Ο συνεχιστής του θρύλου

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Re: Ο συνεχιστής του θρύλου

Δημοσίευση από mouzouris »

Η πεταλούδα είναι όντως΄μια από τις αναβαθμίσεις που πίνουν νερό. Αν θα αντέξει το πλαστικό της πεταλούδας μόνο ο χρόνος θα το δείξει.
Σίγουρα θα έχουν κάνει τα τεστ αντοχής στο εργοστάσιο αλλά και στην έσχατη περίπτωση αλλάζεις μια πεταλλούδα και τελίωσες.
Οι υπόλοιπες τεχνικές και αισθητικές μετατροπές είναι όμως προς το καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

GiorgosT έγραψε:το κοντακι τι διαστασεις έχει? βλεπω αρκετα πραγματα ιδια με το περενια!!
Cast off 4mm - 8mm
Drop at comb - heel 39 mm - 60 mm
Μήκος 365 mm με την ρυθμιζόμενη σκανδάλη τελείως πίσω και το λεπτό πέλμα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

mouzouris έγραψε:
GiorgosT έγραψε:το κοντακι τι διαστασεις έχει? βλεπω αρκετα πραγματα ιδια με το περενια!!
Cast off 4mm - 8mm
Drop at comb - heel 39 mm - 60 mm
Μήκος 365 mm με την ρυθμιζόμενη σκανδάλη τελείως πίσω και το λεπτό πέλμα.
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!!
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

cyprohunter έγραψε:Φίλε μουζούρι εν κανεί που εφαλλάραμε που ένεσιει τζινή, εμένα τουλάχιστον τωρά με τούτες τες φωτο έκαμες με να θέλω δήμμαν! :twisted: εν το όπλο που σκοπεύω να πιάσω στα μέτρα μου. Θα παω το αργότερο τον σεπτέμβρη στα breschia για να μου το φτιάξουν στα μέτρα μου. Και εκεί για να σου πάρουν μέτρα πρέπει πρώτα να σε πάρουν στο ακοπευτήριο τους για να δουν με πιο τρόπο πέζεις κτλ... Ολόκληρη ιστορία
έλα φιλε
έμαθες από κάπου λεπτομέρειες για την Brescia και για το εργοστάσιο?
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

cyprohunter έγραψε:Φίλε μουζούρι εν κανεί που εφαλλάραμε που ένεσιει τζινή, εμένα τουλάχιστον τωρά με τούτες τες φωτο έκαμες με να θέλω δήμμαν! :twisted: εν το όπλο που σκοπεύω να πιάσω στα μέτρα μου. Θα παω το αργότερο τον σεπτέμβρη στα breschia για να μου το φτιάξουν στα μέτρα μου. Και εκεί για να σου πάρουν μέτρα πρέπει πρώτα να σε πάρουν στο ακοπευτήριο τους για να δουν με πιο τρόπο πέζεις κτλ... Ολόκληρη ιστορία
Να πας στην Brescia και να σου κάνουν κοντάκι για το 692 ?
Περίεργη εξέλιξη.

Πάντως για το DT10 δεν έκαναν. Άρχισαν δειλά δειλά για το DT11. Αλλά για το 692 ? Δύσκολο το βλέπω...
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

Valeriano :?: :?:

στα reviews και στις διαφήμισης του dt11 μιλα για custom stock ειδικά στα μετρα του καθενός ενδιαφερομενου
ειδικά εταιρίες όπως η beretta τέτοιου είδους εξυπηρέτηση πρέπει να είναι δεδομένη
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

Ανέπτυξαν τα τελευταία χρόνια αυτο το τομέα στο εργοστάσιο. Βέβαια γίνεται και μέσω του εκπροσώπου στην Κύπρο αλλά μιας και ο πατέρας μου πηγαίνει Ιταλία 2 φορές το χρόνο για επαγγελματικό ταξίδι και περνά απο δίπλα συνέχεια με το τρένο θα είναι εύκολο, θα κλήσουμε εισητήριο για λίγες μέρες παραπάνω και... Γιατί όχι μια ευχάριστη εμπειρία όπου δεν την βιώνουν πολλοί! :P
Φιλικά,
Αναστάσης
mikros

Δημοσίευση από mikros »

cyprohunter έγραψε: μιας και ο πατέρας μου πηγαίνει Ιταλία 2 φορές το χρόνο για επαγγελματικό ταξίδι και περνά απο δίπλα συνέχεια με το τρένο θα είναι εύκολο, θα κλήσουμε εισητήριο για λίγες μέρες παραπάνω και... Γιατί όχι μια ευχάριστη εμπειρία όπου δεν την βιώνουν πολλοί! :P
Μα εν για τουτο που με ερωτας ποσα κιλα ειμαι???για να με βαλεις μες την τσεντα να με παρεις μιτα σου??? :lol: :lol: :lol:
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
pambs
Full Member

Ο συνεχιστής του θρύλου

Δημοσίευση από pambs »

virtualgreek έγραψε:
Να πας στην Brescia και να σου κάνουν κοντάκι για το 692 ?
Περίεργη εξέλιξη.

Πάντως για το DT10 δεν έκαναν. Άρχισαν δειλά δειλά για το DT11. Αλλά για το 692 ? Δύσκολο το βλέπω...
Σ.
Μου ειπε ο Χρηστοφορος οτι προσελαβε κοντακαδες η μπερεττα και αρχισει να προσφερει αυτη την εξυπηρετηση. Φενετε ξυπνησαν και ειδαν ποσα εχαναν

Sent from my iPad mini using Tapatalk HD
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

mikros έγραψε:
cyprohunter έγραψε: μιας και ο πατέρας μου πηγαίνει Ιταλία 2 φορές το χρόνο για επαγγελματικό ταξίδι και περνά απο δίπλα συνέχεια με το τρένο θα είναι εύκολο, θα κλήσουμε εισητήριο για λίγες μέρες παραπάνω και... Γιατί όχι μια ευχάριστη εμπειρία όπου δεν την βιώνουν πολλοί! :P
Μα εν για τουτο που με ερωτας ποσα κιλα ειμαι???για να με βαλεις μες την τσεντα να με παρεις μιτα σου??? :lol: :lol: :lol:
Χαχαχα ήντα πελλός που είσαι...
Φιλικά,
Αναστάσης
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”