ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kypros

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από kypros »

kyriakos304 έγραψε:
kypros έγραψε:Γιαμενα το θεμα φασσα λυθηκε με ενα τροπο μονο. Οσα φυσιγγια και αν δοκιμαζα τυγχενε καποτε να φυγουν πληγωμενες γιατι ειναι δυνατες. Η λυση ηρθε μονο με το κλεισιμο των τσιοκ. Τσιοκ 3,2 η1. Τιποτε πιο ανοικτο. Συνηθως εχω 2,1. Οταν ριχνεις σωστα η φασσα πεφτει και μαλιστα και σε βολες που δεν το πιστευεις. Μετα απο αυτο δεν με απασχολουν πλεον τα φυσιγγια το καλοκαιρι. Ριχνω απλα φυσιγγια 28 μεχρι 32 σε νουμερο 5,6,7 που μου εχουν δωσει επιτυχιες παλια. Περσυ ειχα 4 τσιοκ στην πρωτη και στα πρωτα 6 πουλια τα 4 εφυγαν πληγωμενα και ξυφτερισμενα. Πηρα μονο τα δυο. Ετρεξα στο αυτοκινητο κια εβαλα 2,1. Τελιωσα την μερα με 16 πουλια στο χερι και ειναι ζητημα εαν εφυγε ακομα ενα πληγωμενο μετα που αλλαξα τσιοκ. Τα φυσιγγια ακριβως τα ιδια

Το ιδιο ετυχε και πριν τρια χρονια οταν τα πουλια το απογευμα ψηλωσαν λιγο στα 30 με 35 μετρα. Πληγωσα 5,6 συνεχωμενα που εβγαλαν φτερα λογο ανοικτου τσιοκ. Το αυτοκινητο μακρια αλλα αγανακτησα και πηγα για το τσιοκ. Με το 2,1 δεν εφυγε αλλο πουλι. Τελιωσα την μερα με 13 στο χερι και αν ειχα τσιοκ κλειστο απο πριν θα ειχα και ακομα 6,7 που πληγωσα αδικα και ηταν λαθος μου. Τα πουλια ηταν εντος βολης αλλα το 4 τσιοκ αδυνατουσε να δωσει ικανοποιητικη κατανομη

τι όπλο έχεις;

Ηταν browning xs στη μια περιπτωση και στην αλλη browning 525.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

sotiris!129 έγραψε: το μονο που χρειαζεται ειναι να πεσει η πρωτη που θα ερτει ... αμαν πεσει ζινη οι αλλες εν καταδικασμενες !
ολα ειναι θεμα ψυχολογιας και αυτοπεποιθησης ! ;)
Τα πραγματα εν πολλα ποιο απλα αποτι νομιζουμε ...
1) κανενας δεν μας αναγκαζει να αγωρασουμε μια χαρτουτσια , μονοι μας παμε και την διαλεγουμε αναμεσα σε 100δες
2) μια χαρτουτσια οση καλη κατανομη και διατριτικοτιτα να εχει σε μια δοκιμη που κανουμε και ποσταρουμε δεν ανταποκρινεται σε καμια περιπτωση στα κυνηγετικα δεδομενα του καθενος γιατι πολυ απλα οπλο που οπλο διαφερει , chocke με chocke διαφερει , μερα που μερα διαφερει , τοπος που τοπος διαφερει ακομαα και πακετο που πακετο διαφερει !
δηλαδη , εσεις αν κανατε τες δοκιμες σας στην Λευκωσια με οπλο beretta μια μερα με 30 βαθμους η ωρα 12 το μεσημερι και αγωρασαται το πακετο σας απο τον @#$@$@# που μπορει να ειχε τες χαρτουτσιες 2 χρονια μες της αποθηκη πιστεύεται θα εχεται τα ιδια αποτελεσματα αν πατε κυνηγι στην Λαρνακα η ωρα 8 το προι με 28 βαθμους, οπλο μπετινσολι και το πακετο σας να ειναι μεν ιδιο αλλα αλλης παρτιδας ?

και τα ιδια αποτελεσματα θα εχω εγω που θα κυνηγισω στους 26 βαθμους στο Τροοδος με αλλο οπλο σε αλλο υψομετρο κτλ κτλ ?
αν νομιζεται πως ναι θα εχουμε το ιδιο αποτελεσμα τοτε απλα πρεπει να εχεται στο αμαξι σας 43 διαφορετικα πακετα 1 θερμομετρο κτλ κτλ για να παιξεται πανω σε τι??? 2-3 "πεζουνια"
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

μια εν η συνταγη
βαλεις μεσα στο γυλεκο σου 10 χαρτουτσιες Α και 10 χαρτουτσιες Β 30-32γρ ατε 34 γρ και νουμερο 5-6
κρεμαζεις τον περτικοδετι πας το κλονην μπροστα σου στην φυλακτρα
παιζεις την πρωτη φασσαα που εκρετε καμεις την πατσιαουρην παεις αμεσως και πιανεις την ασχετος αν περασουν αλλο 200 οσπου να στραφεις !
κρεμαζεις την ζιαμε μπροστα σου να την βλεπεις να καβλ#$@ης και μεχρι να καταλαβεις ναμπου εγεινε αρκεφκουν ζε καμουν της παρεα ζε αλλες .... καθε λιο σιουμαλιζης τες να περνεις τα πανω σου και δεν εχει να χασης !
ΑΑΑΑΑΑΝ καλικοσουμε και καμια χαλαλην να παιξουν και οι πουπισω τπτ που περνουν ματι ουλη μερα ! ;)
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Ετσι για να αλλαξουμε λιο θεμα ποσες τζιε ποψε ρε κοπελια????:) ελιαναν τελεια??
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

25 και πόψε....
master
Full Member

Δημοσίευση από master »

Καλημέρα παίδες,

Στο θέμα μας.

Η δική μου εντύπωση στις μέχρι τώρα αναγωρίσεις ειδικά στην επαρχία Πάφου αλλά και στην Λευκωσία είναι ότι οι φάσσες είναι μειωμένες. Μακάρι να έχω λάθος.
Συμφωνώ και εγώ με τον Σωτήρη ότι έχουν μειωθεί κατά πολύ και οι φραγκολίνες.
Φαίνεται ότι η λαθροθηρία με τα φλοπέρ οργιάζει.
Μιλώντας με ένα βοσκό μου ανέφερε με μεγάλη απογοήτευση το εξής: 'Δεν ενδιαφέρεται κανένας και δεν καταγγέλουν κανένα.'

Αν πας σε κάποιο κατάστημε κυνηγετικών ειδών διαπιστώνεις ότι οι πωλήσεις μάγνουμ φισυγγίων για φλοπέρ ειδικά αυτή την περίοδο είναι στο φόρτε τους. Και κανένας δεν ρωτά για ποιο σκοπό τα αγοράζεις. Δεν συμφέρει στον πωλητή καταλάβατε! Και αν τύχει και τους ρωτήσεις : 'Είναι για τις διακοπές στο χωριό, ξέρετε!!!" συχνή απάντηση.
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

αποτι φαίνετε οι φάσσαριες έχουν μπει για τα καλα στην τελική ευθεία και αρχίσαν τις προετοιμασίες τους για το κυνήγι της σιδερενιας, για τι με φωνη με ακρόαση στο φορουμ.... :)
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Εφωναξετε μου???:) Σαν έτοιμοι από καιρό σαν θαραλλεοι περινενουμε το κυνήγι της σιδερένιας......πολλοί αερηδες παιδιά και αλλο κανένα νερό να κάμει βλέπω πολλά πουλιά να μένουν μες τις απαγορευμένες να πίνουν νερό που τις λαντούες που θα δημιουργηθούν......εννα το δούμε και τούτο φέτος?
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Παντως διανιουμε μια χρονια με πολυ ξηρο χειμωνα, με υγρο καλοκαιρι και σχετικα ηπιες γενικα συνθηκες. Αυτα δεν βοηθησαν καθολου την αναπαρογωγη ουτε της φασσας ουτε του ενδημικου θηραματος.

Επισης τα φαγητα ειναι λιγα φετος και τα τρωκτικα και τα φιδια ειναι σε εξαρση.

Οποτε σε συνδιασμο με τα υπολοιπα κακα τα πραματα ειναι ακομα πιο δυσκολα.

Επισης εχω την εντυπωση οτι οι φασσες σε αντιθεση με αλλες χρονιες φετσο ειναι σε ψηλα υψομετρα και δεν κατεβηκαν κατω για καποιο λογο
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Τι μου γυριζει να γραφω μηνυμα και να με πιανουν τηλεφωνο και να χανονται αυτα που γραφω.επςιδη βαρκουμαι να τα ξαναγραφω με λια λογια η δικη μου εκτιμηση ειναι καλοι αριθμοι σε χαμηλες περιοχες πολλες καρεκλουες ακομα παραπανω σκουπιδια φετινα και ακομα εν αρχισαμε.Κριμας.Εγλυτωσετε και τις ξατιμασιες που εγραψα στο προηγουμενο μημυμα.Ειμαστε αξιοθρηνητοι...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”