Μπότες Παπούτσια για κυνήγι / πεζοπορία

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Re: Μπότες Παπούτσια για κυνήγι / πεζοπορία

Δημοσίευση από marinos.a »

louisll έγραψε:Meindl με πρόβλημα έγραψα στο εργοστάσιο και μου τα άλλαξαν αμέσως !
Για κάποιο λόγο δεν το έκοψε τούτο ο νους μου :roll: :roll:

Μόλις τους έγραψα
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Alfa33s16v
Full Member

Δημοσίευση από Alfa33s16v »

Φετως κοπελια εγoρασα τες Magnum 60 ευρο και εν και ελαφριες!! Τωρα ποσο εν να αντεξουν εν να δειξη!
If They don't hunt in heaven, Then I'm not going!!
sportsman
Full Member

Δημοσίευση από sportsman »

μέσα σε 15 χρόνια άλλαξα πολλές μάρκες μέχρι που αγόρασα zamberlan....
ξοδευεις κατι τις παραπάνω αλλά μην ξεχνάς πόση πίεση δέχονται τα ποδια μας + ο σπόνδυλος μας
VALENTINOS
Full Member

Δημοσίευση από VALENTINOS »

marinos.a έγραψε:
louisll έγραψε:Meindl με πρόβλημα έγραψα στο εργοστάσιο και μου τα άλλαξαν αμέσως !

Μόλις τους έγραψα
ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΠΙΑΣΑ ΤΑ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΩ ΤΑ MEINDL. ΕΝ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. ΓΕΝΙΚΑ ΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΤΠΤ ΟΜΩΣ. ΜΟΝΟ Η ΣΟΛΑ ΕΞΕΚΟΛΛΗΣΕΝ Η VIBRAM ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΡΟΔΕΣ ΥΛΙΚΟ. ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΑΡΠΑΡΗ ΠΟΥ Μ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΦΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

VALENTINOS έγραψε:
marinos.a έγραψε:

Μόλις τους έγραψα
ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΠΙΑΣΑ ΤΑ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΩ ΤΑ MEINDL. ΕΝ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. ΓΕΝΙΚΑ ΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΤΠΤ ΟΜΩΣ. ΜΟΝΟ Η ΣΟΛΑ ΕΞΕΚΟΛΛΗΣΕΝ Η VIBRAM ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΡΟΔΕΣ ΥΛΙΚΟ. ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΑΡΠΑΡΗ ΠΟΥ Μ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΦΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
Όταν έχεις κάτι όπως αυτές τις μπότες ( για μένα λέω) και τους έβγαλα φωτογραφίες και είδαν ότι χωρίς φθορά ( επομένως και συχνή χρήση) το προιον τους άρχισε να καταρρέει (falling apart ) τότε αμέσως το ζήτησαν πίσω και το αντάλλαξαν.Ήταν 5 μηνών και καταλαμβαίνουν μόλις το δουν τι χρήση του έκανες .
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

Δημοσίευση από stelios25 »

γεια σασ παιδεια...να ρωτησο κατιεπειδη δεν κατεχω αρβυλα...το ποδι πρεπει να ειναι ακριβοσ πανω στο αρβυλο η να εχει κενο μπροστα το ποδι....αυτα ποθ εχο ειναα ακριβωσ πανω μου...
VALENTINOS
Full Member

ΦΙΛΕ ΛΟΥΗ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ Μ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ .
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
VALENTINOS
Full Member

ΦΙΛΕ ΛΟΥΗ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ Μ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ .
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

Δημοσίευση από beretta682 »

stelios25 έγραψε:γεια σασ παιδεια...να ρωτησο κατιεπειδη δεν κατεχω αρβυλα...το ποδι πρεπει να ειναι ακριβοσ πανω στο αρβυλο η να εχει κενο μπροστα το ποδι....αυτα ποθ εχο ειναα ακριβωσ πανω μου...
πρέπει να εν λλλιο πιο μεγάλο ρε φιλε... αν εν ακριβώς πάνω σου με το πολλιν παρπάτημα εν να σε κόψει... Θορώ τα τούτα που τον στρατό. Αμαν εν λιο πιο μεγάλο μπορείς να βάλλεις τζε λιο πιο χοντρή κλάτσα έτσι ώστε να μεν σε ενοχλά
Φιλικά,
Χρήστος
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

stelios25 έγραψε:γεια σασ παιδεια...να ρωτησο κατιεπειδη δεν κατεχω αρβυλα...το ποδι πρεπει να ειναι ακριβοσ πανω στο αρβυλο η να εχει κενο μπροστα το ποδι....αυτα ποθ εχο ειναα ακριβωσ πανω μου...
Να πάρεις αν θα αγοράσεις μαζί σου hiking socks
είναι περίπου 0,5cm για να απορροφούν τους κραδασμούς παντού
τα μποτάκια που αγοράζετε πρέπει να τα δοκιμάσετε σε 15-45 μοίρες για να καταλάβεις τι γίνεται μέσα στο παπούτσι.Τα σωστά καταστήματα στο εξωτερικό έχουν πλατφόρμες και περπατάς πάνω κάτω
Χειμώνα καλοκαίρι πρέπει να είναι χοντρή η κάλτσα εκτός αν απλώς στέκεις ένα τόπο και δεν περπατάς
Κάλτσες που αφήνουν εποχή
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006 ... ROKL5A1OLE

http://www.amazon.co.uk/Bridgedale-Endu ... d_sim_sg_1
Το Merino wool χρησιμοποιείται χειμώνα καλοκαίρι λόγο της ιδιότητας του να μην αφήνει βακτήρια να αναπτύσσονται και να ρυθμίζει την θερμοκρασία
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ”