ΑΓΩΝΑΣ ΝΤΕΡΠΥ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ

Απάντηση
RESPECT

Re: ΑΓΩΝΑΣ ΝΤΕΡΠΥ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ

Δημοσίευση από RESPECT »

christosth έγραψε:Το λοιπόν κοπελιά δεν ήθελα να μπω σε έτσι διαδικασία αλλά αναγκάζουμε να μπω.
Στην γενική συντελεύσει τέθηκε το θέμα. :?: :?: :?: Αυτοί που ήταν άμεσα εμπλεκομένη έδωσαν κάποιες απαντήσεις για το θέμα. Κάποιους δεν τους άρεσε η απάντηση και έκαναν και ένα διάλογο σε ψήλους τόνους. Η εμπλεκόμενοι τόνισαν πώς κάτι τέτοιο δεν θα επαναληφτεί.
Αλλά όσον βαραίνει τούς άμεσα εμπλεκομένους αυτή η υποθέσει άλλο τόσο βαραίνει και κάποιους άλλους που δεν έκαναν ούτε αυτοί την δουλεία τους σωστά ώστε τα πράγματα να οδηγηθούν εδω που είναι τώρα.
Ο νοών νοητό.
Ο πρόεδρος του κυνολογικου είπε ότι όποιος ενδιαφέρεται για το συμβάν να επικοινωνήσει με τον όμιλο.
Τέλος
δεν θέλω ούτε πρόκειται να επανέλθω για αυτό το θέμα.

Για την εθνική και εγώ θα ήθελα η εθνική να είναι μόνο με κυπριακής εκτροφείς αλλά πουντους .
Σε κάθε αγώνα κατεβαίνουμε μόνο η ίδιοι και οι ίδιοι ατέ και κανένας κουτσοφτερος. Αφού έχετε σκυλιά για την εθνική κατεβείτε σε αγώνες αποδείξετε ότι έχετε σκυλιά και πολύ ευχάριστος να πάνε εθνική.

Γι αυτό φίλοι μου όλοι μας φέρνουμε σκυλιά από το εξωτερικό για να βελτιώσουμε τα δικά μας. Μέχρι να καταφέρουμε σαν Κύπρος να κάνουμε σκυλιά άξια να παρουσιάζονται σε αγώνες τότε θα παίζουμε με τους εισαγόμενους.
Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι υγιείς σκεπτόμενοι που προσπαθούν να το πράξουν σε σωστά πλαίσια.
Όλοι μας μα όλοι μας τα σκυλιά που κατέχουμε, πίσω πάντα υπάρχει ένας σκύλος εισαγόμενος ο όποιος είναι πρωταθλητής και πάει λέγοντας , εάν δεν υπήρχα αυτά τα σκυλιά όλοι μας θα κυνηγούσαμε με τα σκυλιά τον προγονών μας (ζαριά και ξερό εγώ τη άλλο είχαμε ) γι αυτό μην κρίνεται να μην κριθείτε.
Όσο για τον όμιλο ναι ο όμιλος έχει κάνει και θα κάνει λάθη ουδείς αλάνθαστος.
Γι αυτό σε κάθε συνέδρια η κάθε ευκαιρία τονίζεται ότι πρέπει να έρθουν άτομα καινούργια φρέσκα με ιδέες και όνειρα να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε.
Με το να καθουμε μέρα νύχτα και να σκεφτούμε ότι ο τάδε έκαμε έτσι Έννα φκο να τον κράξω Έννα φκο να τον πελλανο να μεν εσηει τόπο να κρυφτεί δεν πάμε πουθενά. Γι αυτό σε κάθε συνέδρια η κάθε ευκαιρία τονίζεται ότι πρέπει να έρθουν άτομα καινούργια φρέσκα με ιδέες και όνειρα να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε.
.
Ελάτε κύριοι κοντά χωρίς ίντριγκες και καχιποπσειες να βοηθήσετε εάν θέλετε όπως λέτε το καλό της φυλής.

Με εκτίμηση
Χριστός Θεόδωρου
Φιλε ΧΡΙΣΤΟ πραγματικα δεν πιστευω στα ματια μου οτι εγαψες ολα αυτα εσυ με κανεις να διεροτιουμε για πολλα πραγματα :roll: :roll: :roll: (Γι αυτό σε κάθε συνέδρια η κάθε ευκαιρία τονίζεται ότι πρέπει να έρθουν άτομα καινούργια φρέσκα με ιδέες και όνειρα να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε.) :shock: :shock: :shock:
1.Ποσα νεα ατομα ηρθαν στην γενικη συνελευση γεματο ονειρα τι εγεινε τους διοξατε με το γαντη
2. Ο όμιλος δεν είναι κανενός :?: (εσυ τολες :?: γιατι εγω νομιζω κατι αλλο και το ξερεις και στηριζεις)
3.το ζαρι ειχε αιματα κουρτσχααρ αρα .........................................

Υ.Γ Εσυ φιλε ΜΙΚΗ ησουν εκει.Γιατι δεν περνης θεση :!: :!: :!:

ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΣΑΣ
Άβαταρ μέλους
christosth
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από christosth »

;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος christosth την 28 Σεπ 2012, 12:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ολοι οι κυνηγοι ειναι λαγοκυνηγοι και το θηραμα πρεπει ολοι να κατανοησουμε οτι ανηκει σε ολους και σε κανενα. Ολοι το εχουμε δανειστει απο τα παιδια μας.
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

axerkwtis έγραψε:καταρχας συγχαρητηρια στους διοργανωτες(σε οσους πραγματικα δουλεψαν) οσους χαιρετησαν αυτο τον αγωνα ειδικα οσους συμμετηχαν γιατι χωρις συμμετοχες δεν υπαρχει συνεχεια...
οσο για το αλλο θεμα που ειδα να γραφετε και να σχολιαζετε...οντως υπαρχουν πολλα ζητηματα που προβληματιζουν..οπως αναφερε ο φιλος χρυσανθος ειναι ο λογος που τον κρατα μακρυα απο τον ομιλο κλπ..πιστεψε με χρυσανθε δεν ειναι μονο εσενα ειναι και αλλους κ ειναι κ καποιοι που μπορει να ειναι στον ομιλο και να το σκεφτονται να μην ασχοληθουν ξανα...μεσα σε τουτο το φορουμ με ψευδωνυμα επειδη οι πληστοι γνωριστηκαμε ξερουμε ποιος ειναι ποιος δεν διεκδικουμε το απροσωπο της γνωμης και της αποψης μας..γιαυτο το λογο δεν θα υπαρξη ξεκαθαρη απαντηση στα οποια ερωτηματα περα απο καποιες δυφορουμενες κ με πολιτικη στοχευση απαντησεις..επειδη το θεμα εχει να κανει με τον προεδρο του ομιλου λογω συμφεροντων ΚΑΝΕΝΑΣ εν θα ρισκαρει να απαντησει..ο λογος..???μα εν να με γ@@@ησει μετα εν εχω συμφερων εν κριτης σε αγωνες εν να μου καμει ετσι κ διαφορα αλλα παρομοια...για τουτους τους λογους ειμαι κ γω ενας που σκεφτεται οπως τον χρυσανθο..ναι μεν ειμαι μεσα στον ομιλο ναι μεν συμμετεχω στους αγωνες εστω και ανεργος και με στερησεις εστω αν δεν με κοφτει να εχω προσωπικη ζωη αρκει τα ζωα μου να εχουν να φαν την Α τροφη και να πηαινουν βουνο και αγωνες...αλλα εν εχω καμια διαθεση να βλεπω και να στερουμε εγω τα σκυλια μου και η φυλη που υποτιθεται οσοι συμμετεχουν αγαπουν τα οσα συμβαινουν...ο φιλος ακης σωστα ειπε επισης πως υπαρχουν 2 τασεις στον συγκεκριμενο ομιλο...υπαρχουν και δεν μπορει κανενας να τις αγνοησει..θελεις τον κοσμο σου κοντα σου λαβε τους υποψη..προσωπικα δεν με ενδιαφερει καμια κοντρα που εχει ο ταδε με τον ταδε ουτε εμαθα να γλυφω και τους μεν και τους δε για προσωπικο συμφερων ή οφελως...αλλα κυριοι μου ή θα δειτε τον κοσμο σας και την φυλη σας ή στο τελος της ημερας μεινετε μονοι σας σχιλλοφαειθειτε οπως τες ορνιθες και μεις θεατες στο θεατρο του παραλογου..θεατες ομως οχι κομπαρσοι..
κάπου έχει βάση τελικά
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Άβαταρ μέλους
christosth
Full Member
Επικοινωνία:

;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος christosth την 28 Σεπ 2012, 12:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ολοι οι κυνηγοι ειναι λαγοκυνηγοι και το θηραμα πρεπει ολοι να κατανοησουμε οτι ανηκει σε ολους και σε κανενα. Ολοι το εχουμε δανειστει απο τα παιδια μας.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Φίλε Persassia και christoth παρακαλώ μήν κάνετε το θέμα προσωπικό . Το τί γίνετε στον όμιλο και ποιά σκυλιά ευνοούνται αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Επίσης οι προσωπικές σας αντιπαραθέσεις για τους σκύλους σας όχι μόνο μας απομακρύνουν απο το θέμα αλλά επίσης κουράζουν!. Ένας φίλος χθές μου είπε και κάτι άλλο μιλόντας επί του θέματος . 'Μην περιμένεις να εκφραστεί ελεύθερα ο περισσότερος κόσμος γιατί ο πρόεδρος του ομίλου είναι και κριτής σε αγώνες και έχουν την ανάγκη του, φοβούτναι να του πάνε κόντρα' Κάτω απο αυτότ ο δικτατορικό καθεστών το ότι έπιασε 24/28 ψήφους εμένα δέν μου λέει τίποτα. Τώρα εάν επείδή ο πρόεδρος του ομίλου κατάφερε να δημιουργήσει ένα δικτατορικό καθεστώς εγώ τατάς εγώ παπάς και έχει με τις πράξεις του απομακρύνει ανθρώπους απο τον όμιλο, κρατάει ανθρώπους μακριά ή παραγκωνισμένους και κάνει ότι θέλει μέσα στον όμιλο ακόμη και πράγματα 'παράνομα' εμένα αυτό μου λέει πολλά και σαν δημοσιογράφο και σαν κυνόφιλο. Εγώ το θεωρώ αδιανόητο με την δική μου λογική ένας πρόεδρος ενός ομίλου , ο οποίος είναι και κριτής να μην γνωρίζει τους κανονισμούς και να ρισκάρει για προσωπικό του ώφελος(συνοιδιοκτήτης των σκύλων) με το όνομα της Κύπρου μπροστά. Κατ'εμένα έπρεπε εάν σεβόταν πάνω απο όλα τον εαυτό του και την φυλή να αποχωρήση απο μόνος του. Αντιλαμβάνομαι ότι εφτιαξε τον όμιλο ο ίδιος και δούλεψε σκληρά γι αυτόν αλλά πολύ καλά είπε και ένας φίλος ο όμιλος δέν ανήκει σε κανένα.
Έχω μάθει ότι άλλαξε το καταστατικό με τις συνδρομές πρίν απο τις εκλογές και μείωσε το τέλος συνδρομής, ότι τα ονόματα στο ψηφοδέλτιο δέν μπήκαν με αλφαβητική σειρά , ότι εμφανίστηκαν την ημέρα της γενικής συνέλευσης άτομα που έλειπαν για χρόνια και διάφορα άλλα. Αναρωτιέμαι εάν όλα αυτά και πολλά άλλα αποτελούν μέρος του καταστατικού ή παραβιάζουν το καταστατικό. ??? Πάντος όπως εξελίσονται τα πράγματα στον όμιλο ακόμη και σήμερα δέν νομίζω αυτός ο όμιλος να έχει λαμπρό μέλλον , κάποιοι πρέπει να προβληματιστούν και κάποιοι πρέπει να λάβουν μέτρα.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Persassia

Δημοσίευση από Persassia »

:D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Persassia την 18 Ιουν 2012, 14:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
christosth
Full Member
Επικοινωνία:

;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος christosth την 28 Σεπ 2012, 12:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Persassia

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Persassia την 18 Ιουν 2012, 14:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
christosth
Full Member
Επικοινωνία:

;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος christosth την 28 Σεπ 2012, 12:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Persassia

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ”