negativeBeretta22 έγραψε:Αν δεν θέλω να ανανεώσω την άδεια κυνηγίου για φέτος, του χρόνου θα χρεωθώ και το χρόνο που δεν την ανανέωσα? (δηλαδή αντί 80 ενα πληρώσω 160)
ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
- giorgos80
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
-
- Full Member
ευχαριστώ... !giorgos80 έγραψε:negativeBeretta22 έγραψε:Αν δεν θέλω να ανανεώσω την άδεια κυνηγίου για φέτος, του χρόνου θα χρεωθώ και το χρόνο που δεν την ανανέωσα? (δηλαδή αντί 80 ενα πληρώσω 160)
- beretta682
- Full Member
Ε πως το εσκεφτηκες δηλαδη??? Να παεις στα γραφεια τζε να τους πεις γραψε μιαν αδεια πανω μου????Beretta22 έγραψε:ευχαριστώ... !giorgos80 έγραψε:negativeBeretta22 έγραψε:Αν δεν θέλω να ανανεώσω την άδεια κυνηγίου για φέτος, του χρόνου θα χρεωθώ και το χρόνο που δεν την ανανέωσα? (δηλαδή αντί 80 ενα πληρώσω 160)
Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
- Nikos
[/quote]
οι εν εχω ιδεα που εν ζινος !!!
ασε που για τον Rai αστειεφκα και τωρα εβαλες με σε εγνοιες.... καμε χαζι να παμε την Κυριακη και να εβρουμε τον Αρτεμη πας τα ποστα μας αφυδατωμενο, κατακαμενο με μαυρους κυκλους κατω απ'τα ματια
[/quote]
Aλόπως εν ετζιμάσουν εψές και επίες να τσιακκαρεις τα πόστα....
Ε πάντως ο Αρτέμης εχάθηκε.... ήβρες τον τζιπάνω??

οι εν εχω ιδεα που εν ζινος !!!
ασε που για τον Rai αστειεφκα και τωρα εβαλες με σε εγνοιες.... καμε χαζι να παμε την Κυριακη και να εβρουμε τον Αρτεμη πας τα ποστα μας αφυδατωμενο, κατακαμενο με μαυρους κυκλους κατω απ'τα ματια

Aλόπως εν ετζιμάσουν εψές και επίες να τσιακκαρεις τα πόστα....
Ε πάντως ο Αρτέμης εχάθηκε.... ήβρες τον τζιπάνω??

-
- Full Member
Παιδιά θα αρχείσω προετοιμασίες για την αναχώρηση στο βουνό και δεν θα ξαναμπω στο site, γιαυτό θέλω να δώσω δυο ευχές. 1ον ευχομαι σε ΟΛΟΥΣ καλά και ασφαλισμένα κυνηγια ,sotiris!129 έγραψε:ε Νικο νομιζεις μπρικια κολαμε?Nikos έγραψε:
Ήντα ξέρω Σωτο μου επήε το πέρασμα .... Εννα πάσιν που τα σήμερα τα κοπέλια και εννα παεις τζιαι εννα τους έβρεις τζιαμέ να κρατούν τσίλιες....![]()
εν επροσεξες οτι ο Rai εχει ωρα να γραψει?![]()
![]()
![]()

2η ευχή θέλω να συμφιλιωθουν οι φιλοι Σωτηρης και Ραι και να βρεθουν μαζι στο βουνό και να χαρουν μαζί την εξωρμηση τους με οποιο αποτέλεσμα και αν εχουν. Το οτι θα συνεχείσουν να ειναι φίλοι ειναι το ποιό συμαντικό. Τι να κανουν μια επιτυχία αν δεν εχουν σε ποιό να την μοιραστουν.

- sotiris!129
ε Λευκιε αστειεφκουμε ρε φιλε για να περασει η ωρα !LEFKIOS έγραψε: 2η ευχή θέλω να συμφιλιωθουν οι φιλοι Σωτηρης και Ραι και να βρεθουν μαζι στο βουνό και να χαρουν μαζί την εξωρμηση τους με οποιο αποτέλεσμα και αν εχουν. Το οτι θα συνεχείσουν να ειναι φίλοι ειναι το ποιό συμαντικό. Τι να κανουν μια επιτυχία αν δεν εχουν σε ποιό να την μοιραστουν.![]()

το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Καλή επιτυχία σε όλους και έτσι για να δώσουμεν και λίγο action αναγγέλω και διαφωνισμό φωτογραφίας με δώρο μια χρονιαία συνδρομή και μια φανέλα του περιοδικού. Η καλύτερη φασσοφωτπγραφία (δέν είναι ανάγκη να λεχει θήραμα μέσα)
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
Πάντως είσαστε πολλά καλοί ΗΘΟΠΟΙΟΙ εγελάσατε μουsotiris!129 έγραψε:ε Λευκιε αστειεφκουμε ρε φιλε για να περασει η ωρα !LEFKIOS έγραψε: 2η ευχή θέλω να συμφιλιωθουν οι φιλοι Σωτηρης και Ραι και να βρεθουν μαζι στο βουνό και να χαρουν μαζί την εξωρμηση τους με οποιο αποτέλεσμα και αν εχουν. Το οτι θα συνεχείσουν να ειναι φίλοι ειναι το ποιό συμαντικό. Τι να κανουν μια επιτυχία αν δεν εχουν σε ποιό να την μοιραστουν.![]()
![]()
![]()

- sotiris!129
ετοιμοπολεμος και εγω!
μπερκιν
καρεκλα που να μπενει φιχ πανω στο μπερκιν
ατομικη παγωνιερα που να μπενει φιχ μεσα στο μπερκιν
οπλο + καμερα για το οπλο
παγωνιερα μεγαλη για το αυτοκινητο
χαρτουτσιες ΚΚολουμπια εδαφους αερος
καπελουι + μαχαιρι + φαναρι + μικρο φαρμακιο + καπελακι + 3 αναπτηρες + 2 πακετα τσιγαρα + ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ
φουκου + σουβλακια και παρελκομενα για το μεσυμερι ! Λεφκιε εξεχασες ποιον εχουμε για παρεα ???
PS: η ατομικη παγωνιερα ειναι πορτοκαλια γιατι δεν θα φενεται θα ειναι μεσα στο μπερκιν sooo no problem !!!
μπερκιν
καρεκλα που να μπενει φιχ πανω στο μπερκιν
ατομικη παγωνιερα που να μπενει φιχ μεσα στο μπερκιν
οπλο + καμερα για το οπλο
παγωνιερα μεγαλη για το αυτοκινητο
χαρτουτσιες ΚΚολουμπια εδαφους αερος
καπελουι + μαχαιρι + φαναρι + μικρο φαρμακιο + καπελακι + 3 αναπτηρες + 2 πακετα τσιγαρα + ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ
φουκου + σουβλακια και παρελκομενα για το μεσυμερι ! Λεφκιε εξεχασες ποιον εχουμε για παρεα ???
PS: η ατομικη παγωνιερα ειναι πορτοκαλια γιατι δεν θα φενεται θα ειναι μεσα στο μπερκιν sooo no problem !!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Nikos
Σιγά σιγά όλοι αναχωρείτε....Πάτε ούλλοι σας στις πολλές??
Ε καλο ....!!
Αυριο πρωί κοπέλια... Και οτι καμουμε, υγεια!!!

Ε καλο ....!!

Αυριο πρωί κοπέλια... Και οτι καμουμε, υγεια!!!