Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου

Δημοσίευση από πανικος »

MARIOSE έγραψε:Πανίκο κλείσε μου ένα δωμάτιο που τα τωρά ρε φίλε αλλά να είναι ηχομονωτικό επειδή ροχαλίζω. :lol:
δεν εχει προβλημα ροχαλιζω και εγω :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Πανικος Setter έγραψε:Ο Μιχαλης σε ποια πλευρα θα τζοιματε ? :D
αριστερα ο μιχαλης η δεξια ειναι του αντρα παντα :lol: :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

πανικος έγραψε:καλημερα σε ολους.για οσους εχετε αυτοκινητα τυπου suv οπως pajero trooper discovery land cruiser patrol ktl και θελεται να διανυχτερευετε σε αυτα για διαφορους λογους π.χ για κυνηγι ,ψαρεμα,κατασκηνωση,εδιωξε σας η γενεκα,εκαμετε καυκα κτλ :lol: :lol:
το συγκεκριμενο αυτοκινητο ειναι το δικο μου isuzu trooper οπου χθες σχεδον το τελειωσα εμειναν κατι λιγα οπως ντουζ,κουρτινες αεριστηρακια κτλ :D
σκεφτομαι να παω να πιασω τα ποστα της φασσας απο τωρα :D
Φίλε μα πού το βρήκες το Trooper ? :D
Ελπίζω να κρατάς σειρά προτεραιοτητας για τις εξορμήσεις ;)
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

τασο μου ευχαριστω για την αγορα του trooper απο εσενα το συντηρουσες πολυ καλα.παντα θα εισαι ο πρωτος στην σειρα φιλε :lol: φετος θα εξορμησουμε πιο συχνα μαζι στο χωριο σου για τζικλα οπου παει καλυτερα το καρβουνο η φωτιουα και η τζιβανια :D
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

πανικος έγραψε:τασο μου ευχαριστω για την αγορα του trooper απο εσενα το συντηρουσες πολυ καλα.παντα θα εισαι ο πρωτος στην σειρα φιλε :lol: φετος θα εξορμησουμε πιο συχνα μαζι στο χωριο σου για τζικλα οπου παει καλυτερα το καρβουνο η φωτιουα και η τζιβανια :D
Ρε Τάσο μα εν να αποκαλύψεις τα πόστα μας??? Δηλαδή τωρά άμα περνά το Trooper να ξέρω ότι έννεν ο Τάσος αλλά εν το Πανίκος-hotel-bar-and-grill ?? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

MARIOSE έγραψε:
πανικος έγραψε:τασο μου ευχαριστω για την αγορα του trooper απο εσενα το συντηρουσες πολυ καλα.παντα θα εισαι ο πρωτος στην σειρα φιλε :lol: φετος θα εξορμησουμε πιο συχνα μαζι στο χωριο σου για τζικλα οπου παει καλυτερα το καρβουνο η φωτιουα και η τζιβανια :D
Ρε Τάσο μα εν να αποκαλύψεις τα πόστα μας??? Δηλαδή τωρά άμα περνά το Trooper να ξέρω ότι έννεν ο Τάσος αλλά εν το Πανίκος-hotel-bar-and-grill ?? :lol: :lol:
μαριε μου μην φοβασαι απο μενα .τα ποστα τα δικα μου λαλω τα του κοσμου ολου αλλα αυτα που μου λενε αλλοι ουτε τσιμουδια.αρεσε μου πολλα η ονομασια που εδωσες στο τρουπερ hotel-bar-and-grill :D
ζητουνται μαγειρες βοηθοι κουζινας καμαριερα για παρτ ταιμ εργασια σε τρουπερ.δεχτες αιτησεις μεχρι 16/8/16 :lol:
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Πανικο εν παιζεσαι φιλε...λειφκεται σου μια πομπουα του νερου 3-4 ευρω που ebay και ενα παουρι νερο για να καμνεις και τα ντους σου :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Pathfinder έγραψε:Πανικο εν παιζεσαι φιλε...λειφκεται σου μια πομπουα του νερου 3-4 ευρω που ebay και ενα παουρι νερο για να καμνεις και τα ντους σου :)
εχω το στην λιστα φιλε απο τα πιο βασικα της λιστας. :D
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

πανικος έγραψε:
MARIOSE έγραψε:
μαριε μου μην φοβασαι απο μενα .τα ποστα τα δικα μου λαλω τα του κοσμου ολου αλλα αυτα που μου λενε αλλοι ουτε τσιμουδια.αρεσε μου πολλα η ονομασια που εδωσες στο τρουπερ hotel-bar-and-grill :D
ζητουνται μαγειρες βοηθοι κουζινας καμαριερα για παρτ ταιμ εργασια σε τρουπερ.δεχτες αιτησεις μεχρι 16/8/16 :lol:
Άμα θα έρτεις στους τόπους μας αναμένω τηλεφώνημα φίλε! Φέρε τζιαί το Μιχάλη να του μάθω 2-3 μυστικά για τα μυλοκόπια :lol:
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Μαριε εννοεις να σ μαθω μυστικα για μυλοκοπια!εγινα καχηγητης!εμαθαν μας κ οι τσιακκιλοπετρες!

Το παιδι που εισουν καποτε..να ειναι αραγε περηφανο γι αυτο που εχεις γινει...;
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”