ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από sotiris!129 »

:roll:
προι για φασσες εποσκολιστικαμε
απογευμα για κοραζινους και εγω ... 6 καρακαξες 1 κοραζινο και κατι ψηλα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Σημερα αλλαγη σημειου διοτι οπου την παιξεις ξεχαστην. Τα πουλια λιγοτερα σαφως αλλα επηρα τα χαπαρη οτι οπου ειχε ενα πικνερο μακρια απο κοσμο ηταν λουφαγμενες. Οποτε αν δεν παει ο μωαμεθ στο βουνο.....παει το βουνο και ασ ειναι λαλαρος!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kypros την 26 Αύγ 2013, 07:14, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

πανικος έγραψε:
APOLLON_1 έγραψε:
axerkwtis έγραψε:Αμαν περνα του πλασματου...σημερα αν κ ειχε πιο πολλα πουλια δεν κοντευκουνταν..μια ευκαιρια που ειχαμε ξυφτερισαμε..ρεφαρε ο απολλων το καλο!
Τωρα μαχουμαστε περκει γινουμε χωρκανοι..!
Γεια σου συμπεθερα!
αισμέ να παίζω εγώ τις φάσσες και εσύ παίξε τις "μιτσιες" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: είχε πολλά πουλια σήμερα είδα τουλάχιστον 120 πουλια και αλλα δυστυχώς δεν πέρασαν από τα πόστα μας και κύριος ήταν ψιλές δεν πειράζει ευτυχώς καταφέραμε και παίξαμε λίγες
ατε ρε πετρο εβαλες τον μιτσι μπροστα να του εβρεις το ετερο του ημιση και θολωσε ο νους του.εν ια αυτο τζε εν ειναι σε φορμα :lol: αλλη εξορμηση θα τον παρω μαζι μου να τον τυλιξω με τον ττορο να βρει τν φορμα του :lol:
Η καλη μερα που το πρωι φαινεται..επηα στο ποστο που δουλευε καλυτερα την περασμενη φορα και τελικα ολες περνουσαν που κεινο που ειχα την πρωτη κυριακη..καπου στα 30 πουλια το ξημερωμα μονο..υγεια..!εγω απολαυσα καθαρο αερα τον Απολλων να συρνει κανονιες και σουβλακια με την συμπεθερα!ειδικα το τραπεζι Χρυσανθε μου ηταν ουλλα τα λεφτα..εκανονισαν μας τα τωρα εμειναν οι υπογραφες!!!κοπελλα που σπιτι!!!
Μονο μια διευκρινηση..το αχερκωτης δεν αλλαζει για κανενα κ καμιαν..καλεσμενοι ολοι στα χαρτωματα!!!
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

Γεια σας ρε στρινιαρηδες.... :lol: :lol:
Εγω σημερα επεστρεψα απο τις διακοπες μου...εν αντεξα και επια λιο το απογευμα αλλα τιποτε...
Υγεια ομως... ρε 129 στην δευτερη φωτο προς τα κατω τι εν τζινο το λαιμουι ? Εν τα ψιλα που λαλουμε ?
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Ρε σωτηρη τζιντον κοραζινο στη τελευεται φωτο επεξες τον οξα ετττουμπαρε με κανενα λεωφοριο??!! :D
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
GRIGORIS
Full Member

Δημοσίευση από GRIGORIS »

Athos 1978 έγραψε:3 πουλακια σημερα για μενα, αν και μπορουσαν να ηταν και τα διπλασια αλλα ηρθεν ο (ΤΟΠΑΚΑΣ) κατα της 8 με την τετρατροχη και το οπλο στην σελα οπως τον κλιντ ιτσγουτ και εκατσε ακριβως μπροστα μου μες την απαγορευμενη
και οταν του το επισημανα μου απαντησε με βαρετη και πολλα ανδρικη φωνη .. εν να μας πεις που να σταθουμε μες το χωρκο μας .
Αλλα εφκαλα τον σκασμο τζε αφησα τον ,οπως κανω με τον καθε αμπαλατο τα τελευταια 8 χρονια που εχω οικογενεια .
Υπαρχουν κατι γαδάροι σε αυτο το τοπο που αν υπηρχε οργανο μετρησης της μαλακιας 8α ηταν παντα στο μαξιμουν... Εμενα σημερα ηρτε ενας επαρκαρε 10 μετρα μπροστα μου (χαζιρι να το σειρι μεσα στο γκρεμο το αυτοκινιτο του) κατεβαινει που το αυτοκηνιτο και λαλη μου "ενα μινεις δαμε?"
ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΣΤΙΧΩΣ!!
Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

kypros έγραψε:Σημερα αλλαγη σημειου διοτι οπου την παιξεις ξεχαστην. Τα πουλια λιγοτερα σαφως αλλα επηρα τα χαπαρη οτι οπου ειχε ενα πικνερο μακρια απο κοσμο ηταν λουφαγμενες. Οποτε αν δεν παει ο μωαμεθ στο βουνο.....παει το βουνο και ασ ειναι λαλαρος!
ρε Κυπρο μιτσιανε την μανα μου τζε φκαλαμεν τα μαθκια μας :)
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Εγω με τη σειρα μου ειχα ασχημη μερα λογω πυρετου ετσι ξαφνικα επιασα 3 φασσες και 1 αρκοπεζουνο εν επεξα ενα πουλι κοντα να το ευχαριστηθω και ολα μετα το μεσημερι

Ολοκλιρος παντζουργλισμος για το τιποτε κυριολεκτικα τιποτε εκει που στεκομουν την περασμενη κυριακη ειχε 4 διπλοκαμπινα παρκαρισμενα εφυγα πηγα στον εναλλακτικο τοπο ερχονταν και καθονταν στα 20 μετρα διπλα μου και πρωτη φορα ενηργησα ετσι που τα νευρα μου επεζα τενεκουθκια αφου εν ακουαν τα κελλετζισιμα τα γερουθκια και το χαζι αμαν ειδαν οτι ηταν μηδαμινα τα πουλια ι ωρα 8 εφυαν σαν να και ο σκοπος τους ητα να μου χαλασουν την μερα! Και παλι τα γαουρκα μες την απαγορευμενη επεζαν φασσες που εφενουνταν σαν τα μουγιουθκια και κανενας εν τους λαλει τιποτε και τη θηρα να πιασεις εν ερκετε τωρα πιοι εν οι τυποι εγω ενιξερω :evil: :evil: :evil:

Τις φασσες τις πηρα ολες με Ηλιονα Ζυπλας και το αρκοπεζουνο με την Σπορτιγκ Νικελ 36γρ τα αλλα ολα φυσιγγια μου εν ειχαν σκαγια μεσα!

Απορια....πως γινετε να παιζω την φασσα να ξικαπνιζει με την πρωτη να ξικαπνιζει με την δευτερη και να πιενει 100 μετρα να την θορω απορημενος να κλεινει τα φτερα της και να πεφτει το πουλι βαρυκτυπημενο....και να την πιανω και να ειναι ι κοιλια της σουσουναρι.... :o
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

Laurona έγραψε:emenan exalasan ta sxedia mou pou to proi me mian alergia tis mikris skilitsas sto kollaro scalibor.
Apotelesma amesi metafora sto ktiniatro.

Epistrefontas omos eprepe na fero ta milia mou.
Etsi vrika to pio kalo posto gia ekeini tin ora.
Stathika exo pou ton thalamo tou psigeiou.
Ekamnan perasma poulia kai trixota.
Ktipisa sto apse svise 1 kilo trixoto ,(xoirino) kai 4 poulakia :)

ta afina na peftoun apeutheias pano stin gradella.
Oi xartoutsies mou itan gemismenes me sos apo moustarda, eleiolado, lemoni kai alati, kai eixan skagia me ntomatoulla, piperaki kai kremidaki pou diperasan ola ta kairia simeia tou xoirinou.vrikan ola sto kalitero simeio, to flamatzeri :)

milo sas etsi kinigi, ekama to kalitero mpouketto :)

en sas valo fotografies giati enna spasete meta :)
κατι παρομοιο εκανα και εγω σημερα, μολις τωρα σηκωθηκαμε απο το φαϊ και τις μπυρες απο το πρωι. επερασαν ολων των ειδων τα πουλια,τα κρεατα απο τα καρβουνα. περιμενω τα ορτυκια τωρα πως και πως. :D
Κανει φασσες, το ορτυκι ειναι η προθερμανση για τον λαγο.
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Athos 1978 έγραψε:3 πουλακια σημερα για μενα, αν και μπορουσαν να ηταν και τα διπλασια αλλα ηρθεν ο (ΤΟΠΑΚΑΣ) κατα της 8 με την τετρατροχη και το οπλο στην σελα οπως τον κλιντ ιτσγουτ και εκατσε ακριβως μπροστα μου μες την απαγορευμενη
και οταν του το επισημανα μου απαντησε με βαρετη και πολλα ανδρικη φωνη .. εν να μας πεις που να σταθουμε μες το χωρκο μας .
Αλλα εφκαλα τον σκασμο τζε αφησα τον ,οπως κανω με τον καθε αμπαλατο τα τελευταια 8 χρονια που εχω οικογενεια .
εν σιεπεθκια κατα λαθος πας τα κολομερκα που θελουν τουτοι η να παιζεις τενεκουθκια οπος επεζα εγω σημερα και αμαν σου πει τιποτε να του πεις εσι χορκο σου εγω φκιολι μου
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”