Για κάποιο λόγο δεν το έκοψε τούτο ο νους μουlouisll έγραψε:Meindl με πρόβλημα έγραψα στο εργοστάσιο και μου τα άλλαξαν αμέσως !

Μόλις τους έγραψα
Για κάποιο λόγο δεν το έκοψε τούτο ο νους μουlouisll έγραψε:Meindl με πρόβλημα έγραψα στο εργοστάσιο και μου τα άλλαξαν αμέσως !
ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΠΙΑΣΑ ΤΑ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΩ ΤΑ MEINDL. ΕΝ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. ΓΕΝΙΚΑ ΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΤΠΤ ΟΜΩΣ. ΜΟΝΟ Η ΣΟΛΑ ΕΞΕΚΟΛΛΗΣΕΝ Η VIBRAM ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΡΟΔΕΣ ΥΛΙΚΟ. ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΑΡΠΑΡΗ ΠΟΥ Μ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΦΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.marinos.a έγραψε:Για κάποιο λόγο δεν το έκοψε τούτο ο νους μουlouisll έγραψε:Meindl με πρόβλημα έγραψα στο εργοστάσιο και μου τα άλλαξαν αμέσως !![]()
![]()
Μόλις τους έγραψα
Όταν έχεις κάτι όπως αυτές τις μπότες ( για μένα λέω) και τους έβγαλα φωτογραφίες και είδαν ότι χωρίς φθορά ( επομένως και συχνή χρήση) το προιον τους άρχισε να καταρρέει (falling apart ) τότε αμέσως το ζήτησαν πίσω και το αντάλλαξαν.Ήταν 5 μηνών και καταλαμβαίνουν μόλις το δουν τι χρήση του έκανες .VALENTINOS έγραψε:ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΠΙΑΣΑ ΤΑ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΩ ΤΑ MEINDL. ΕΝ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. ΓΕΝΙΚΑ ΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΤΠΤ ΟΜΩΣ. ΜΟΝΟ Η ΣΟΛΑ ΕΞΕΚΟΛΛΗΣΕΝ Η VIBRAM ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΡΟΔΕΣ ΥΛΙΚΟ. ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΑΡΠΑΡΗ ΠΟΥ Μ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΦΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.marinos.a έγραψε:Για κάποιο λόγο δεν το έκοψε τούτο ο νους μουlouisll έγραψε:Meindl με πρόβλημα έγραψα στο εργοστάσιο και μου τα άλλαξαν αμέσως !![]()
![]()
Μόλις τους έγραψα
πρέπει να εν λλλιο πιο μεγάλο ρε φιλε... αν εν ακριβώς πάνω σου με το πολλιν παρπάτημα εν να σε κόψει... Θορώ τα τούτα που τον στρατό. Αμαν εν λιο πιο μεγάλο μπορείς να βάλλεις τζε λιο πιο χοντρή κλάτσα έτσι ώστε να μεν σε ενοχλάstelios25 έγραψε:γεια σασ παιδεια...να ρωτησο κατιεπειδη δεν κατεχω αρβυλα...το ποδι πρεπει να ειναι ακριβοσ πανω στο αρβυλο η να εχει κενο μπροστα το ποδι....αυτα ποθ εχο ειναα ακριβωσ πανω μου...
Να πάρεις αν θα αγοράσεις μαζί σου hiking socksstelios25 έγραψε:γεια σασ παιδεια...να ρωτησο κατιεπειδη δεν κατεχω αρβυλα...το ποδι πρεπει να ειναι ακριβοσ πανω στο αρβυλο η να εχει κενο μπροστα το ποδι....αυτα ποθ εχο ειναα ακριβωσ πανω μου...