Κάτι έπιασε το μάτι μου για ψάρεμα?

Χρύσανθε μου τη δική μου βαλεντίνα σκέφτομαι να την πάρω ψάρεμα

ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΣΕ ΧΕΡΕΤΩ!!! ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ...ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΚΗΝΗΓΙΣΑ...ΟΠΩΣ ΤΕΣ ΕΒΑΛΑ ΕΦΚΑΛΑ ΤΕΣ!!! ΔΡΑΜΑ!!! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΩΣ!!! ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΥΡΙΟgiorgos80 έγραψε:εκαμετε καμια αναγνωριση ρε κοπελια?ειδετε αν εμπηκαν πουλια.αυριο εννα παμε τυφλα στο ποστο παλε αφου ο αδερφος μου εν ηβρε ωρα να πεταχτει να δει αν εχει πουλια.εγω κοφκω λιο μακρα.παντως εκαμε ιδανικες συνθηκες για να μπουν πουλια περκει τα καταφερουμε να παιξουμε την ντουζινα μας παλε![]()
παντως δαμε ποξω που το σπιτι εχει μια μες στις ελιες ,τρωει την η κκελλε της
Όι καλόLEFKIOS έγραψε:Μεν μαραζώνεις Σπύρο μου, πραγματι τα πουλιά ηταν χασημιά, 4 ατομα μεχρι τις 8+30 ΜΙΆ ΜΌΝΟ ΧΑΡΤΟΎΤΣΙΑ εσείραμε. Επειδή είχαμε μαζί μας ενα φιλοξενούμενο ελληνα κυνηγό, στατιωτικό στη Ελδύκ, το επείραμε γιά Βασιλικό πρόγευμα
( 18 πιάτα πρόγευμα, ουτε μεζές να ήταν
)στου Πανίκου στη Χοιροκιτία, πέρκι μας παρει κυνήγι στή Αλεξανδρούπολη
. Ειπιαμε τσε δυο ζηβανίες, εγίνήκαμε πουλουδκια. Η ωρα 1000 ημουν ξαπλωμένος στο καναπέ του σπιτιού μου, εσειρα κατι ύπνους, τουτη εν ζωή.
μια χαρα μαριε μου.εγω χθες ηταν η πρωτη κυριακη απο τον αυγουστο που κοιμηθηκα μεχρι τις 10.00 μου φανηκε παραξενο οταν ξυπνησα και ειχε φωςMARIOSE έγραψε:Καλησπέρα σας. Αρκετά τα πουλιά σήμερα αλλά άφηκα τη "φόρμα" μου σπίτι... Πολλά τα καλλιτζια εβαρέθηκα να τα μετρώ... Δύο όπλα 28 τζικλες συν ένα ωραιότατο καλλίτζιη σε μια σιδερένια την οποία έτρωε την η κκελλέ της αφού είπα ότι εν θα τις παίξω αφού πήγα για τζίκλες τζιαί ήταν ζευγαράκι αλλά ήρτεν τέλεια μες τα μάθκια μου. Ευτυχώς εγλύτωσε.
Τετάρτη η τελευταία εξόρμηση για εμένα.