δεν εχει προβλημα ροχαλιζω και εγωMARIOSE έγραψε:Πανίκο κλείσε μου ένα δωμάτιο που τα τωρά ρε φίλε αλλά να είναι ηχομονωτικό επειδή ροχαλίζω.

δεν εχει προβλημα ροχαλιζω και εγωMARIOSE έγραψε:Πανίκο κλείσε μου ένα δωμάτιο που τα τωρά ρε φίλε αλλά να είναι ηχομονωτικό επειδή ροχαλίζω.
αριστερα ο μιχαλης η δεξια ειναι του αντρα πανταΠανικος Setter έγραψε:Ο Μιχαλης σε ποια πλευρα θα τζοιματε ?
Φίλε μα πού το βρήκες το Trooper ?πανικος έγραψε:καλημερα σε ολους.για οσους εχετε αυτοκινητα τυπου suv οπως pajero trooper discovery land cruiser patrol ktl και θελεται να διανυχτερευετε σε αυτα για διαφορους λογους π.χ για κυνηγι ,ψαρεμα,κατασκηνωση,εδιωξε σας η γενεκα,εκαμετε καυκα κτλ![]()
![]()
το συγκεκριμενο αυτοκινητο ειναι το δικο μου isuzu trooper οπου χθες σχεδον το τελειωσα εμειναν κατι λιγα οπως ντουζ,κουρτινες αεριστηρακια κτλ
σκεφτομαι να παω να πιασω τα ποστα της φασσας απο τωρα
Ρε Τάσο μα εν να αποκαλύψεις τα πόστα μας??? Δηλαδή τωρά άμα περνά το Trooper να ξέρω ότι έννεν ο Τάσος αλλά εν το Πανίκος-hotel-bar-and-grill ??πανικος έγραψε:τασο μου ευχαριστω για την αγορα του trooper απο εσενα το συντηρουσες πολυ καλα.παντα θα εισαι ο πρωτος στην σειρα φιλεφετος θα εξορμησουμε πιο συχνα μαζι στο χωριο σου για τζικλα οπου παει καλυτερα το καρβουνο η φωτιουα και η τζιβανια
μαριε μου μην φοβασαι απο μενα .τα ποστα τα δικα μου λαλω τα του κοσμου ολου αλλα αυτα που μου λενε αλλοι ουτε τσιμουδια.αρεσε μου πολλα η ονομασια που εδωσες στο τρουπερ hotel-bar-and-grillMARIOSE έγραψε:Ρε Τάσο μα εν να αποκαλύψεις τα πόστα μας??? Δηλαδή τωρά άμα περνά το Trooper να ξέρω ότι έννεν ο Τάσος αλλά εν το Πανίκος-hotel-bar-and-grill ??πανικος έγραψε:τασο μου ευχαριστω για την αγορα του trooper απο εσενα το συντηρουσες πολυ καλα.παντα θα εισαι ο πρωτος στην σειρα φιλεφετος θα εξορμησουμε πιο συχνα μαζι στο χωριο σου για τζικλα οπου παει καλυτερα το καρβουνο η φωτιουα και η τζιβανια
![]()
εχω το στην λιστα φιλε απο τα πιο βασικα της λιστας.Pathfinder έγραψε:Πανικο εν παιζεσαι φιλε...λειφκεται σου μια πομπουα του νερου 3-4 ευρω που ebay και ενα παουρι νερο για να καμνεις και τα ντους σου
Άμα θα έρτεις στους τόπους μας αναμένω τηλεφώνημα φίλε! Φέρε τζιαί το Μιχάλη να του μάθω 2-3 μυστικά για τα μυλοκόπιαπανικος έγραψε:μαριε μου μην φοβασαι απο μενα .τα ποστα τα δικα μου λαλω τα του κοσμου ολου αλλα αυτα που μου λενε αλλοι ουτε τσιμουδια.αρεσε μου πολλα η ονομασια που εδωσες στο τρουπερ hotel-bar-and-grillMARIOSE έγραψε:Ρε Τάσο μα εν να αποκαλύψεις τα πόστα μας??? Δηλαδή τωρά άμα περνά το Trooper να ξέρω ότι έννεν ο Τάσος αλλά εν το Πανίκος-hotel-bar-and-grill ??πανικος έγραψε:τασο μου ευχαριστω για την αγορα του trooper απο εσενα το συντηρουσες πολυ καλα.παντα θα εισαι ο πρωτος στην σειρα φιλεφετος θα εξορμησουμε πιο συχνα μαζι στο χωριο σου για τζικλα οπου παει καλυτερα το καρβουνο η φωτιουα και η τζιβανια
![]()
![]()
ζητουνται μαγειρες βοηθοι κουζινας καμαριερα για παρτ ταιμ εργασια σε τρουπερ.δεχτες αιτησεις μεχρι 16/8/16