φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
μαλι σηιακο φιλε μου!
εσικοσεν με ο ζιρις μου ειχαμε κανονισει να παμε μαζι για 2ρι φορα φετος ζε λαλο του παιξε πελο να μεν παμε ζε εν σονο, ειχα πιει 1 μπουκαλα επσες! τελικα ελιπυθικα τον γιατι 1 φορα επιαμε φετος μαζι ζε λαλο του ατε παμε 2-3 ωρες περκει εβρουμε καμια μαλαι...
επροβουρισεν μας 1ς ζινο ηταν φιαμε λαλο του ζε εν σονω να ταραξω ειχα ζε τραπεζι το μεσημερι η ωρα 9 ειμαστουν μες το αυτοκινητο ζε εφεφκαμε!
τεταρτη εχουμε παρουσιασει στο πανεπηστημιο 8-5 αρα ουτε την τεταρτη εν να παω... το σαββατο παλε!
εσικοσεν με ο ζιρις μου ειχαμε κανονισει να παμε μαζι για 2ρι φορα φετος ζε λαλο του παιξε πελο να μεν παμε ζε εν σονο, ειχα πιει 1 μπουκαλα επσες! τελικα ελιπυθικα τον γιατι 1 φορα επιαμε φετος μαζι ζε λαλο του ατε παμε 2-3 ωρες περκει εβρουμε καμια μαλαι...
επροβουρισεν μας 1ς ζινο ηταν φιαμε λαλο του ζε εν σονω να ταραξω ειχα ζε τραπεζι το μεσημερι η ωρα 9 ειμαστουν μες το αυτοκινητο ζε εφεφκαμε!
τεταρτη εχουμε παρουσιασει στο πανεπηστημιο 8-5 αρα ουτε την τεταρτη εν να παω... το σαββατο παλε!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Χθές οι λαοί εκάμνα κούρσες έν ήβραμε μια μαλαή στρωμένη. Έπαιξε ένα πέρτικο ο editor που έμεινε ψηλά και εγώ μετά απο ένα μουντάρισμα του σκύλου σε ένα βάτο ήρτε πάνω μου μούτρα ένας αλουπός (ο 4ος που βλέπω σε 4 εξορμήσεις) 40γρ νο 5 νομίζω έν έφυε σκάει εκτός βολής 

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Nikos
Καλημέρα σας.....
Ρε Σώτο εβαλαμε που ακόμα ενα παπαγάλο στο ενεργητικό μας δηλαδη
Καλά του έκανες φιλε admin./... εν γεμάτος ο τοπος !!
Καλή συνέχεια
Νίκος Α.
Ρε Σώτο εβαλαμε που ακόμα ενα παπαγάλο στο ενεργητικό μας δηλαδη

Καλά του έκανες φιλε admin./... εν γεμάτος ο τοπος !!
Καλή συνέχεια
Νίκος Α.
- Anthimos
- Moderator
ΟΡΤΥΚΟΜΑΧΙΕΣ

Χθες στο διαλειμμα μετα την πρωινη παγανια, απελευθερωσαμε ορτυκια BOB WHITE και απολαυσαμε φερμες , ξεπεταγματα και βολες.
Τελειο εκπαιδευτικο για ολα τα σκυλια της παρεας .
Αποκορυφωμα οι ατελιωτες φερμες μια Σεττερουλλας μολις 6 μηνων που εδειξε απιστευτο κυνηγετικο πάθος και μας αποδειξε το κυνηγετικο της ταλεντο.
Ευρεση-Φερμα-Ξεπεταγμα-Πυροβολισμος-Επαναφορα.....ο καλυτερος τροπος για να "βαλει πανω" ενα νεαρο σκυλι αν και χτες τα εκτελουσε ολα σαν φτασμενο κυνηγοσκυλο....

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Breda Pegaso
Eν τζεινη μπουκαλα που φταιει!sotiris!129 έγραψε:μαλι σηιακο φιλε μου!

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Breda Pegaso
Εκαμε την πρακτικη της εχτες η σιηλλουα!Anthimos έγραψε:
ΟΡΤΥΚΟΜΑΧΙΕΣ![]()
Χθες στο διαλειμμα μετα την πρωινη παγανια, απελευθερωσαμε ορτυκια BOB WHITE και απολαυσαμε φερμες , ξεπεταγματα και βολες.
Τελειο εκπαιδευτικο για ολα τα σκυλια της παρεας .
Αποκορυφωμα οι ατελιωτες φερμες μια Σεττερουλλας μολις 6 μηνων που εδειξε απιστευτο κυνηγετικο πάθος και μας αποδειξε το κυνηγετικο της ταλεντο.
Ευρεση-Φερμα-Ξεπεταγμα-Πυροβολισμος-Επαναφορα.....ο καλυτερος τροπος για να "βαλει πανω" ενα νεαρο σκυλι αν και χτες τα εκτελουσε ολα σαν φτασμενο κυνηγοσκυλο....
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- marinos.a
- Site Admin
Ουλλη τη νύχτα επαραμιλαν και η σιυλουα και ο μαστρος της 

Si vis pacem, para bellum
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΑΝ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .marinos.a έγραψε:Ουλλη τη νύχτα επαραμιλαν και η σιυλουα και ο μαστρος της

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
- marinos.a
- Site Admin
ήταν ιδέα τις στιγμής...
...το Σάββατο.
...το Σάββατο.
Si vis pacem, para bellum
-
- Full Member
Tους αλουπους τους βγαζει το σκυλι?admin έγραψε:Χθές οι λαοί εκάμνα κούρσες έν ήβραμε μια μαλαή στρωμένη. Έπαιξε ένα πέρτικο ο editor που έμεινε ψηλά και εγώ μετά απο ένα μουντάρισμα του σκύλου σε ένα βάτο ήρτε πάνω μου μούτρα ένας αλουπός (ο 4ος που βλέπω σε 4 εξορμήσεις) 40γρ νο 5 νομίζω έν έφυε σκάει εκτός βολής