ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011
Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011
φιλε μου τρωω τα αλλα αυριο εκανονισα να παω στες φασες με κατι παρεες αλλα οπως βλεπω τον καιρω σανα ζε εν θα κυνηγισουμε που τα νερα που εν να εχει ζιπανο
βασικα επιαν με τηλεφωνο πρην λιο ζε ειπαν μου αν βρεχει γιρισε πλεβρο!... αρα αν βρεχει εν να παω στες ζικλες ζε κανει!
-
- Full Member
RE KOPELIA O AKAMAS EINAI GEMATOS TZIKLES PERIOXI DANDOULAKI
Ναι ρε φιλε επιάσαμε και εμενα ένας φίλες "ψες" και μου το είπε, αλλα δεν έχω έτσι όρεξη να κόψω να παο ακάμα!!! τώρα να δούμε τι θα γίνει.....
- APOLLON_1
ΣΙΜΕΡΑ ΑΙΔΙΑΣΑ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΚΥΝΙΓΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ. ΕΠΙΑ ΣΤΙ ΣΙΑ ΕΙΧΕ ΠΟΥΛΙΑ ΕΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΕΞΟ 4 ΜΟΛΙΣ ΙΡΤΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ 1 ΠΑΡΕΑ 5 ΡΟΚΟΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΚΟΥΝ ΝΑ ΠΕΖΟΥΝ ΤΣΙΚΛΕΣ ΕΠΕΖΑΝ ΟΤΙ ΕΠΕΤΑΝ ΠΑΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΕΧΤΟΣ ΤΟΥΤΟΥ ΕΠΕΖΑ ΚΑΙ ΧΑΜΙΛΑ. ΕΝΕΒΡΙΑΣΑ ΕΜΠΙΚΑ ΜΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ ΚΑΙ ΙΡΤΑ ΣΠΙΤΙ. ΜΕ ΕΤΣΙ ΝΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΙΟΙ ΕΝ ΘΟΡΟΥΜΕ ΑΣΠΡΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
EPANIEL POWER
- cynergy
- Full Member
ειναι την παιδεια τους που τους δινουν χεκινοντας απο το πατερα τους που πηγενα μαζι του κυνηγι και ολα τα συνεπακολουθα!!!!γνωμη μου,την επομενη φορα σηκωστε το τηλ και να τους καταγγηλετε δεν δικαιουντε να πυροβολουν πουλια μικροτερα απο το μεγεθος της τρασχιλας http://cyprushuntingmagazine.com/news/a ... y-thiras-4 και να σταματισουμε να υποφερουμε απο το "ωχαδελφισμο" μας δλδ ωχ 'αδελφε θα παρω εγω τηλ και δεν θα ρθει κανενας τηλ δεν χανεις τπτ!!!APOLLON_1 έγραψε:ΣΙΜΕΡΑ ΑΙΔΙΑΣΑ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΚΥΝΙΓΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ. ΕΠΙΑ ΣΤΙ ΣΙΑ ΕΙΧΕ ΠΟΥΛΙΑ ΕΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΕΞΟ 4 ΜΟΛΙΣ ΙΡΤΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ 1 ΠΑΡΕΑ 5 ΡΟΚΟΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΚΟΥΝ ΝΑ ΠΕΖΟΥΝ ΤΣΙΚΛΕΣ ΕΠΕΖΑΝ ΟΤΙ ΕΠΕΤΑΝ ΠΑΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΕΧΤΟΣ ΤΟΥΤΟΥ ΕΠΕΖΑ ΚΑΙ ΧΑΜΙΛΑ. ΕΝΕΒΡΙΑΣΑ ΕΜΠΙΚΑ ΜΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ ΚΑΙ ΙΡΤΑ ΣΠΙΤΙ. ΜΕ ΕΤΣΙ ΝΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΙΟΙ ΕΝ ΘΟΡΟΥΜΕ ΑΣΠΡΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
dont shoot fast...shoot good
Έχει δικέ ο Cynergy, έπρεπε να τους καταγγείλεις!!! Το πιο πιθανό είναι να τους ξαναβρείς αν ξανά ράις στο ίδιο σημείο.cynergy έγραψε:ειναι την παιδεια τους που τους δινουν χεκινοντας απο το πατερα τους που πηγενα μαζι του κυνηγι και ολα τα συνεπακολουθα!!!!γνωμη μου,την επομενη φορα σηκωστε το τηλ και να τους καταγγηλετε δεν δικαιουντε να πυροβολουν πουλια μικροτερα απο το μεγεθος της τρασχιλας http://cyprushuntingmagazine.com/news/a ... y-thiras-4 και να σταματισουμε να υποφερουμε απο το "ωχαδελφισμο" μας δλδ ωχ 'αδελφε θα παρω εγω τηλ και δεν θα ρθει κανενας τηλ δεν χανεις τπτ!!!APOLLON_1 έγραψε:ΣΙΜΕΡΑ ΑΙΔΙΑΣΑ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΚΥΝΙΓΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ. ΕΠΙΑ ΣΤΙ ΣΙΑ ΕΙΧΕ ΠΟΥΛΙΑ ΕΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΕΞΟ 4 ΜΟΛΙΣ ΙΡΤΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ 1 ΠΑΡΕΑ 5 ΡΟΚΟΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΚΟΥΝ ΝΑ ΠΕΖΟΥΝ ΤΣΙΚΛΕΣ ΕΠΕΖΑΝ ΟΤΙ ΕΠΕΤΑΝ ΠΑΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΕΧΤΟΣ ΤΟΥΤΟΥ ΕΠΕΖΑ ΚΑΙ ΧΑΜΙΛΑ. ΕΝΕΒΡΙΑΣΑ ΕΜΠΙΚΑ ΜΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ ΚΑΙ ΙΡΤΑ ΣΠΙΤΙ. ΜΕ ΕΤΣΙ ΝΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΙΟΙ ΕΝ ΘΟΡΟΥΜΕ ΑΣΠΡΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
- XS^PRESTIGE
- Full Member
- kypros
20/2/2011 15 tsixlokotsifa
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
- Full Member
ρε πεθκια εν επιατε κυνηγι σιμερα κε εν μιλα κανενασ......οξα επεσαν πολεν κε εν μασ λαλιτε