φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από marinos.a »

LOUIS SETTER έγραψε:ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ BELL ΤΣΟΚ ΜΟΥ , ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΔΕΟΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ .
φιλε Louis να σου φερω και το οπλο μου να του γραψεις ενα?

σούπερ κάρπωση
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

marinos.a έγραψε:
LOUIS SETTER έγραψε:ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ BELL ΤΣΟΚ ΜΟΥ , ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΔΕΟΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ .

σούπερ κάρπωση
:lol: :lol: :lol: :lol: Ωραιος :lol: :lol: :lol:
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

marinos.a έγραψε:

σούπερ κάρπωση
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΕΑ . 2 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΟΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΡΕΑ . ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΓΕΛΙΟ ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ ΚΤΛ . ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΜΙΑ ΦΑΣΣΑ ΗΡΘΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ, 10 ΜΕΤΡΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΓΑΛΙΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΚΩΣΕ . ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΚΩΣΕ ΦΩΝΑΖΕΙ : ΕΕ ΠΑΙΘΚΙΑ ΟΤΙ ΕΙΔΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΑΑΑ ..............ΠΕΙΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΓΜΑ . ΚΑΙ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΕΜΕΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ . ΜΕ ΤΑΡΑΞΕ Ο ΠΑΡΕΑΣ
ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΧΑΛΛΟΥΜΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ , ΩΡΑΙΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ .
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

marinos.a έγραψε:
miky55 έγραψε:ΑΡΚΕΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΦΙΛΕ.
miky55 είσαι σταθερή αξία...
Από τους ποιοτικότερους κυνηγούς, μπράβο :!:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΡΙΝΟ ΜΟΥ ΝΑΣΕ ΚΑΛΑ.
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

nature έγραψε:
miky55 έγραψε: ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ :lol: :lol: :lol: ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΥΝΗΓΩ ΜΟΝΟ ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΦΕΡΜΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΑΝΙΑ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ .
Φίλε Μιχάλη κτυπάτε μόνο ότι φερμάρουν τα σκυλιά ή και αυτά που προσηκώνονται χωρίς να δεχτούν φέρμα από τα σκυλιά;
ΦΙΛΕ ΚΤΥΠΩ ΟΤΙ ΦΕΡΜΑΡΟΥΝ ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΗΚΩΣΤΗ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΚΤΥΠΩ.ΔΕΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ "ΠΕΡΚΗ ΠΠΕΣΗ" ΕΝ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥΛΙΑ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΙΣΩΣ ΤΟ ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ.ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΤΖΙΚΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

μια πολλη ορεα μερα αφου ο σκυλος ηταν φορμαρισμενος καλα δυστιχος εκαλικοσα του 3 περτιζια ασσιμα πολλα εχασα ζε 1 που ακομα το σκεφτομε και λιπαμε ανιξε η γη ζε καταπιε το σεκκο περτιζι!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
APOLLON AROSTIA MOU
Full Member

Δημοσίευση από APOLLON AROSTIA MOU »

sotiris!129 έγραψε:μια πολλη ορεα μερα αφου ο σκυλος ηταν φορμαρισμενος καλα δυστιχος εκαλικοσα του 3 περτιζια ασσιμα πολλα εχασα ζε 1 που ακομα το σκεφτομε και λιπαμε ανιξε η γη ζε καταπιε το σεκκο περτιζι!
RE SOTIRAKI EN AFISES PERTIKO MESA STIN SIA THORO :lol: :lol:
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ΣIA??? ΠΙΑ ΣΙΑ?
εν η αληθκεια εισαι κοντα αλλα οι Σια!
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Σήμερα έβαλα τα ποιο γλυκά καλύτζια...! Το πρωι με τους φίλους εν εκαταφέραμε για 1η φορά φέτος να βκάλουμε λαό αν και βρήκαμε 2 καλές μαλαές. Το απόγευμα πήγα μια βόλτα μόνος μου με το κουτάβι (6 μηνών) περισσότερο για βόλτα. Επετάχτηκε την χειρότερη στιγμή μες το πυκνό και εντελώς μες στα πόδκια μου. Εν έλλαξε πρίν (είπαμε κουτάβι) και ήμουν εντελώς απροετοίμαστος με το όπλο ανοικτό. Σίγουρα όμως μπορούσα να τον έπιανα, τι να κάνουμε συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες :D :D :D .

Το ωραίο μόλις έφυγε ο λαός εν ήξερα τι να κάνω να λυπηθώ ή να χαρώ...εννοείτε το δεύτερο! Παω να βράσω 2 αυγά στο κουτάβι bonus για σήμερα :D .

Καλή μας συνέχεια
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Κατωθκιον της Μαδαρης :D !!!

DSC00175.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”