ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από giorgos80 »

Beretta22 έγραψε:Αν δεν θέλω να ανανεώσω την άδεια κυνηγίου για φέτος, του χρόνου θα χρεωθώ και το χρόνο που δεν την ανανέωσα? (δηλαδή αντί 80 ενα πληρώσω 160)
negative
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
Beretta22
Full Member

Δημοσίευση από Beretta22 »

giorgos80 έγραψε:
Beretta22 έγραψε:Αν δεν θέλω να ανανεώσω την άδεια κυνηγίου για φέτος, του χρόνου θα χρεωθώ και το χρόνο που δεν την ανανέωσα? (δηλαδή αντί 80 ενα πληρώσω 160)
negative
ευχαριστώ... !
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

Δημοσίευση από beretta682 »

Beretta22 έγραψε:
giorgos80 έγραψε:
negative
ευχαριστώ... !
Ε πως το εσκεφτηκες δηλαδη??? Να παεις στα γραφεια τζε να τους πεις γραψε μιαν αδεια πανω μου????
Φιλικά,
Χρήστος
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

[/quote]
οι εν εχω ιδεα που εν ζινος !!!
ασε που για τον Rai αστειεφκα και τωρα εβαλες με σε εγνοιες.... καμε χαζι να παμε την Κυριακη και να εβρουμε τον Αρτεμη πας τα ποστα μας αφυδατωμενο, κατακαμενο με μαυρους κυκλους κατω απ'τα ματια :lol: :lol: :lol:[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol:
Aλόπως εν ετζιμάσουν εψές και επίες να τσιακκαρεις τα πόστα....
Ε πάντως ο Αρτέμης εχάθηκε.... ήβρες τον τζιπάνω?? :lol: :lol: :lol:
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

sotiris!129 έγραψε:
Nikos έγραψε:
Ήντα ξέρω Σωτο μου επήε το πέρασμα .... Εννα πάσιν που τα σήμερα τα κοπέλια και εννα παεις τζιαι εννα τους έβρεις τζιαμέ να κρατούν τσίλιες.... :lol: :lol:
ε Νικο νομιζεις μπρικια κολαμε?
εν επροσεξες οτι ο Rai εχει ωρα να γραψει? :lol: :lol: :lol: :lol:
Παιδιά θα αρχείσω προετοιμασίες για την αναχώρηση στο βουνό και δεν θα ξαναμπω στο site, γιαυτό θέλω να δώσω δυο ευχές. 1ον ευχομαι σε ΟΛΟΥΣ καλά και ασφαλισμένα κυνηγια , :D καλές επιτυχίες , :D μακριά απο κόντρες και ακρότητες, :evil: ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ-ΜΠΟΛΙΚΟ ΝΕΡΟ-ΕΛΑΦΡΥ ΦΑΓΗΤΟ-ΟΧΙ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. Πάμε για ενα χοπι και τιποτε αλλο. Αυτός που θα καρπωθεί θηραμα ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΗ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΌ. :!: Θα κερδισει μόνο τις αναμνησεις της κυνηγετικής εξωρμησης. Περαστε λοιπον καλά με την παρεα σας.
2η ευχή θέλω να συμφιλιωθουν οι φιλοι Σωτηρης και Ραι και να βρεθουν μαζι στο βουνό και να χαρουν μαζί την εξωρμηση τους με οποιο αποτέλεσμα και αν εχουν. Το οτι θα συνεχείσουν να ειναι φίλοι ειναι το ποιό συμαντικό. Τι να κανουν μια επιτυχία αν δεν εχουν σε ποιό να την μοιραστουν. :shock: ;)
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

LEFKIOS έγραψε: 2η ευχή θέλω να συμφιλιωθουν οι φιλοι Σωτηρης και Ραι και να βρεθουν μαζι στο βουνό και να χαρουν μαζί την εξωρμηση τους με οποιο αποτέλεσμα και αν εχουν. Το οτι θα συνεχείσουν να ειναι φίλοι ειναι το ποιό συμαντικό. Τι να κανουν μια επιτυχία αν δεν εχουν σε ποιό να την μοιραστουν. :shock: ;)
ε Λευκιε αστειεφκουμε ρε φιλε για να περασει η ωρα ! :lol: :lol: :lol:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Καλή επιτυχία σε όλους και έτσι για να δώσουμεν και λίγο action αναγγέλω και διαφωνισμό φωτογραφίας με δώρο μια χρονιαία συνδρομή και μια φανέλα του περιοδικού. Η καλύτερη φασσοφωτπγραφία (δέν είναι ανάγκη να λεχει θήραμα μέσα)
Προσέχουμε...για να έχουμε
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

sotiris!129 έγραψε:
LEFKIOS έγραψε: 2η ευχή θέλω να συμφιλιωθουν οι φιλοι Σωτηρης και Ραι και να βρεθουν μαζι στο βουνό και να χαρουν μαζί την εξωρμηση τους με οποιο αποτέλεσμα και αν εχουν. Το οτι θα συνεχείσουν να ειναι φίλοι ειναι το ποιό συμαντικό. Τι να κανουν μια επιτυχία αν δεν εχουν σε ποιό να την μοιραστουν. :shock: ;)
ε Λευκιε αστειεφκουμε ρε φιλε για να περασει η ωρα ! :lol: :lol: :lol:
Πάντως είσαστε πολλά καλοί ΗΘΟΠΟΙΟΙ εγελάσατε μου :) Χαλάλι φτάνει που παραμεινατε φίλοι. :idea:
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ετοιμοπολεμος και εγω!
μπερκιν
καρεκλα που να μπενει φιχ πανω στο μπερκιν
ατομικη παγωνιερα που να μπενει φιχ μεσα στο μπερκιν
οπλο + καμερα για το οπλο
παγωνιερα μεγαλη για το αυτοκινητο
χαρτουτσιες ΚΚολουμπια εδαφους αερος
καπελουι + μαχαιρι + φαναρι + μικρο φαρμακιο + καπελακι + 3 αναπτηρες + 2 πακετα τσιγαρα + ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ
φουκου + σουβλακια και παρελκομενα για το μεσυμερι !
1.jpg
Λεφκιε εξεχασες ποιον εχουμε για παρεα ???
PS: η ατομικη παγωνιερα ειναι πορτοκαλια γιατι δεν θα φενεται θα ειναι μεσα στο μπερκιν sooo no problem !!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Σιγά σιγά όλοι αναχωρείτε....Πάτε ούλλοι σας στις πολλές?? :lol: :lol: :lol:
Ε καλο ....!! :) :)
Αυριο πρωί κοπέλια... Και οτι καμουμε, υγεια!!! :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”