προι για φασσες εποσκολιστικαμε
απογευμα για κοραζινους και εγω ... 6 καρακαξες 1 κοραζινο και κατι ψηλα
Η καλη μερα που το πρωι φαινεται..επηα στο ποστο που δουλευε καλυτερα την περασμενη φορα και τελικα ολες περνουσαν που κεινο που ειχα την πρωτη κυριακη..καπου στα 30 πουλια το ξημερωμα μονο..υγεια..!εγω απολαυσα καθαρο αερα τον Απολλων να συρνει κανονιες και σουβλακια με την συμπεθερα!ειδικα το τραπεζι Χρυσανθε μου ηταν ουλλα τα λεφτα..εκανονισαν μας τα τωρα εμειναν οι υπογραφες!!!κοπελλα που σπιτι!!!πανικος έγραψε:ατε ρε πετρο εβαλες τον μιτσι μπροστα να του εβρεις το ετερο του ημιση και θολωσε ο νους του.εν ια αυτο τζε εν ειναι σε φορμαAPOLLON_1 έγραψε:αισμέ να παίζω εγώ τις φάσσες και εσύ παίξε τις "μιτσιες"axerkwtis έγραψε:Αμαν περνα του πλασματου...σημερα αν κ ειχε πιο πολλα πουλια δεν κοντευκουνταν..μια ευκαιρια που ειχαμε ξυφτερισαμε..ρεφαρε ο απολλων το καλο!
Τωρα μαχουμαστε περκει γινουμε χωρκανοι..!
Γεια σου συμπεθερα!![]()
![]()
![]()
![]()
είχε πολλά πουλια σήμερα είδα τουλάχιστον 120 πουλια και αλλα δυστυχώς δεν πέρασαν από τα πόστα μας και κύριος ήταν ψιλές δεν πειράζει ευτυχώς καταφέραμε και παίξαμε λίγες
αλλη εξορμηση θα τον παρω μαζι μου να τον τυλιξω με τον ττορο να βρει τν φορμα του
Υπαρχουν κατι γαδάροι σε αυτο το τοπο που αν υπηρχε οργανο μετρησης της μαλακιας 8α ηταν παντα στο μαξιμουν... Εμενα σημερα ηρτε ενας επαρκαρε 10 μετρα μπροστα μου (χαζιρι να το σειρι μεσα στο γκρεμο το αυτοκινιτο του) κατεβαινει που το αυτοκηνιτο και λαλη μου "ενα μινεις δαμε?"Athos 1978 έγραψε:3 πουλακια σημερα για μενα, αν και μπορουσαν να ηταν και τα διπλασια αλλα ηρθεν ο (ΤΟΠΑΚΑΣ) κατα της 8 με την τετρατροχη και το οπλο στην σελα οπως τον κλιντ ιτσγουτ και εκατσε ακριβως μπροστα μου μες την απαγορευμενη
και οταν του το επισημανα μου απαντησε με βαρετη και πολλα ανδρικη φωνη .. εν να μας πεις που να σταθουμε μες το χωρκο μας .
Αλλα εφκαλα τον σκασμο τζε αφησα τον ,οπως κανω με τον καθε αμπαλατο τα τελευταια 8 χρονια που εχω οικογενεια .
ρε Κυπρο μιτσιανε την μανα μου τζε φκαλαμεν τα μαθκια μαςkypros έγραψε:Σημερα αλλαγη σημειου διοτι οπου την παιξεις ξεχαστην. Τα πουλια λιγοτερα σαφως αλλα επηρα τα χαπαρη οτι οπου ειχε ενα πικνερο μακρια απο κοσμο ηταν λουφαγμενες. Οποτε αν δεν παει ο μωαμεθ στο βουνο.....παει το βουνο και ασ ειναι λαλαρος!
κατι παρομοιο εκανα και εγω σημερα, μολις τωρα σηκωθηκαμε απο το φαϊ και τις μπυρες απο το πρωι. επερασαν ολων των ειδων τα πουλια,τα κρεατα απο τα καρβουνα. περιμενω τα ορτυκια τωρα πως και πως.Laurona έγραψε:emenan exalasan ta sxedia mou pou to proi me mian alergia tis mikris skilitsas sto kollaro scalibor.
Apotelesma amesi metafora sto ktiniatro.
Epistrefontas omos eprepe na fero ta milia mou.
Etsi vrika to pio kalo posto gia ekeini tin ora.
Stathika exo pou ton thalamo tou psigeiou.
Ekamnan perasma poulia kai trixota.
Ktipisa sto apse svise 1 kilo trixoto ,(xoirino) kai 4 poulakia
ta afina na peftoun apeutheias pano stin gradella.
Oi xartoutsies mou itan gemismenes me sos apo moustarda, eleiolado, lemoni kai alati, kai eixan skagia me ntomatoulla, piperaki kai kremidaki pou diperasan ola ta kairia simeia tou xoirinou.vrikan ola sto kalitero simeio, to flamatzeri
milo sas etsi kinigi, ekama to kalitero mpouketto
en sas valo fotografies giati enna spasete meta
εν σιεπεθκια κατα λαθος πας τα κολομερκα που θελουν τουτοι η να παιζεις τενεκουθκια οπος επεζα εγω σημερα και αμαν σου πει τιποτε να του πεις εσι χορκο σου εγω φκιολι μουAthos 1978 έγραψε:3 πουλακια σημερα για μενα, αν και μπορουσαν να ηταν και τα διπλασια αλλα ηρθεν ο (ΤΟΠΑΚΑΣ) κατα της 8 με την τετρατροχη και το οπλο στην σελα οπως τον κλιντ ιτσγουτ και εκατσε ακριβως μπροστα μου μες την απαγορευμενη
και οταν του το επισημανα μου απαντησε με βαρετη και πολλα ανδρικη φωνη .. εν να μας πεις που να σταθουμε μες το χωρκο μας .
Αλλα εφκαλα τον σκασμο τζε αφησα τον ,οπως κανω με τον καθε αμπαλατο τα τελευταια 8 χρονια που εχω οικογενεια .