kyriakos304 έγραψε:kypros έγραψε:Γιαμενα το θεμα φασσα λυθηκε με ενα τροπο μονο. Οσα φυσιγγια και αν δοκιμαζα τυγχενε καποτε να φυγουν πληγωμενες γιατι ειναι δυνατες. Η λυση ηρθε μονο με το κλεισιμο των τσιοκ. Τσιοκ 3,2 η1. Τιποτε πιο ανοικτο. Συνηθως εχω 2,1. Οταν ριχνεις σωστα η φασσα πεφτει και μαλιστα και σε βολες που δεν το πιστευεις. Μετα απο αυτο δεν με απασχολουν πλεον τα φυσιγγια το καλοκαιρι. Ριχνω απλα φυσιγγια 28 μεχρι 32 σε νουμερο 5,6,7 που μου εχουν δωσει επιτυχιες παλια. Περσυ ειχα 4 τσιοκ στην πρωτη και στα πρωτα 6 πουλια τα 4 εφυγαν πληγωμενα και ξυφτερισμενα. Πηρα μονο τα δυο. Ετρεξα στο αυτοκινητο κια εβαλα 2,1. Τελιωσα την μερα με 16 πουλια στο χερι και ειναι ζητημα εαν εφυγε ακομα ενα πληγωμενο μετα που αλλαξα τσιοκ. Τα φυσιγγια ακριβως τα ιδια
Το ιδιο ετυχε και πριν τρια χρονια οταν τα πουλια το απογευμα ψηλωσαν λιγο στα 30 με 35 μετρα. Πληγωσα 5,6 συνεχωμενα που εβγαλαν φτερα λογο ανοικτου τσιοκ. Το αυτοκινητο μακρια αλλα αγανακτησα και πηγα για το τσιοκ. Με το 2,1 δεν εφυγε αλλο πουλι. Τελιωσα την μερα με 13 στο χερι και αν ειχα τσιοκ κλειστο απο πριν θα ειχα και ακομα 6,7 που πληγωσα αδικα και ηταν λαθος μου. Τα πουλια ηταν εντος βολης αλλα το 4 τσιοκ αδυνατουσε να δωσει ικανοποιητικη κατανομη
τι όπλο έχεις;
Ηταν browning xs στη μια περιπτωση και στην αλλη browning 525.