ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ HUNT & SHOOT

Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ HUNT & SHOOT

Δημοσίευση από admin »

nature έγραψε:"ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ και μην επιζητάτε έτοιμο φαί στο πιάτο".

Λίγο σεβασμός φίλε σε κάποιον που αγοράζει το προϊών σου, όσο δίκαιο και αν έχεις ή όχι ο τρόπος σου είναι απαράδεκτος. Εφόσον αποφασίσεις να δημοσιεύεις κάτι πρέπει να είσαι ανοικτός σε κάθε κριτική. Ούτε τον ένα ξέρω ούτε τον άλλο από σας.

Καληνύχτα

Φίλε το είπα με κάθε σεβασμό όπως θα το έλεγα και στον αδελφό μου, είπα καλοπροέραιτε πρέπει να διαβάζουμε κάτι προσεκτικά πρίν να κάνουμε μια δήλωση η οποία θίγει και προσβάλει και τον αθρογράφο και το περιοδικό. Σημασία έχει να έχουμε αρχές και να είμαστε σωστοί. Το προϊόν αυτό που λές δέν είναι ένα απλό προϊόν , εμείς φίλε μου φτήνουμε αίμα για να προσφέρουμε παντοτε όχι το πιο εμπορικό αλλά το πιο σωστό περιοδικό. Ο λόγος που κάναμε αυτό το προϊον είναι γιατί εμείς δέν πιστεύουμε ότι έν στην κύπρο που βρισκούμαστε και γύρνουμε πίσω να καταστραφούν όλα,. Κάθε κριτική είναι πάντοτε καλοπροαίρετη όταν είναι λογική και όχι εσσκέμένη :idea:
Προσέχουμε...για να έχουμε
tzoumerka
Full Member

Δημοσίευση από tzoumerka »

Συγχαρητηρια για μια Κυπριακη εκδοση κυνηγετικου περιοδικου με αυθεντικα και πρωτοδημοσιευμενα κυνηγετικα και σκοπευτικα αρθρα. Ουτε αντιγραφες ουτε φωτογραφιες με περτικους του Σταυροβουνιου μες τις κλουβες! Επιστεγασμα της αυθεντικης και επαγγελματικης προσπαθειας η παραγωγη DVD απο τα παιδκια του περιοδικου.

Μπραβο κοπελια!
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ . ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ . ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

tzoumerka έγραψε:Συγχαρητηρια για μια Κυπριακη εκδοση κυνηγετικου περιοδικου με αυθεντικα και πρωτοδημοσιευμενα κυνηγετικα και σκοπευτικα αρθρα. Ουτε αντιγραφες ουτε φωτογραφιες με περτικους του Σταυροβουνιου μες τις κλουβες! Επιστεγασμα της αυθεντικης και επαγγελματικης προσπαθειας η παραγωγη DVD απο τα παιδκια του περιοδικου.

Μπραβο κοπελια!
+10000
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

EΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΛΙΚΡΗΝΗΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΝΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ HUNT&SHOOT ME ΑΛΛΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ.
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΑΓΟΡΑΖΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΥΜΑΣΤΕ.....
ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΖΕΥΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΕΣ .
ΤΑ ΘΕΟΡΩ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ.....
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ 7 ΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΙΣΩ.ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΕΡΕΙΟΧΕΣ ΠΛΟΥΣΕΙΕΣ ΣΕ ΘΗΡΑΜΑ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ.
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Προς admin:
Αγαπητέ μου φίλε, ο καθένας δικαιούται να λέι την άποψη του έστω και αν αυτή είναι λάθος για κάποιον άλλο. Αλίμονο αν γινόταν το αντίθετο. Άλλωστε ο καθένας κρίνεται από τα γραφόμενα του. Εν νομίζω να ήταν καθόλου προσβλητική για τον αρθρογράφο ή το περιοδικό, ήταν απλά η άποψη του.

Αν η τελευταία σου γραμμή της πρότασης ήταν "στο περιοδικό διαφωνούμε με την απλή θεωρητική παροχή γνώσεων και προσπαθούμε να δίνουμε έμφαση σε ποιο ουσιώδη πράγματα " αντί αυτό που έγραψες (που για μένα είναι πολύ επιθετικό σε κάποιον που εκτίμησε και αγόρασε τον κόπο σου) όλα θα ήταν εντάξει τώρα. Είμαι σίγουρος το έγραψες εντελώς αυθόρμητα Διάβασε το όμως τώρα πιο ήρεμος να δεις διαφορά που έχει. Εγώ είπα την γνώμη μου για τον τρόπο όχι για την άποψη σου. Τι να κάνω αντιδραστικός χαρακτήρας μια ζωή.

Επίσης φίλε μου δεν δέχομαι ότι δεν είναι απλό προϊόν. Δέχομαι όμως ότι φτύνεται αίμα για να το κάνετε και για αυτό άλλωστε δίνω 7 ευρώ για να το αγοράσω. Αν προσφέρατε ότι προσφέρουν τα άλλα προσωπικά απλά θα σας αγόραζα 1 φορά.

Σε κάθε περίπτωση νόου χαρτ φιλινκσ απλά συζήτηση κάναμε.......και πλέον διυλίζουμε τον κώνωπα με πρώτο και καλύτερο εμένα. Καλή η έκδοση του περιοδικού, το Γενάρη περιμένουμε ακόμα καλύτερη.

Καληνύχτα
Άβαταρ μέλους
Hunter25
Full Member

Δημοσίευση από Hunter25 »

Rai έγραψε: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ 7 ΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΙΣΩ.ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΕΡΕΙΟΧΕΣ ΠΛΟΥΣΕΙΕΣ ΣΕ ΘΗΡΑΜΑ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ.
φιλε Rai ο εκδότης έχει δίκαιο που μου απάντησε με αυτό το τρόπο , μου αξίζει γιατί τόλμησα να μην πω μπράβο πολλά ωραίο το περιοδικό
επειδή τόλμησα να κάνω κάποιες αρνητικές παρατηρήσεις , θεώρησε ότι πλήττω τι δουλειά του εσκεμμένα , ακόμα λίγο θα που πει ότι ενεργό για συμφέροντα άλλων περιοδικών .

γράψετε κύριοι του περιοδικού για μια εμπειρία , για μια ιστορία , για το πως φέρμαραν τα σκυλιά κάτι πολύ δύσκολο στις μέρες μας
ήμουν ξεκάθαρος στη κριτική μου νομίζω , αλλα άμπα τζιαι πέσετε που το εγώ σας

επειδή ρώτησα γιατί δεν έχει περισσότερα άρθρα για το κυνήγι τις πέρδικας , και όπως τόνισα για να μάθω κάτι που δεν ξέρω
ο admin έβγαλε το συμπέρασμα ότι είμαι κρεατοσιλεκτις και δεν έχω κυνηγετική παιδιά , σαν να και ζήτησα του να μου πει που έχει περτικους να πάω να παίξω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hunter25 την 17 Οκτ 2011, 05:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Rai έγραψε:....
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ 7 ΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΙΣΩ.ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΕΡΕΙΟΧΕΣ ΠΛΟΥΣΕΙΕΣ ΣΕ ΘΗΡΑΜΑ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ.
Φιλε rai δεν θελω να επεμβω στην συζιτιση ομως εγω ΔΕΝ βλεπω πουθενα τον αdmin να ειπε στον αθρωπο να περασει αν του δωσει τα χρηματα πισω! απλα για να ειμαστε αντικιμενικοι και δικαιοι!

Οσων αφορα τα αθρα του συνκεκριμενου περιοδικου γενικα οχι μονο σε αυτο το τευχος οφιλω να πω ενα μεγαλο bravo στα παιδια για την δουλεια τους. αθρα περσινα η και προπερσινα που τα διεβασα 1 φορα και κεντρισαν τοσο πολι το ενδιαφερον μου που ακομα τα θημαμε(πχ για τες περπατιτες ζικλες που εγω προσοπικα κυνηγουσα για χρονια ετσι τες ζικλες η΄ για τα ειδη τον κυνηγον "κρεατοσιλεκτες"αρχαριοι......."που εγελασα παρα πολλα με την περιγραφη :lol: :lol: )και αυτο σιμενη πολλα, οτι μετα που τοσους μηνες ακομα θημαμε καπια αθρα που διαβασα 1 φορα!!!
Συγουρα δεν αντιλεγω οτι μπορει να βελτιοθει ακομα περισοτερο, εξαλου κανενας δεν ειναι τελειος! αλλα για να μην λεμε και οτι θελουμε τη περιμενη πραγματικα να μαθει καπιος απο ενα περιοδικο κυνηγιου?
εγω προσοπικα διαβαζω πολλα περιοδικα και ξενα και κυπριακα, ομως αυτο δεν νομιζω πως με εχει επιρεαση στον τροπο και στην τακτικη που ακολουθω στο κυνηγι!
οταν ειπαν τα παιδια πιο πανω πως θελουν να μαθουν για την κυπριακη περδικα, τη θα περιμεναν ως πελατες δηλαδη να διαβασουν??? ποσα αυγα γεννουν και ποτε? η πως να την κυνηγισουν? η ακομα και που να την κυνηγισουν?
εντελος φιλικα δεν θελω σε καμια περιπτοση να παρω το μερος κανενος απλα μπορει να θελαν να διαβασουν κατι που πραγματι να εχει μια βαση και να ειχα και εγω αυτι την απορια αλλα να μην το ηξερα !!!

και επιδη λεχθικε κατι για τες διαφιμισεις! φιλε πληροφοριακα και τελια για εγκικλοπεδικες γνωσεις οι διαφιμηση στα περιοδικα ολων των ειδον ειναι η ζωη τους! τα χρηματα που πληρονουμε εμεις ως πελατες ειναι εντελος συνβολικα που στον παραγογω αποσο ξερω δεν βγαζει κερδος! σκεψου μονο τιπογραφια, διανομες, αρθρογραφοι,ρευμα,ΦΠΑ κτλπ κτλπ "7 ευρο" δηλαδη ποσα περιοδικα πρεπει να πουλισει για να τα βγαλει (βαλει και dvd)? :D
50 000 κυνηγοι ειμαστε αν ΔΕΝ κανω λαθος και εχει 4-5-6 περιοδικα στα περιπτερα! οι μισοι απο τους κυνηγους ΔΕΝ γωραζουν καθολου περιοδικα αρα σκεψου τη κερδος εχουν απο τες πωλισεις -0!!! για να ζησουν οι αθρωποι πρεπει να βαλουν ζε πουζινες!!!
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

τα παιδια μπορει να βαλουν τα ερωτηματα τους εδω η να κανουν ενα κενουριο ποστ και ειμαι συγουρος πως η ο admin η καποιος αλλος απο μας θα λυσει τες αποριες τους! αλλοστε γιαυτο τον λογο ειναι αυτο το site, για να δινει την δινατοτιτα επικινονιας τον πελατον και μη να λενε της δικες τους αποπσεις και να εχουν διαλογο σχετικα με οποιο διποτε θεμα ασχετος αν ηταν η οχι στο περιοδικο!

εντελος φιλικα απλα λεω μια λυση για να σταματισει αυτος ο "πολεμος τον λεξεων"
Άβαταρ μέλους
Hunter25
Full Member

Δημοσίευση από Hunter25 »

πολλά ωραία η ιδέα σου σωτήρη , ξεκινώ πρώτος ,

αγοράζοντας το περιοδικό και βλέποντας στο εξώφυλλο κυνήγι ορεινής πέρδικας πήγε το μυαλό μου σε ένα άρθρο όπου θα εξηγούσε για το πως κυνηγάμε την πέρδικα στα βουνά μας , θα είχε κάποιες χρήσιμες συμβουλές και ακόμα κάποιες λεπτομέρειες που είναι σημαντικές για ένα πετυχημένο κυνήγι
δηλαδή ένα αντίστοιχο άρθρο όπως του κυνηγώντας το λαγό σε ψηλές θερμοκρασίες

αντί αυτού όμως υπάρχει μονο ένα άρθρο για πέρδικα με το γνωστό περιεχόμενο του και τα σωστά μηνύματα του που θέλουν σταλούν
αυτό δεν με ικανοποίησε γιατί σαν αναγνώστης περίμενα κάποια παραπάνω θέματα για το σχετικό κυνήγι που με ενδιαφέρει
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”