Fiocchi 69.3mm cx2000 /A0 1.90 / gualandi superg h12 κενο 15mm/ 34g νο4/ ρελιασμα στα 57.70mm

Πολύ σωστά! να προσθέσω και κάτι ακόμα ότι όλα τα σετ απ μας πρέπει να περνούν από κανονάκι για να είμαστε και εμείς οι ίδιοι πάντα στα ασφαλείς όρια,admin έγραψε:Παρακολουθώντας αυτή την συζήτηση κατά καιρούς γιατί οφείλω να ομολογήσω ότι δέν είμαι γνώστης ή χρήστης ιδιογομώσεων θα ήθελα να τονίσω το εξείς ιδιαίτερα για ανθρώπους σαν και εμένα άσχετους με το θέμα. Αυτές οι συνταγές για φυσίγγια είναι προϊόν κάποιον ανθρώπων που τους αρέσει να κατασκευάζουν φυσίγγια. όμως δέν υπάρχει καμία εγγύηση για το τί μπορεί να συμβεί σε κάποιον που θα την δοκιμάσει. Ο καθένας πέρνει ένα ρίσκο καθώς ασχολείται με εκρηκτική ύλη. Έτσι λοιπόν κάποιοι νεότεροι που ίσως δέν έχουν εμπειρία ή τριβή με το θέμα πρέπει να καταλάβουν ότι το γέμισμα φυσιγγίων εξυπακούει και κάποιους κινδύνους και κάποιο ρίσκο. Αρκετοί τραυματίστηκαν στην προσπάθεια να κατασκευάσουν φυσίγγια. Άλλοι προκάλεσαν ζημιές στα όπλα τους και άλλοι τραυματίστηκαν. Έτσι λοιπόν ο καθένας που διαβάζει κάποια πράγματα να σκέφτεται και άλλους παράγοντες όπως ασφάλεια και κίνδυνος και όχι μόνο να φλωμονόμαστε απο κάποιες ιδέες για την παρασκευεί τους σούπερ φυσιγγίου .
Σωστά και σοφά λόγια κύριε διαχειριστά, όπως και εάν το επιθυμείτε μπροείτε κάλλιστα να προσθέσετε ότι:admin έγραψε:Παρακολουθώντας αυτή την συζήτηση κατά καιρούς γιατί οφείλω να ομολογήσω ότι δέν είμαι γνώστης ή χρήστης ιδιογομώσεων θα ήθελα να τονίσω το εξείς ιδιαίτερα για ανθρώπους σαν και εμένα άσχετους με το θέμα. Αυτές οι συνταγές για φυσίγγια είναι προϊόν κάποιον ανθρώπων που τους αρέσει να κατασκευάζουν φυσίγγια. όμως δέν υπάρχει καμία εγγύηση για το τί μπορεί να συμβεί σε κάποιον που θα την δοκιμάσει. Ο καθένας πέρνει ένα ρίσκο καθώς ασχολείται με εκρηκτική ύλη. Έτσι λοιπόν κάποιοι νεότεροι που ίσως δέν έχουν εμπειρία ή τριβή με το θέμα πρέπει να καταλάβουν ότι το γέμισμα φυσιγγίων εξυπακούει και κάποιους κινδύνους και κάποιο ρίσκο. Αρκετοί τραυματίστηκαν στην προσπάθεια να κατασκευάσουν φυσίγγια. Άλλοι προκάλεσαν ζημιές στα όπλα τους και άλλοι τραυματίστηκαν. Έτσι λοιπόν ο καθένας που διαβάζει κάποια πράγματα να σκέφτεται και άλλους παράγοντες όπως ασφάλεια και κίνδυνος και όχι μόνο να φλωμονόμαστε απο κάποιες ιδέες για την παρασκευεί τους σούπερ φυσιγγίου .
Σεβόμενος απόλυτα την ορθή παρατήρηση του κου διαχειριστή παρακαλώ αν αυτό είναι δυνατόν, να αναγραφεί στις όποιες προηγούμενες αναρτήσεις μου και όπου παρουσιάζονται φυσίγγια προσωπικής μου κατασκευής η ακόλουθη φράση:"H παρούσα ιδιοκατασκευή φυσιγγίου δεν συνιστάται να αναπαραχθεί απο έτερο ιδιογομωτή και να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε όπλο αν και εφόσον ο προτιθέμενος χρήστης δεν επιβεβαιώσει τα ασφαλή βλητικά δεδομένα του φυσιγγίου σε βλητικό σταθμό της επιλογής του φέροντας ακέραια την ευθύνη της προσωπικής του ιδιοκατασκευής ."admin έγραψε:Παρακολουθώντας αυτή την συζήτηση κατά καιρούς γιατί οφείλω να ομολογήσω ότι δέν είμαι γνώστης ή χρήστης ιδιογομώσεων θα ήθελα να τονίσω το εξείς ιδιαίτερα για ανθρώπους σαν και εμένα άσχετους με το θέμα. Αυτές οι συνταγές για φυσίγγια είναι προϊόν κάποιον ανθρώπων που τους αρέσει να κατασκευάζουν φυσίγγια. όμως δέν υπάρχει καμία εγγύηση για το τί μπορεί να συμβεί σε κάποιον που θα την δοκιμάσει. Ο καθένας πέρνει ένα ρίσκο καθώς ασχολείται με εκρηκτική ύλη. Έτσι λοιπόν κάποιοι νεότεροι που ίσως δέν έχουν εμπειρία ή τριβή με το θέμα πρέπει να καταλάβουν ότι το γέμισμα φυσιγγίων εξυπακούει και κάποιους κινδύνους και κάποιο ρίσκο. Αρκετοί τραυματίστηκαν στην προσπάθεια να κατασκευάσουν φυσίγγια. Άλλοι προκάλεσαν ζημιές στα όπλα τους και άλλοι τραυματίστηκαν. Έτσι λοιπόν ο καθένας που διαβάζει κάποια πράγματα να σκέφτεται και άλλους παράγοντες όπως ασφάλεια και κίνδυνος και όχι μόνο να φλωμονόμαστε απο κάποιες ιδέες για την παρασκευεί τους σούπερ φυσιγγίου .
Αυτές παιδιά τι πυρίτιδες είναι; Η δεξιά μου μοιάζει με F2x32/36 ενώ η αριστερή δεν κατάλαβα τι μπορεί να είναι. Η αριστερή είναι η πυρίτιδα που βρήκα στην RC4 Serie Oro (μαύρη) ενώ η δεξιά είναι η πυρίτιδα στην RC4 Serie Oro Fibre (κίτρινη). Ευχαριστώ.
Φιλε Κωνσταντινο πολυ σωστα ολα οσα λεεις για τις γνωσεις και πρακτικες οσων ιδιογομοτων γραφουν στο παρον φορουμ, συμφωνω απολυτα μαζι σου. Απλα καποτε πανω στην κουβεντα λεγονται καποια "μικρα μυστικα" με ολην την καλη διαθεση μεταξυ εμπειρων ατομων για ιδιαν σκεψην τα οποια ομως στα ματια καποιου απειρου η μη ορθα σκεπτομενου ατομου να παρεξηγηθουν.Αν αναλογιστουμε οτι στην ουσια καποια μικρογραμμαρια λαθους ζυγισματος στην συνθεση μπορουν να αυξησουν κατα πολυ τις πιεσεις ολοι οι σωστα σκεπτομενοι αντιλαμβανμαστε τι μπορει να συμβει. Αυτα που λεω δεν εχουν σχεση με εσενα προσωπικα η καποιο αλλο μελος του φορουμ απλα επειδη ετυχε να γνωρισω πολυ προσφατα καποιο νεαρο (συγγενη παιδικου μου φιλου) ο οποιος στην κουβεντα μας που ειχαμε στο τραπεζι και αφου ειδα το ενδιαφερον του για το κυνηγι μου ειπε οτι επισκεφθηκε το φορουμ και ειδε τι γινεται και ηδη ειχε στην κατοχη του σχεδον ολα τα συνεργα απο τον παππου του.Προσπαθησα να τον ψαρεψω για να μαθω το username του αλλα δεν...Τελος για να μην παρεξηγηθω απο κανενα δεν λεω οτι φταιει καποιος προς θεου απλα αυτο που ειπα στο προηγουμενο μου ποστ ηταν μια ιδεα η οποια στην ουσια δεν ειναι δικαιη να εφαρμοστει αφου θα στερησει το δικαιωμα που εχει ο οποιοσδηποτε λατρης η απλος αθωος αναγνωστης του θεματος συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου. Παντα φιλικα ΑλεξηςΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Σεβόμενος απόλυτα την ορθή παρατήρηση του κου διαχειριστή παρακαλώ αν αυτό είναι δυνατόν, να αναγραφεί στις όποιες προηγούμενες αναρτήσεις μου και όπου παρουσιάζονται φυσίγγια προσωπικής μου κατασκευής η ακόλουθη φράση:"H παρούσα ιδιοκατασκευή φυσιγγίου δεν συνιστάται να αναπαραχθεί απο έτερο ιδιογομωτή και να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε όπλο αν και εφόσον ο προτιθέμενος χρήστης δεν επιβεβαιώσει τα ασφαλή βλητικά δεδομένα του φυσιγγίου σε βλητικό σταθμό της επιλογής του φέροντας ακέραια την ευθύνη της προσωπικής του ιδιοκατασκευής ."admin έγραψε:Παρακολουθώντας αυτή την συζήτηση κατά καιρούς γιατί οφείλω να ομολογήσω ότι δέν είμαι γνώστης ή χρήστης ιδιογομώσεων θα ήθελα να τονίσω το εξείς ιδιαίτερα για ανθρώπους σαν και εμένα άσχετους με το θέμα. Αυτές οι συνταγές για φυσίγγια είναι προϊόν κάποιον ανθρώπων που τους αρέσει να κατασκευάζουν φυσίγγια. όμως δέν υπάρχει καμία εγγύηση για το τί μπορεί να συμβεί σε κάποιον που θα την δοκιμάσει. Ο καθένας πέρνει ένα ρίσκο καθώς ασχολείται με εκρηκτική ύλη. Έτσι λοιπόν κάποιοι νεότεροι που ίσως δέν έχουν εμπειρία ή τριβή με το θέμα πρέπει να καταλάβουν ότι το γέμισμα φυσιγγίων εξυπακούει και κάποιους κινδύνους και κάποιο ρίσκο. Αρκετοί τραυματίστηκαν στην προσπάθεια να κατασκευάσουν φυσίγγια. Άλλοι προκάλεσαν ζημιές στα όπλα τους και άλλοι τραυματίστηκαν. Έτσι λοιπόν ο καθένας που διαβάζει κάποια πράγματα να σκέφτεται και άλλους παράγοντες όπως ασφάλεια και κίνδυνος και όχι μόνο να φλωμονόμαστε απο κάποιες ιδέες για την παρασκευεί τους σούπερ φυσιγγίου .
Προσωπικά απο τουδε και στο εξής η προαναφερόμενη φράση θα αναφέρεται σε κάθε ανάρτηση μου έχουσα σχέση με παρουσίαση της όποιας ιδιογομωτικής κατασκευής μου.
Αγαπητέ Pathfinder ναι ίσως έχεις δίκιο να θεωρείς ότι σε κλειστό περιβάλλον να ελαχιστοποιηθεί η περίπτωση κάποιου ατυχήματος απο κακή εκτίμηση των αναγνωστών ή σε λάθος γραφόμενα των ιδιογομωτών μελών.Αλλα πάλι νομίζω κατα την ταπεινή μου γνώμη ότι τα δείγματα γραφής των ιδιογομωτών είναι σε επίπεδο αρκετά υψηλό δίνοντας εξέχουσα σημασία στην ασφάλεια και την εφαρμογή των κανόνων και θεωριών της βλητικής και της ιδιογόμωσης και δεν θα ήταν σωστό να αποκλείσουμε και άλλους απλούς αναγνώστες που πιθανόν να μην θέλουν ή να μην μπορούν (για τους όποιους δικούς τους λόγους) να γίνουν μέλη όμως να θέλουν να συγκρίνουν ή να ανασκευάσουν πράγματα οι γνώσεις που λαθεμένα ίσως έχουν ενστερνιστεί.
Εν κατακλείδι την τελική κρίση την έχουν οι κ.κ διαχειριστές και συντονιστές του forum και απο εμένα θα είναι απόλυτα σεβαστή παραμένοντας είτε έτσι είτε αλλιώς απλός ιδιογομωτής και μόνον.
Φιλικά
Κωνσταντίνος.
+1000ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Σεβόμενος απόλυτα την ορθή παρατήρηση του κου διαχειριστή παρακαλώ αν αυτό είναι δυνατόν, να αναγραφεί στις όποιες προηγούμενες αναρτήσεις μου και όπου παρουσιάζονται φυσίγγια προσωπικής μου κατασκευής η ακόλουθη φράση:"H παρούσα ιδιοκατασκευή φυσιγγίου δεν συνιστάται να αναπαραχθεί απο έτερο ιδιογομωτή και να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε όπλο αν και εφόσον ο προτιθέμενος χρήστης δεν επιβεβαιώσει τα ασφαλή βλητικά δεδομένα του φυσιγγίου σε βλητικό σταθμό της επιλογής του φέροντας ακέραια την ευθύνη της προσωπικής του ιδιοκατασκευής ."admin έγραψε:Παρακολουθώντας αυτή την συζήτηση κατά καιρούς γιατί οφείλω να ομολογήσω ότι δέν είμαι γνώστης ή χρήστης ιδιογομώσεων θα ήθελα να τονίσω το εξείς ιδιαίτερα για ανθρώπους σαν και εμένα άσχετους με το θέμα. Αυτές οι συνταγές για φυσίγγια είναι προϊόν κάποιον ανθρώπων που τους αρέσει να κατασκευάζουν φυσίγγια. όμως δέν υπάρχει καμία εγγύηση για το τί μπορεί να συμβεί σε κάποιον που θα την δοκιμάσει. Ο καθένας πέρνει ένα ρίσκο καθώς ασχολείται με εκρηκτική ύλη. Έτσι λοιπόν κάποιοι νεότεροι που ίσως δέν έχουν εμπειρία ή τριβή με το θέμα πρέπει να καταλάβουν ότι το γέμισμα φυσιγγίων εξυπακούει και κάποιους κινδύνους και κάποιο ρίσκο. Αρκετοί τραυματίστηκαν στην προσπάθεια να κατασκευάσουν φυσίγγια. Άλλοι προκάλεσαν ζημιές στα όπλα τους και άλλοι τραυματίστηκαν. Έτσι λοιπόν ο καθένας που διαβάζει κάποια πράγματα να σκέφτεται και άλλους παράγοντες όπως ασφάλεια και κίνδυνος και όχι μόνο να φλωμονόμαστε απο κάποιες ιδέες για την παρασκευεί τους σούπερ φυσιγγίου .
Προσωπικά απο τουδε και στο εξής η προαναφερόμενη φράση θα αναφέρεται σε κάθε ανάρτηση μου έχουσα σχέση με παρουσίαση της όποιας ιδιογομωτικής κατασκευής μου.
Αγαπητέ Pathfinder ναι ίσως έχεις δίκιο να θεωρείς ότι σε κλειστό περιβάλλον να ελαχιστοποιηθεί η περίπτωση κάποιου ατυχήματος απο κακή εκτίμηση των αναγνωστών ή σε λάθος γραφόμενα των ιδιογομωτών μελών.Αλλα πάλι νομίζω κατα την ταπεινή μου γνώμη ότι τα δείγματα γραφής των ιδιογομωτών είναι σε επίπεδο αρκετά υψηλό δίνοντας εξέχουσα σημασία στην ασφάλεια και την εφαρμογή των κανόνων και θεωριών της βλητικής και της ιδιογόμωσης και δεν θα ήταν σωστό να αποκλείσουμε και άλλους απλούς αναγνώστες που πιθανόν να μην θέλουν ή να μην μπορούν (για τους όποιους δικούς τους λόγους) να γίνουν μέλη όμως να θέλουν να συγκρίνουν ή να ανασκευάσουν πράγματα οι γνώσεις που λαθεμένα ίσως έχουν ενστερνιστεί.
Εν κατακλείδι την τελική κρίση την έχουν οι κ.κ διαχειριστές και συντονιστές του forum και απο εμένα θα είναι απόλυτα σεβαστή παραμένοντας είτε έτσι είτε αλλιώς απλός ιδιογομωτής και μόνον.
Φιλικά
Κωνσταντίνος.