Αντρέα εάν επιτρέπεται αφού δέν αποτελείς μέλος της επαρχιακής ως τι παρευρέθηκες στην συνάντηση και ποιά είναι η δικιά σου άποψη? Ο λόγος που ρώτησα για την επαρχιακή Λευκωσίας είναι γιατί παραξενεύομαι που δέν κατέθεσαν την άποψη τους απο την στιγμή που τα περισσότερα club με καθαρόαιμα σκυλιά και οι περισσότεροι αγώνες γίνονται στην Λευκωσία, ενώ οι περισσότεροι που γνωρίζω που κατέχουν μπεκατσόσκυλα είναι απο την Λευκωσία.andreas78 έγραψε:Άριστε μου, για αυτό τον λόγο δεν ήθελα να σχολιάσω, διότη δεν είμουν παρών και ταυτόχρονα ενημερώθηκα διαφορετικά, πέραν το ότι η αναφορα σου με την δική μου διοχωρίζονται μόνο στο τρόπο μεταφοράς τους...![]()
Δεν εκπροσωπώ την Επαρχιακή, είμαι ενα απλό μέλος σε Κυν. Σύλλογο και η όποια παράθεση κάνω, αφορά αποκλειστηκά εμένα και αυτά που μπορεί να δώ γραπτώς, όπως εισηγήσεις προς την Κεντρική ή εισηγήσεις του Συλλόγου μου προς την Επαρχιακή.
Ούτε γνωρίζω τον κ. Κακουλλή, ούτε τον δικαιολογώ, ανάφερα όπως εσύ αυτό που άκουσα.
Αυτό που με παραξενεύει όμως είναι οι συχνές αναφορές για διχασμούς, προβλήματα κ.α., με κύριο στόχο την Επ. Λευκωσίας, διαιρωτούμε σε τί αποσκοπούν.
Δυστηχώς απο πέρσι σαν ΜΜΕ παρατηρώ ότι δέν υπάρχει καμία ομοφωνία ως αναφορά τις επαρχιακές και την Παγκύπρια. Είδαμε πέρσι την Επαρχιακή Λευκωσίας να τραβάει στα δικαστήρια την Παγκύπρια, είδαμε την Παγκύπρια να βγαίνει σε ανακοινώσεις στο fb εις άγνοια της ολομέλειας και των επαρχιακών και το χειρότερο βλέπουμε μια διχογνωμία σε καίρειες αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το μέλλον του κυνηγίου. Δηλαδή πήγαμε το θέμα ενώπιων των υπευθύνων για να επιτραπεί επιτέλους το κυνήγι της μπεκάτσας όπως σε όλη την Ευρώπη και οι ίδιοι οι εκπρόσωποι μας είτε περιπλέκουν τα πράγματα , είτε δέν έχουν ξεκάθαρη άποψη με το θέμα να κωλυσιεργεί. Είναι καιρός πλέον ορισμένοι να πάψουν το κρυφτούλι και να βγούν να μας πούν ξεκάθαρα τις απόψεις τους επι κύριων θεμάτων. Εγώ εκείνο που εκλαμβάνω απο τους διάφορους είναι ότι αφού οι ίδιοι οι οργανωμένοι δέν συμφωνούν πώς να επιτρέψουμε το συγκεκριμένο κυνήγι? Τα πράγματα πρέπει να λέγονται και ο κόσμος να μήν ζεί σε άγνοια όπου λαικιστικά μπορεί ο καθένας να παρασύρει τον άλλο. Προχθές στους αγανακτισμένους όλα τα πυρά 90% ήταν ενάντια στην θήρα και ούτε λόγος για τα δικαστήρια. Σήμερα εκδικάστηκε υπόθεση σεσημασμένων λαθροθήρων και το πρόστιμο ήταν €300 αλλά ποιός ασχολήθηκε. Είναι καιρός να δώσουμε πραγματική πιεση εκεί που πρέπει εάν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι.
Προσωπικά ούτε επιδειώκω να ανεληκτώ κάπου ούτε έχω κάτι με κάποιον αλλά όταν βλέπω κάτι στραβό ωφείλω να το λέω μάλιστα ζύτησα και προγραμμάτισα συνέντευξη με τον πρόεδρο της επαρχιακής Λευκωσίας για να μου απαντήσει αρκετά απο τα ερωτήματα που με προβληματίζουν και σαν περιοδικό και σαν κυνηγό.