ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από Pathfinder »

christy2000 έγραψε:Πρωτη απουσια σημερα απο μενα,ετσι απλα για να μαθω να μην αφηνω τα πραματα οπως ερτουν!Ξυπνω το πρωι,ετοιμαζουμε παω στο αυτοκινητο αλλα απ'οτι φενεται το αυτοκινητο δεν ηθελε να παει :x :x
Μπλοκαρε το κοντρολ του και δεν ξεκηνουσε ηταν νεκρο,μετα που πολλες προσπαθειες επαρετησα τζε επια οπως το γαουρακι να πεσω :(
Φιλε αμαν εν να κατσει πανω σου εν να κατσει.ξεκινουμε παμε στον τοπο μας 2 αυτοκινητα 5 οπλα.5 λεπτα πριν να φτασουμε εσβησε του συντροφου το αυτοκινητο.σταρταρει τιποτε.κουντουμε το επηρε αλλα δεν επαλαρε.επηε ο δυναμος και η ηλεκτρικη πομπα της πεζινας δεν τροφοδοτουσε.αφηνουμε το εκει.παμε στα ποστα μας.πριν να ξημερωσει ακουω τον πεθερο μου και βλαστημα.ακουω τον να ξυλωνει και να ξαναστηνει το οπλο 4-5 φορες.εμπλοκαρε η ασφαλεια του και δεν ξεμπλοκαρε.επηε και εκατσε μες το αυτοκινητο κανενα μισαωρο και υστερα λεει μου εννα παω να βρω ευκαιρεια να παω παφο και εβαρεθηκα.εβουρουν τον πουπισω να τον ξεκοψω.ατου ο γαβριλης.παμε να αλλαξουμε τοπο εχασε τα κλειδια του αυτοκινητου ο συντροφος.κατσε να τα εβρεις και κατσε υστερα να το ξεκινησουμε.και υστερα λεεις μου να εχεις ορεξη για κυνηγι.ηρτα σπιτι και αναψα το καμνηστηρι ρε κουμπαρε.επηα να ηρεμησω και ηρρα πισω με τα νευρα.γμτ την γκαντεμια .ααα εκαλικωσα και ενα λουκουμι περτιτζι που μες τα ποδια μου.ηθελα να παιχτω γενικως σημερα.φερτε μου τα prozac μου!!!:)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Pathfinder έγραψε:
christy2000 έγραψε:Πρωτη απουσια σημερα απο μενα,ετσι απλα για να μαθω να μην αφηνω τα πραματα οπως ερτουν!Ξυπνω το πρωι,ετοιμαζουμε παω στο αυτοκινητο αλλα απ'οτι φενεται το αυτοκινητο δεν ηθελε να παει :x :x
Μπλοκαρε το κοντρολ του και δεν ξεκηνουσε ηταν νεκρο,μετα που πολλες προσπαθειες επαρετησα τζε επια οπως το γαουρακι να πεσω :(
Φιλε αμαν εν να κατσει πανω σου εν να κατσει.ξεκινουμε παμε στον τοπο μας 2 αυτοκινητα 5 οπλα.5 λεπτα πριν να φτασουμε εσβησε του συντροφου το αυτοκινητο.σταρταρει τιποτε.κουντουμε το επηρε αλλα δεν επαλαρε.επηε ο δυναμος και η ηλεκτρικη πομπα της πεζινας δεν τροφοδοτουσε.αφηνουμε το εκει.παμε στα ποστα μας.πριν να ξημερωσει ακουω τον πεθερο μου και βλαστημα.ακουω τον να ξυλωνει και να ξαναστηνει το οπλο 4-5 φορες.εμπλοκαρε η ασφαλεια του και δεν ξεμπλοκαρε.επηε και εκατσε μες το αυτοκινητο κανενα μισαωρο και υστερα λεει μου εννα παω να βρω ευκαιρεια να παω παφο και εβαρεθηκα.εβουρουν τον πουπισω να τον ξεκοψω.ατου ο γαβριλης.παμε να αλλαξουμε τοπο εχασε τα κλειδια του αυτοκινητου ο συντροφος.κατσε να τα εβρεις και κατσε υστερα να το ξεκινησουμε.και υστερα λεεις μου να εχεις ορεξη για κυνηγι.ηρτα σπιτι και αναψα το καμνηστηρι ρε κουμπαρε.επηα να ηρεμησω και ηρρα πισω με τα νευρα.γμτ την γκαντεμια .ααα εκαλικωσα και ενα λουκουμι περτιτζι που μες τα ποδια μου.ηθελα να παιχτω γενικως σημερα.φερτε μου τα prozac μου!!!:)

:? 5 Shot ζιβανα τζαι ππεσε ρε φιλε μου , νισαφι ....εβρετε κανένα παπα να σας θκιαβάσει!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
axerkwtis

ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από axerkwtis »

Σημερα χαλαρα σε γνωριμα μερη για ησυχη παγανια κ οτι τυχει..το πρωι οι κορες δεν εκοντευκαν..ωστε να γυρισουμε το βουνο κεινες απεναντι εν εκοφκαν ελυσαν τα νευρα μ...ωστε να φκω το πρωτο βουνο φρρρ παει απαιχτος...αναψαν λαμπουθκια..λιο παρακατω θωρω την βασιλισσα να πηαινει..τα λαμπουθκια εκαμναν φλας..λιο παρακατω λαλω του συνκυνηγου κατσε αψε τσιαρο να πιουμε κ καφε ωστα να στραφουν..μετα π ωρα ενω ηρτε η μια η αλλη στην επιστροφη της κ 100 μετρα πιο ψηλα μ θωρω της μασχιεται εντονα..αφηνω την γιατι για να φκω κεινα τα 100 μετρα ηθελα ενα τεταρτο..στα 10 λεπτα κ αφου επελλανε τον τοπο ακουεις της λαξιεδ κ βουρα...ο τουμπανος εκαμε πανω κ μεις χασκοντας...!οπως τον βεγγο π εβουραν κ φωναζε μ καλε μουυυυ ανθρωπεεεε εφυαααα σουυυ παλεεεε..καρπωση ενα φαντομ περδικι κ μιαν ωραια πληγη στο χερι με μιαν χουφτα αιμα στο χωμα..
ImageUploadedByTapatalk1387736102.510444.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Anthimos έγραψε:
Pathfinder έγραψε:

:? 5 Shot ζιβανα τζαι ππεσε ρε φιλε μου , νισαφι ....εβρετε κανένα παπα να σας θκιαβάσει!!
εν καλα που λεεις...εχει και κοσμο που δουλευκει νυχτερια φιλε μου :) ...εκτος αν θελετε να σας κατεβασω κανενα πλοιο μες την Μακαριου :D :D
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από christy2000 »

Ημουν πολλα αισιοδοξος για σημερα,την Τεταρτη εχασα ενα που προσικωστικε και ακομα ενα που επισης ταραξε προωρα και δεν εμεινε να των ξεφωλιασω σε μια αλλη περιοχη.Σκεφτομουν που να παω πρωτα και πως θα χειριζομουν την κατασταση αφου κυνηγω μονος μου και ειναι προβλημα το απο που θα ξεκινησεις το κυνηγι.Ετα ουλλα τζαμε ομως,με στον εναν επιαμεν,με στον αλλο!Υγεια,την Παρασκευη παλε!
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Δημοσίευση από Koutsofteros »

Εχτές για έναν παράξενο λόγο, ήβραμε λλία περδίκια που δεν ήταν κοπαθκιαστά...
Αν ήμουν λλίο πιο προσεκτικός, έπρεπε να κρατώ 5 περδίκια και μια μπεκάτσα :(
Την μπεκάτσα έπαιξα την πας το Ζικ, την ώρα που ήταν στο Ζακ...bad timing :P (καλλίτζι 1)
To ένα περδίκι ενώ ήταν κοντά, έβαλα του την που πάνω, έφαε μόνο ένα σκάϊ τζαι πάει...(καλλίτζι 2)
Το άλλο...έπιασα το με την δεύτερη αλλά έππεσε με τρόπο που εκατάλαβα ότι ήταν κουτσόφτερο...
Λάθος μου που εν εκοίταξα σχεδόν καθόλου...
3 τελικά, και 1 ο πατέρας, θεωρώ το καλό έτσι όπως επήε η χρονιά, αλλά η γλυκόπικρη γεύση έμεινε...

R.I.P
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Εμενα κοπελια καποιος με εκαταραστικεν φετος εχτες μαλαι για 150 μετρα μολις του εκοντεψα επροσικοστικεν εφαα το βουνο αν εχει και θυλικο αλλα τπτ! Απολογισμος απογευμα 1 φασσα 1 περτικο 3 τσικλες
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Μια στο 5' και μια στο 90'
20131222_125039.jpg
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Δημοσίευση από marios10 »

Τη εχθές ήταν η μέρα που έμεινησκαν τα αυτοκίνητα..
Πάω το πρωί στο κόρνο παρκάρω και έρχεται ο πατερας μου να με πιασειν μαζί με την παρέα μας.
Πάω πίσω μετά το κυνηγι για να έρτω λεμεσό κάμω το να ξεκινήσει εν επερνεν..
Τελικά ηρταμεν με την οδική λεμεσό...
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
ENlykosAu12
Full Member

Δημοσίευση από ENlykosAu12 »

τιποτα παιδια τα περδικια εφεφγαν μακρια πιγαμε το πρωι για τζικλες 2 χαμενες τπτα αλλο :idea:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”