Φιλε ΧΡΙΣΤΟ πραγματικα δεν πιστευω στα ματια μου οτι εγαψες ολα αυτα εσυ με κανεις να διεροτιουμε για πολλα πραγματαchristosth έγραψε:Το λοιπόν κοπελιά δεν ήθελα να μπω σε έτσι διαδικασία αλλά αναγκάζουμε να μπω.
Στην γενική συντελεύσει τέθηκε το θέμα.![]()
![]()
Αυτοί που ήταν άμεσα εμπλεκομένη έδωσαν κάποιες απαντήσεις για το θέμα. Κάποιους δεν τους άρεσε η απάντηση και έκαναν και ένα διάλογο σε ψήλους τόνους. Η εμπλεκόμενοι τόνισαν πώς κάτι τέτοιο δεν θα επαναληφτεί.
Αλλά όσον βαραίνει τούς άμεσα εμπλεκομένους αυτή η υποθέσει άλλο τόσο βαραίνει και κάποιους άλλους που δεν έκαναν ούτε αυτοί την δουλεία τους σωστά ώστε τα πράγματα να οδηγηθούν εδω που είναι τώρα.
Ο νοών νοητό.
Ο πρόεδρος του κυνολογικου είπε ότι όποιος ενδιαφέρεται για το συμβάν να επικοινωνήσει με τον όμιλο.
Τέλος
δεν θέλω ούτε πρόκειται να επανέλθω για αυτό το θέμα.
Για την εθνική και εγώ θα ήθελα η εθνική να είναι μόνο με κυπριακής εκτροφείς αλλά πουντους .
Σε κάθε αγώνα κατεβαίνουμε μόνο η ίδιοι και οι ίδιοι ατέ και κανένας κουτσοφτερος. Αφού έχετε σκυλιά για την εθνική κατεβείτε σε αγώνες αποδείξετε ότι έχετε σκυλιά και πολύ ευχάριστος να πάνε εθνική.
Γι αυτό φίλοι μου όλοι μας φέρνουμε σκυλιά από το εξωτερικό για να βελτιώσουμε τα δικά μας. Μέχρι να καταφέρουμε σαν Κύπρος να κάνουμε σκυλιά άξια να παρουσιάζονται σε αγώνες τότε θα παίζουμε με τους εισαγόμενους.
Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι υγιείς σκεπτόμενοι που προσπαθούν να το πράξουν σε σωστά πλαίσια.
Όλοι μας μα όλοι μας τα σκυλιά που κατέχουμε, πίσω πάντα υπάρχει ένας σκύλος εισαγόμενος ο όποιος είναι πρωταθλητής και πάει λέγοντας , εάν δεν υπήρχα αυτά τα σκυλιά όλοι μας θα κυνηγούσαμε με τα σκυλιά τον προγονών μας (ζαριά και ξερό εγώ τη άλλο είχαμε ) γι αυτό μην κρίνεται να μην κριθείτε.
Όσο για τον όμιλο ναι ο όμιλος έχει κάνει και θα κάνει λάθη ουδείς αλάνθαστος.
Γι αυτό σε κάθε συνέδρια η κάθε ευκαιρία τονίζεται ότι πρέπει να έρθουν άτομα καινούργια φρέσκα με ιδέες και όνειρα να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε.
Με το να καθουμε μέρα νύχτα και να σκεφτούμε ότι ο τάδε έκαμε έτσι Έννα φκο να τον κράξω Έννα φκο να τον πελλανο να μεν εσηει τόπο να κρυφτεί δεν πάμε πουθενά. Γι αυτό σε κάθε συνέδρια η κάθε ευκαιρία τονίζεται ότι πρέπει να έρθουν άτομα καινούργια φρέσκα με ιδέες και όνειρα να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε.
.
Ελάτε κύριοι κοντά χωρίς ίντριγκες και καχιποπσειες να βοηθήσετε εάν θέλετε όπως λέτε το καλό της φυλής.
Με εκτίμηση
Χριστός Θεόδωρου

1.Ποσα νεα ατομα ηρθαν στην γενικη συνελευση γεματο ονειρα τι εγεινε τους διοξατε με το γαντη
2. Ο όμιλος δεν είναι κανενός

3.το ζαρι ειχε αιματα κουρτσχααρ αρα .........................................
Υ.Γ Εσυ φιλε ΜΙΚΗ ησουν εκει.Γιατι δεν περνης θεση

ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΣΑΣ