φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
sotiris!129

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από sotiris!129 »

μαλι σηιακο φιλε μου!
εσικοσεν με ο ζιρις μου ειχαμε κανονισει να παμε μαζι για 2ρι φορα φετος ζε λαλο του παιξε πελο να μεν παμε ζε εν σονο, ειχα πιει 1 μπουκαλα επσες! τελικα ελιπυθικα τον γιατι 1 φορα επιαμε φετος μαζι ζε λαλο του ατε παμε 2-3 ωρες περκει εβρουμε καμια μαλαι...
επροβουρισεν μας 1ς ζινο ηταν φιαμε λαλο του ζε εν σονω να ταραξω ειχα ζε τραπεζι το μεσημερι η ωρα 9 ειμαστουν μες το αυτοκινητο ζε εφεφκαμε!
τεταρτη εχουμε παρουσιασει στο πανεπηστημιο 8-5 αρα ουτε την τεταρτη εν να παω... το σαββατο παλε!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Χθές οι λαοί εκάμνα κούρσες έν ήβραμε μια μαλαή στρωμένη. Έπαιξε ένα πέρτικο ο editor που έμεινε ψηλά και εγώ μετά απο ένα μουντάρισμα του σκύλου σε ένα βάτο ήρτε πάνω μου μούτρα ένας αλουπός (ο 4ος που βλέπω σε 4 εξορμήσεις) 40γρ νο 5 νομίζω έν έφυε σκάει εκτός βολής :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Καλημέρα σας.....

Ρε Σώτο εβαλαμε που ακόμα ενα παπαγάλο στο ενεργητικό μας δηλαδη :lol: :lol: :lol:
Καλά του έκανες φιλε admin./... εν γεμάτος ο τοπος !!

Καλή συνέχεια
Νίκος Α.
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

DSC00189.jpg

ΟΡΤΥΚΟΜΑΧΙΕΣ :lol:

Χθες στο διαλειμμα μετα την πρωινη παγανια, απελευθερωσαμε ορτυκια BOB WHITE και απολαυσαμε φερμες , ξεπεταγματα και βολες.
Τελειο εκπαιδευτικο για ολα τα σκυλια της παρεας .
Αποκορυφωμα οι ατελιωτες φερμες μια Σεττερουλλας μολις 6 μηνων που εδειξε απιστευτο κυνηγετικο πάθος και μας αποδειξε το κυνηγετικο της ταλεντο.

Ευρεση-Φερμα-Ξεπεταγμα-Πυροβολισμος-Επαναφορα.....ο καλυτερος τροπος για να "βαλει πανω" ενα νεαρο σκυλι αν και χτες τα εκτελουσε ολα σαν φτασμενο κυνηγοσκυλο.... :)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

sotiris!129 έγραψε:μαλι σηιακο φιλε μου!
εσικοσεν με ο ζιρις μου ειχαμε κανονισει να παμε μαζι για 2ρι φορα φετος ζε λαλο του παιξε πελο να μεν παμε ζε εν σονο, ειχα πιει 1 μπουκαλα επσες! τελικα ελιπυθικα τον γιατι 1 φορα επιαμε φετος μαζι ζε λαλο του ατε παμε 2-3 ωρες περκει εβρουμε καμια μαλαι...
επροβουρισεν μας 1ς ζινο ηταν φιαμε λαλο του ζε εν σονω να ταραξω ειχα ζε τραπεζι το μεσημερι η ωρα 9 ειμαστουν μες το αυτοκινητο ζε εφεφκαμε!
τεταρτη εχουμε παρουσιασει στο πανεπηστημιο 8-5 αρα ουτε την τεταρτη εν να παω... το σαββατο παλε!
Eν τζεινη μπουκαλα που φταιει! :D
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Anthimos έγραψε:
DSC00189.jpg

ΟΡΤΥΚΟΜΑΧΙΕΣ :lol:

Χθες στο διαλειμμα μετα την πρωινη παγανια, απελευθερωσαμε ορτυκια BOB WHITE και απολαυσαμε φερμες , ξεπεταγματα και βολες.
Τελειο εκπαιδευτικο για ολα τα σκυλια της παρεας .
Αποκορυφωμα οι ατελιωτες φερμες μια Σεττερουλλας μολις 6 μηνων που εδειξε απιστευτο κυνηγετικο πάθος και μας αποδειξε το κυνηγετικο της ταλεντο.

Ευρεση-Φερμα-Ξεπεταγμα-Πυροβολισμος-Επαναφορα.....ο καλυτερος τροπος για να "βαλει πανω" ενα νεαρο σκυλι αν και χτες τα εκτελουσε ολα σαν φτασμενο κυνηγοσκυλο.... :)
Εκαμε την πρακτικη της εχτες η σιηλλουα!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Ουλλη τη νύχτα επαραμιλαν και η σιυλουα και ο μαστρος της :lol:
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

marinos.a έγραψε:Ουλλη τη νύχτα επαραμιλαν και η σιυλουα και ο μαστρος της :lol:
ΑΝ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ . :twisted: :twisted:
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

ήταν ιδέα τις στιγμής...
...το Σάββατο.
Si vis pacem, para bellum
ninos
Full Member

Δημοσίευση από ninos »

admin έγραψε:Χθές οι λαοί εκάμνα κούρσες έν ήβραμε μια μαλαή στρωμένη. Έπαιξε ένα πέρτικο ο editor που έμεινε ψηλά και εγώ μετά απο ένα μουντάρισμα του σκύλου σε ένα βάτο ήρτε πάνω μου μούτρα ένας αλουπός (ο 4ος που βλέπω σε 4 εξορμήσεις) 40γρ νο 5 νομίζω έν έφυε σκάει εκτός βολής :D
Tους αλουπους τους βγαζει το σκυλι?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”