Φιλε αμαν εν να κατσει πανω σου εν να κατσει.ξεκινουμε παμε στον τοπο μας 2 αυτοκινητα 5 οπλα.5 λεπτα πριν να φτασουμε εσβησε του συντροφου το αυτοκινητο.σταρταρει τιποτε.κουντουμε το επηρε αλλα δεν επαλαρε.επηε ο δυναμος και η ηλεκτρικη πομπα της πεζινας δεν τροφοδοτουσε.αφηνουμε το εκει.παμε στα ποστα μας.πριν να ξημερωσει ακουω τον πεθερο μου και βλαστημα.ακουω τον να ξυλωνει και να ξαναστηνει το οπλο 4-5 φορες.εμπλοκαρε η ασφαλεια του και δεν ξεμπλοκαρε.επηε και εκατσε μες το αυτοκινητο κανενα μισαωρο και υστερα λεει μου εννα παω να βρω ευκαιρεια να παω παφο και εβαρεθηκα.εβουρουν τον πουπισω να τον ξεκοψω.ατου ο γαβριλης.παμε να αλλαξουμε τοπο εχασε τα κλειδια του αυτοκινητου ο συντροφος.κατσε να τα εβρεις και κατσε υστερα να το ξεκινησουμε.και υστερα λεεις μου να εχεις ορεξη για κυνηγι.ηρτα σπιτι και αναψα το καμνηστηρι ρε κουμπαρε.επηα να ηρεμησω και ηρρα πισω με τα νευρα.γμτ την γκαντεμια .ααα εκαλικωσα και ενα λουκουμι περτιτζι που μες τα ποδια μου.ηθελα να παιχτω γενικως σημερα.φερτε μου τα prozac μου!!!:)christy2000 έγραψε:Πρωτη απουσια σημερα απο μενα,ετσι απλα για να μαθω να μην αφηνω τα πραματα οπως ερτουν!Ξυπνω το πρωι,ετοιμαζουμε παω στο αυτοκινητο αλλα απ'οτι φενεται το αυτοκινητο δεν ηθελε να παει![]()
Μπλοκαρε το κοντρολ του και δεν ξεκηνουσε ηταν νεκρο,μετα που πολλες προσπαθειες επαρετησα τζε επια οπως το γαουρακι να πεσω
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk