Rai έγραψε:....
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ 7 ΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΙΣΩ.ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΕΡΕΙΟΧΕΣ ΠΛΟΥΣΕΙΕΣ ΣΕ ΘΗΡΑΜΑ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ.
Φιλε rai δεν θελω να επεμβω στην συζιτιση ομως εγω ΔΕΝ βλεπω πουθενα τον αdmin να ειπε στον αθρωπο να περασει αν του δωσει τα χρηματα πισω! απλα για να ειμαστε αντικιμενικοι και δικαιοι!
Οσων αφορα τα αθρα του συνκεκριμενου περιοδικου γενικα οχι μονο σε αυτο το τευχος οφιλω να πω ενα μεγαλο bravo στα παιδια για την δουλεια τους. αθρα περσινα η και προπερσινα που τα διεβασα 1 φορα και κεντρισαν τοσο πολι το ενδιαφερον μου που ακομα τα θημαμε(πχ για τες περπατιτες ζικλες που εγω προσοπικα κυνηγουσα για χρονια ετσι τες ζικλες η΄ για τα ειδη τον κυνηγον "κρεατοσιλεκτες"αρχαριοι......."που εγελασα παρα πολλα με την περιγραφη

)και αυτο σιμενη πολλα, οτι μετα που τοσους μηνες ακομα θημαμε καπια αθρα που διαβασα 1 φορα!!!
Συγουρα δεν αντιλεγω οτι μπορει να βελτιοθει ακομα περισοτερο, εξαλου κανενας δεν ειναι τελειος! αλλα για να μην λεμε και οτι θελουμε τη περιμενη πραγματικα να μαθει καπιος απο ενα περιοδικο κυνηγιου?
εγω προσοπικα διαβαζω πολλα περιοδικα και ξενα και κυπριακα, ομως αυτο δεν νομιζω πως με εχει επιρεαση στον τροπο και στην τακτικη που ακολουθω στο κυνηγι!
οταν ειπαν τα παιδια πιο πανω πως θελουν να μαθουν για την κυπριακη περδικα, τη θα περιμεναν ως πελατες δηλαδη να διαβασουν??? ποσα αυγα γεννουν και ποτε? η πως να την κυνηγισουν? η ακομα και που να την κυνηγισουν?
εντελος φιλικα δεν θελω σε καμια περιπτοση να παρω το μερος κανενος απλα μπορει να θελαν να διαβασουν κατι που πραγματι να εχει μια βαση και να ειχα και εγω αυτι την απορια αλλα να μην το ηξερα !!!
και επιδη λεχθικε κατι για τες διαφιμισεις! φιλε πληροφοριακα και τελια για εγκικλοπεδικες γνωσεις οι διαφιμηση στα περιοδικα ολων των ειδον ειναι η ζωη τους! τα χρηματα που πληρονουμε εμεις ως πελατες ειναι εντελος συνβολικα που στον παραγογω αποσο ξερω δεν βγαζει κερδος! σκεψου μονο τιπογραφια, διανομες, αρθρογραφοι,ρευμα,ΦΠΑ κτλπ κτλπ "7 ευρο" δηλαδη ποσα περιοδικα πρεπει να πουλισει για να τα βγαλει (βαλει και dvd)?
50 000 κυνηγοι ειμαστε αν ΔΕΝ κανω λαθος και εχει 4-5-6 περιοδικα στα περιπτερα! οι μισοι απο τους κυνηγους ΔΕΝ γωραζουν καθολου περιοδικα αρα σκεψου τη κερδος εχουν απο τες πωλισεις -0!!! για να ζησουν οι αθρωποι πρεπει να βαλουν ζε πουζινες!!!