ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011

Απάντηση
sotiris!129

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011

Δημοσίευση από sotiris!129 »

φιλε μου τρωω τα αλλα αυριο εκανονισα να παω στες φασες με κατι παρεες αλλα οπως βλεπω τον καιρω σανα ζε εν θα κυνηγισουμε που τα νερα που εν να εχει ζιπανο
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

βασικα επιαν με τηλεφωνο πρην λιο ζε ειπαν μου αν βρεχει γιρισε πλεβρο!... αρα αν βρεχει εν να παω στες ζικλες ζε κανει!
LAOS
Full Member

Δημοσίευση από LAOS »

RE KOPELIA O AKAMAS EINAI GEMATOS TZIKLES PERIOXI DANDOULAKI
Canis

Δημοσίευση από Canis »

Ναι ρε φιλε επιάσαμε και εμενα ένας φίλες "ψες" και μου το είπε, αλλα δεν έχω έτσι όρεξη να κόψω να παο ακάμα!!! τώρα να δούμε τι θα γίνει.....
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ΣΙΜΕΡΑ ΑΙΔΙΑΣΑ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΚΥΝΙΓΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ. ΕΠΙΑ ΣΤΙ ΣΙΑ ΕΙΧΕ ΠΟΥΛΙΑ ΕΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΕΞΟ 4 ΜΟΛΙΣ ΙΡΤΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ 1 ΠΑΡΕΑ 5 ΡΟΚΟΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΚΟΥΝ ΝΑ ΠΕΖΟΥΝ ΤΣΙΚΛΕΣ ΕΠΕΖΑΝ ΟΤΙ ΕΠΕΤΑΝ ΠΑΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΕΧΤΟΣ ΤΟΥΤΟΥ ΕΠΕΖΑ ΚΑΙ ΧΑΜΙΛΑ. ΕΝΕΒΡΙΑΣΑ ΕΜΠΙΚΑ ΜΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ ΚΑΙ ΙΡΤΑ ΣΠΙΤΙ. ΜΕ ΕΤΣΙ ΝΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΙΟΙ ΕΝ ΘΟΡΟΥΜΕ ΑΣΠΡΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Δημοσίευση από cynergy »

APOLLON_1 έγραψε:ΣΙΜΕΡΑ ΑΙΔΙΑΣΑ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΚΥΝΙΓΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ. ΕΠΙΑ ΣΤΙ ΣΙΑ ΕΙΧΕ ΠΟΥΛΙΑ ΕΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΕΞΟ 4 ΜΟΛΙΣ ΙΡΤΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ 1 ΠΑΡΕΑ 5 ΡΟΚΟΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΚΟΥΝ ΝΑ ΠΕΖΟΥΝ ΤΣΙΚΛΕΣ ΕΠΕΖΑΝ ΟΤΙ ΕΠΕΤΑΝ ΠΑΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΕΧΤΟΣ ΤΟΥΤΟΥ ΕΠΕΖΑ ΚΑΙ ΧΑΜΙΛΑ. ΕΝΕΒΡΙΑΣΑ ΕΜΠΙΚΑ ΜΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ ΚΑΙ ΙΡΤΑ ΣΠΙΤΙ. ΜΕ ΕΤΣΙ ΝΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΙΟΙ ΕΝ ΘΟΡΟΥΜΕ ΑΣΠΡΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
ειναι την παιδεια τους που τους δινουν χεκινοντας απο το πατερα τους που πηγενα μαζι του κυνηγι και ολα τα συνεπακολουθα!!!!γνωμη μου,την επομενη φορα σηκωστε το τηλ και να τους καταγγηλετε δεν δικαιουντε να πυροβολουν πουλια μικροτερα απο το μεγεθος της τρασχιλας http://cyprushuntingmagazine.com/news/a ... y-thiras-4 και να σταματισουμε να υποφερουμε απο το "ωχαδελφισμο" μας δλδ ωχ 'αδελφε θα παρω εγω τηλ και δεν θα ρθει κανενας τηλ δεν χανεις τπτ!!!
dont shoot fast...shoot good
Canis

Δημοσίευση από Canis »

cynergy έγραψε:
APOLLON_1 έγραψε:ΣΙΜΕΡΑ ΑΙΔΙΑΣΑ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΚΥΝΙΓΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ. ΕΠΙΑ ΣΤΙ ΣΙΑ ΕΙΧΕ ΠΟΥΛΙΑ ΕΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΕΞΟ 4 ΜΟΛΙΣ ΙΡΤΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ 1 ΠΑΡΕΑ 5 ΡΟΚΟΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΚΟΥΝ ΝΑ ΠΕΖΟΥΝ ΤΣΙΚΛΕΣ ΕΠΕΖΑΝ ΟΤΙ ΕΠΕΤΑΝ ΠΑΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΕΧΤΟΣ ΤΟΥΤΟΥ ΕΠΕΖΑ ΚΑΙ ΧΑΜΙΛΑ. ΕΝΕΒΡΙΑΣΑ ΕΜΠΙΚΑ ΜΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ ΚΑΙ ΙΡΤΑ ΣΠΙΤΙ. ΜΕ ΕΤΣΙ ΝΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΙΟΙ ΕΝ ΘΟΡΟΥΜΕ ΑΣΠΡΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
ειναι την παιδεια τους που τους δινουν χεκινοντας απο το πατερα τους που πηγενα μαζι του κυνηγι και ολα τα συνεπακολουθα!!!!γνωμη μου,την επομενη φορα σηκωστε το τηλ και να τους καταγγηλετε δεν δικαιουντε να πυροβολουν πουλια μικροτερα απο το μεγεθος της τρασχιλας http://cyprushuntingmagazine.com/news/a ... y-thiras-4 και να σταματισουμε να υποφερουμε απο το "ωχαδελφισμο" μας δλδ ωχ 'αδελφε θα παρω εγω τηλ και δεν θα ρθει κανενας τηλ δεν χανεις τπτ!!!
Έχει δικέ ο Cynergy, έπρεπε να τους καταγγείλεις!!! Το πιο πιθανό είναι να τους ξαναβρείς αν ξανά ράις στο ίδιο σημείο.
Άβαταρ μέλους
XS^PRESTIGE
Full Member

Δημοσίευση από XS^PRESTIGE »

Ο ΑΚΑΜΑΣ ΤΙΠΟΤΕ....
The best there is
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

20/2/2011 15 tsixlokotsifa
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
aggelos ANO G10
Full Member

Δημοσίευση από aggelos ANO G10 »

ρε πεθκια εν επιατε κυνηγι σιμερα κε εν μιλα κανενασ......οξα επεσαν πολεν κε εν μασ λαλιτε :lol: :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”