φιλε Louis να σου φερω και το οπλο μου να του γραψεις ενα?LOUIS SETTER έγραψε:ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ BELL ΤΣΟΚ ΜΟΥ , ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΔΕΟΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ .
σούπερ κάρπωση
φιλε Louis να σου φερω και το οπλο μου να του γραψεις ενα?LOUIS SETTER έγραψε:ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ BELL ΤΣΟΚ ΜΟΥ , ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΔΕΟΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ .
marinos.a έγραψε:φιλε Louis να σου φερω και το οπλο μου να του γραψεις ενα?LOUIS SETTER έγραψε:ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ BELL ΤΣΟΚ ΜΟΥ , ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΔΕΟΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ .
σούπερ κάρπωση
marinos.a έγραψε:φιλε Louis να σου φερω και το οπλο μου να του γραψεις ενα?LOUIS SETTER έγραψε:ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ BELL ΤΣΟΚ ΜΟΥ , ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΔΕΟΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ .
σούπερ κάρπωση
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΡΙΝΟ ΜΟΥ ΝΑΣΕ ΚΑΛΑ.marinos.a έγραψε:miky55 είσαι σταθερή αξία...miky55 έγραψε:ΑΡΚΕΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΦΙΛΕ.
Από τους ποιοτικότερους κυνηγούς, μπράβο
ΦΙΛΕ ΚΤΥΠΩ ΟΤΙ ΦΕΡΜΑΡΟΥΝ ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΗΚΩΣΤΗ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΚΤΥΠΩ.ΔΕΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ "ΠΕΡΚΗ ΠΠΕΣΗ" ΕΝ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥΛΙΑ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΙΣΩΣ ΤΟ ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ.ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΤΖΙΚΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.nature έγραψε:Φίλε Μιχάλη κτυπάτε μόνο ότι φερμάρουν τα σκυλιά ή και αυτά που προσηκώνονται χωρίς να δεχτούν φέρμα από τα σκυλιά;miky55 έγραψε: ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ![]()
![]()
ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΥΝΗΓΩ ΜΟΝΟ ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΦΕΡΜΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΑΝΙΑ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ .
RE SOTIRAKI EN AFISES PERTIKO MESA STIN SIA THOROsotiris!129 έγραψε:μια πολλη ορεα μερα αφου ο σκυλος ηταν φορμαρισμενος καλα δυστιχος εκαλικοσα του 3 περτιζια ασσιμα πολλα εχασα ζε 1 που ακομα το σκεφτομε και λιπαμε ανιξε η γη ζε καταπιε το σεκκο περτιζι!