ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ρε φίλε αυτό σημαίνει να αγαπάς το άθλημα σου, μπράβο!

Κάτι έπιασε το μάτι μου για ψάρεμα? ;)

Χρύσανθε μου τη δική μου βαλεντίνα σκέφτομαι να την πάρω ψάρεμα :D
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

εκαμετε καμια αναγνωριση ρε κοπελια?ειδετε αν εμπηκαν πουλια.αυριο εννα παμε τυφλα στο ποστο παλε αφου ο αδερφος μου εν ηβρε ωρα να πεταχτει να δει αν εχει πουλια.εγω κοφκω λιο μακρα.παντως εκαμε ιδανικες συνθηκες για να μπουν πουλια περκει τα καταφερουμε να παιξουμε την ντουζινα μας παλε :D :D
παντως δαμε ποξω που το σπιτι εχει μια μες στις ελιες ,τρωει την η κκελλε της :mrgreen:
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

giorgos80 έγραψε:εκαμετε καμια αναγνωριση ρε κοπελια?ειδετε αν εμπηκαν πουλια.αυριο εννα παμε τυφλα στο ποστο παλε αφου ο αδερφος μου εν ηβρε ωρα να πεταχτει να δει αν εχει πουλια.εγω κοφκω λιο μακρα.παντως εκαμε ιδανικες συνθηκες για να μπουν πουλια περκει τα καταφερουμε να παιξουμε την ντουζινα μας παλε :D :D
παντως δαμε ποξω που το σπιτι εχει μια μες στις ελιες ,τρωει την η κκελλε της :mrgreen:
ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΣΕ ΧΕΡΕΤΩ!!! ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ...ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΚΗΝΗΓΙΣΑ...ΟΠΩΣ ΤΕΣ ΕΒΑΛΑ ΕΦΚΑΛΑ ΤΕΣ!!! ΔΡΑΜΑ!!! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΩΣ!!! ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΥΡΙΟ
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

μετα απο την αποχη κυριακης και τεταρτης εννα δωσουμε το γυρο μας και οτι γινει.ο καιρος να μεν μας τα χαλασει και εμεις θα ειμαστε ακμαιοτατοι στο ποστο :D
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Σημερινή εξόρμηση με τον φίλο Αντρέα (μικρό) όπου τα πουλιά ήταν πολύ λιγοστά. Λίγοι και οι κυνηγοί, δεν ξέρω αν είναι γενικό αυτό το φαινόμενο αλλά στην περιοχή που πάω σήμερα είχε πάρα πολύ λίγους κυνηγούς, ίσως να αλλάξαν περιοχή ή απλώς κάποιοι εβάλαν τα όπλα στους οπλοβαστούς μέχρι του χρόνου. Και όπως υπάρχει και μια κουβέντα η καλή μέρα από το πρωί φένεται έτσι τζιαι σήμερα, είδαμε πολύ λίγα πουλιά και σωστά υπολογίσαμε ότι σήμερα θα φανούμε πολύ τυχεροί αν πετύχουμε έστω τζαι 5-6 πουλιά. Η πρώτη που πέτυχα εχάσαμεν τη (μέχρι τις 12:30 ήταν χαμένη) και ξεκινήσαμε που πολύ γρήγορα το περπατητό στην περιοχή αλλά με πολύ λίγα πουλιά να σηκώνουνται και δύσκολα τζιαι τζίνα να μας δίνουν χέρι αν μας εδίναν.

Σε μια φάση καταλήξαμε να κάμνουμε περπατητό κυνήγι φάσσας :o :shock: :shock:, είδα μια που εκινήθηκε μακρυά και έβαλα μέσα #6 φυσίγγια και είπαμε να περπατήσουμε αν πετακτεί τίποτε, χωρίς αποτέλεσμα και έτσι εξαναέβαλα πίσω τις #9, προχωρούμε και ακούμε με τον Αντρέα απότομα φτερουγίσματα, υπολογίζαμε ήταν περδίκια και περιμέναμε να τα δούμε να πετούν, αλλά ήταν ένα ζευγαράκι φάσσες που υπολογίζω επροσπαθούσαν να κάμουν απογόνους :shock:

Επιάσαν με εξ απροόπτου αλλά έπρεπε να πιάσω τουλάχιστον την μια από τις 2. Έστειλα τους χαιρετίσματα (δαμέ θα ήταν χρήσιμη η κάμερα για να δω που έστειλα τις τουφεκιές) και πρέπει να επήγαν αμέσως στο Σόλωνα, τον Χρίστο ή τον Αλέξη που ξέρουν να τες παίζουν :D

Νομίζω εν που δεν είχα μηλόπιττα μαζί μου σήμερα γι'αυτό δεν εππέσαν. :lol:

Συνεχίσαμε για αρκετή ώρα το περπατητό μας και με την πολλή κουβέντα επάθαμεν την 1-2 φορές όπου επερνούσαν τα πουλιά που κοντά μας αλλά δεν τα εβλέπαμεν μέχρι να ήταν αργά. :lol:

Έπαιξα και μια τζίκλα που ενόμιζα επάεννε και αν δεν ήταν ο Αντρέας να μου πει ότι έπεσε θα συνέχιζα σαν να έφυγε. Πήγαμε τζιαμέ που την είδε και ξαναπετάκτηκε και την έπαιξα ξανά.

Ένα ακόμα ωραίο θέαμα με πολλά ζευγάρια περδίκια να πετάσσουνται από διάφορους τόπους, ένα το είδα να βουρά σε ένα κλώνο ενός δεντρού και μετά πετάκτηκε, ένα άλλο ζευγάρι ήρτε τέλλια πάνω μας και χωρίς υπερβολή θα μπορούσαμε άνετα να πιάσουμε το quota σήμερα.

Στον τελευταίο μας γυρό και πριν να πάμε στο αυτοκίνητο λαλεί μου ο Αντρέας πάμε να κοιτάξουμε για την πρωινή; Πάμε λαλώ του, τζιαι τελικά εφανήκαμε τυχεροί τζιαι την είβραμε.

3η συνεχόμενη φορά που βλέπω φίδι που σημαίνει εξυπνήσαν για τα καλά. Μια πολύ ωραία εξόρμηση ανεξαρτήτως κάρπωσης με τον Αντρέα που την κούραση στο τέλος να φακκά παλαμάκια για να παντήσει τες τζίκλες.

Τελικό αποτέλεσμα για σήμερα 4 τζίκλες χωρίς ευτυχώς καμμιά χαμένη. Οι 2 τζίκλες με Victory Tordo 32gr #9 και οι 2 με Victory Skeet 32gr #9.

Aυτά για σήμερα από εμάς.

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... f213d9.jpg
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Μεν μαραζώνεις Σπύρο μου, πραγματι τα πουλιά ηταν χασημιά, 4 ατομα μεχρι τις 8+30 ΜΙΆ ΜΌΝΟ ΧΑΡΤΟΎΤΣΙΑ εσείραμε :o . Επειδή είχαμε μαζί μας ενα φιλοξενούμενο ελληνα κυνηγό, στατιωτικό στη Ελδύκ, το επείραμε γιά Βασιλικό πρόγευμα :lol: ( 18 πιάτα πρόγευμα, ουτε μεζές να ήταν :shock: )στου Πανίκου στη Χοιροκιτία, πέρκι μας παρει κυνήγι στή Αλεξανδρούπολη ;) . Ειπιαμε τσε δυο ζηβανίες, εγίνήκαμε πουλουδκια. Η ωρα 1000 ημουν ξαπλωμένος στο καναπέ του σπιτιού μου, εσειρα κατι ύπνους, τουτη εν ζωή. :)
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

LEFKIOS έγραψε:Μεν μαραζώνεις Σπύρο μου, πραγματι τα πουλιά ηταν χασημιά, 4 ατομα μεχρι τις 8+30 ΜΙΆ ΜΌΝΟ ΧΑΡΤΟΎΤΣΙΑ εσείραμε :o . Επειδή είχαμε μαζί μας ενα φιλοξενούμενο ελληνα κυνηγό, στατιωτικό στη Ελδύκ, το επείραμε γιά Βασιλικό πρόγευμα :lol: ( 18 πιάτα πρόγευμα, ουτε μεζές να ήταν :shock: )στου Πανίκου στη Χοιροκιτία, πέρκι μας παρει κυνήγι στή Αλεξανδρούπολη ;) . Ειπιαμε τσε δυο ζηβανίες, εγίνήκαμε πουλουδκια. Η ωρα 1000 ημουν ξαπλωμένος στο καναπέ του σπιτιού μου, εσειρα κατι ύπνους, τουτη εν ζωή. :)
Όι καλό :lol: :D
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Καλησπέρα σας. Αρκετά τα πουλιά σήμερα αλλά άφηκα τη "φόρμα" μου σπίτι... Πολλά τα καλλιτζια εβαρέθηκα να τα μετρώ... Δύο όπλα 28 τζικλες συν ένα ωραιότατο καλλίτζιη σε μια σιδερένια την οποία έτρωε την η κκελλέ της αφού είπα ότι εν θα τις παίξω αφού πήγα για τζίκλες τζιαί ήταν ζευγαράκι αλλά ήρτεν τέλεια μες τα μάθκια μου. Ευτυχώς εγλύτωσε.

Τετάρτη η τελευταία εξόρμηση για εμένα.
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

MARIOSE έγραψε:Καλησπέρα σας. Αρκετά τα πουλιά σήμερα αλλά άφηκα τη "φόρμα" μου σπίτι... Πολλά τα καλλιτζια εβαρέθηκα να τα μετρώ... Δύο όπλα 28 τζικλες συν ένα ωραιότατο καλλίτζιη σε μια σιδερένια την οποία έτρωε την η κκελλέ της αφού είπα ότι εν θα τις παίξω αφού πήγα για τζίκλες τζιαί ήταν ζευγαράκι αλλά ήρτεν τέλεια μες τα μάθκια μου. Ευτυχώς εγλύτωσε.

Τετάρτη η τελευταία εξόρμηση για εμένα.
μια χαρα μαριε μου.εγω χθες ηταν η πρωτη κυριακη απο τον αυγουστο που κοιμηθηκα μεχρι τις 10.00 μου φανηκε παραξενο οταν ξυπνησα και ειχε φως :D η παρεα πηγε ορεινη λεμεσο 2 ατομα 6 τζικλες.αλλαξαν 3 τοπους απολυτο τιποτα :cry:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

Χ8ΕΣ 2 ΟΠΛΑ 12 ΤΖΙΚΛΕΣ(5 ΕΓΩ 7 Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ)...ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12. ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΠΟΥ8ΕΝΑ ΣΙΗΠΕΘΚΙΕΣ.

ΚΡΙΜΑ, ΓΤ Η ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΙΚΛΑ. ΟΙ ΒΡΟΧΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”