Ο συνεχιστής του θρύλου
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Re: Ο συνεχιστής του θρύλου
Η πεταλούδα είναι όντως΄μια από τις αναβαθμίσεις που πίνουν νερό. Αν θα αντέξει το πλαστικό της πεταλούδας μόνο ο χρόνος θα το δείξει.
Σίγουρα θα έχουν κάνει τα τεστ αντοχής στο εργοστάσιο αλλά και στην έσχατη περίπτωση αλλάζεις μια πεταλλούδα και τελίωσες.
Οι υπόλοιπες τεχνικές και αισθητικές μετατροπές είναι όμως προς το καλύτερο.
Σίγουρα θα έχουν κάνει τα τεστ αντοχής στο εργοστάσιο αλλά και στην έσχατη περίπτωση αλλάζεις μια πεταλλούδα και τελίωσες.
Οι υπόλοιπες τεχνικές και αισθητικές μετατροπές είναι όμως προς το καλύτερο.
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Cast off 4mm - 8mmGiorgosT έγραψε:το κοντακι τι διαστασεις έχει? βλεπω αρκετα πραγματα ιδια με το περενια!!
Drop at comb - heel 39 mm - 60 mm
Μήκος 365 mm με την ρυθμιζόμενη σκανδάλη τελείως πίσω και το λεπτό πέλμα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- GiorgosT
- Full Member
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!!mouzouris έγραψε:Cast off 4mm - 8mmGiorgosT έγραψε:το κοντακι τι διαστασεις έχει? βλεπω αρκετα πραγματα ιδια με το περενια!!
Drop at comb - heel 39 mm - 60 mm
Μήκος 365 mm με την ρυθμιζόμενη σκανδάλη τελείως πίσω και το λεπτό πέλμα.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
- Phinix
έλα φιλεcyprohunter έγραψε:Φίλε μουζούρι εν κανεί που εφαλλάραμε που ένεσιει τζινή, εμένα τουλάχιστον τωρά με τούτες τες φωτο έκαμες με να θέλω δήμμαν!εν το όπλο που σκοπεύω να πιάσω στα μέτρα μου. Θα παω το αργότερο τον σεπτέμβρη στα breschia για να μου το φτιάξουν στα μέτρα μου. Και εκεί για να σου πάρουν μέτρα πρέπει πρώτα να σε πάρουν στο ακοπευτήριο τους για να δουν με πιο τρόπο πέζεις κτλ... Ολόκληρη ιστορία
έμαθες από κάπου λεπτομέρειες για την Brescia και για το εργοστάσιο?
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
- virtualgreek
- Moderator
Να πας στην Brescia και να σου κάνουν κοντάκι για το 692 ?cyprohunter έγραψε:Φίλε μουζούρι εν κανεί που εφαλλάραμε που ένεσιει τζινή, εμένα τουλάχιστον τωρά με τούτες τες φωτο έκαμες με να θέλω δήμμαν!εν το όπλο που σκοπεύω να πιάσω στα μέτρα μου. Θα παω το αργότερο τον σεπτέμβρη στα breschia για να μου το φτιάξουν στα μέτρα μου. Και εκεί για να σου πάρουν μέτρα πρέπει πρώτα να σε πάρουν στο ακοπευτήριο τους για να δουν με πιο τρόπο πέζεις κτλ... Ολόκληρη ιστορία
Περίεργη εξέλιξη.
Πάντως για το DT10 δεν έκαναν. Άρχισαν δειλά δειλά για το DT11. Αλλά για το 692 ? Δύσκολο το βλέπω...
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- Phinix
Valeriano
στα reviews και στις διαφήμισης του dt11 μιλα για custom stock ειδικά στα μετρα του καθενός ενδιαφερομενου
ειδικά εταιρίες όπως η beretta τέτοιου είδους εξυπηρέτηση πρέπει να είναι δεδομένη

στα reviews και στις διαφήμισης του dt11 μιλα για custom stock ειδικά στα μετρα του καθενός ενδιαφερομενου
ειδικά εταιρίες όπως η beretta τέτοιου είδους εξυπηρέτηση πρέπει να είναι δεδομένη
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
-
- Full Member
Ανέπτυξαν τα τελευταία χρόνια αυτο το τομέα στο εργοστάσιο. Βέβαια γίνεται και μέσω του εκπροσώπου στην Κύπρο αλλά μιας και ο πατέρας μου πηγαίνει Ιταλία 2 φορές το χρόνο για επαγγελματικό ταξίδι και περνά απο δίπλα συνέχεια με το τρένο θα είναι εύκολο, θα κλήσουμε εισητήριο για λίγες μέρες παραπάνω και... Γιατί όχι μια ευχάριστη εμπειρία όπου δεν την βιώνουν πολλοί! 

Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
-
Μα εν για τουτο που με ερωτας ποσα κιλα ειμαι???για να με βαλεις μες την τσεντα να με παρεις μιτα σου???cyprohunter έγραψε: μιας και ο πατέρας μου πηγαίνει Ιταλία 2 φορές το χρόνο για επαγγελματικό ταξίδι και περνά απο δίπλα συνέχεια με το τρένο θα είναι εύκολο, θα κλήσουμε εισητήριο για λίγες μέρες παραπάνω και... Γιατί όχι μια ευχάριστη εμπειρία όπου δεν την βιώνουν πολλοί!

Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
-
- Full Member
Ο συνεχιστής του θρύλου
Μου ειπε ο Χρηστοφορος οτι προσελαβε κοντακαδες η μπερεττα και αρχισει να προσφερει αυτη την εξυπηρετηση. Φενετε ξυπνησαν και ειδαν ποσα εχανανvirtualgreek έγραψε:Να πας στην Brescia και να σου κάνουν κοντάκι για το 692 ?cyprohunter έγραψε:Φίλε μουζούρι εν κανεί που εφαλλάραμε που ένεσιει τζινή, εμένα τουλάχιστον τωρά με τούτες τες φωτο έκαμες με να θέλω δήμμαν!εν το όπλο που σκοπεύω να πιάσω στα μέτρα μου. Θα παω το αργότερο τον σεπτέμβρη στα breschia για να μου το φτιάξουν στα μέτρα μου. Και εκεί για να σου πάρουν μέτρα πρέπει πρώτα να σε πάρουν στο ακοπευτήριο τους για να δουν με πιο τρόπο πέζεις κτλ... Ολόκληρη ιστορία
Περίεργη εξέλιξη.
Πάντως για το DT10 δεν έκαναν. Άρχισαν δειλά δειλά για το DT11. Αλλά για το 692 ? Δύσκολο το βλέπω...
Σ.
Sent from my iPad mini using Tapatalk HD
-
- Full Member
Χαχαχα ήντα πελλός που είσαι...mikros έγραψε:Μα εν για τουτο που με ερωτας ποσα κιλα ειμαι???για να με βαλεις μες την τσεντα να με παρεις μιτα σου???cyprohunter έγραψε: μιας και ο πατέρας μου πηγαίνει Ιταλία 2 φορές το χρόνο για επαγγελματικό ταξίδι και περνά απο δίπλα συνέχεια με το τρένο θα είναι εύκολο, θα κλήσουμε εισητήριο για λίγες μέρες παραπάνω και... Γιατί όχι μια ευχάριστη εμπειρία όπου δεν την βιώνουν πολλοί!![]()
![]()
Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης