κατευθύνετε την κύρια μάζα των σφαιριδίων πάνω στον στόχο. Αν δεν κάνετε εσείς σωστά την δουλειά σας, ούτε το φυσίγγιο θα κάνει σωστά την δική του, είτε είναι Κυπριακό είτε είναι ξένο.
Σ. Μακρής