ΜΠΕΚΑΤΣΑ !

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: ΜΠΕΚΑΤΣΑ !

Δημοσίευση από admin »

andreas78 έγραψε:Άριστε μου, για αυτό τον λόγο δεν ήθελα να σχολιάσω, διότη δεν είμουν παρών και ταυτόχρονα ενημερώθηκα διαφορετικά, πέραν το ότι η αναφορα σου με την δική μου διοχωρίζονται μόνο στο τρόπο μεταφοράς τους... ;)
Δεν εκπροσωπώ την Επαρχιακή, είμαι ενα απλό μέλος σε Κυν. Σύλλογο και η όποια παράθεση κάνω, αφορά αποκλειστηκά εμένα και αυτά που μπορεί να δώ γραπτώς, όπως εισηγήσεις προς την Κεντρική ή εισηγήσεις του Συλλόγου μου προς την Επαρχιακή.
Ούτε γνωρίζω τον κ. Κακουλλή, ούτε τον δικαιολογώ, ανάφερα όπως εσύ αυτό που άκουσα.
Αυτό που με παραξενεύει όμως είναι οι συχνές αναφορές για διχασμούς, προβλήματα κ.α., με κύριο στόχο την Επ. Λευκωσίας, διαιρωτούμε σε τί αποσκοπούν.
Αντρέα εάν επιτρέπεται αφού δέν αποτελείς μέλος της επαρχιακής ως τι παρευρέθηκες στην συνάντηση και ποιά είναι η δικιά σου άποψη? Ο λόγος που ρώτησα για την επαρχιακή Λευκωσίας είναι γιατί παραξενεύομαι που δέν κατέθεσαν την άποψη τους απο την στιγμή που τα περισσότερα club με καθαρόαιμα σκυλιά και οι περισσότεροι αγώνες γίνονται στην Λευκωσία, ενώ οι περισσότεροι που γνωρίζω που κατέχουν μπεκατσόσκυλα είναι απο την Λευκωσία.
Δυστηχώς απο πέρσι σαν ΜΜΕ παρατηρώ ότι δέν υπάρχει καμία ομοφωνία ως αναφορά τις επαρχιακές και την Παγκύπρια. Είδαμε πέρσι την Επαρχιακή Λευκωσίας να τραβάει στα δικαστήρια την Παγκύπρια, είδαμε την Παγκύπρια να βγαίνει σε ανακοινώσεις στο fb εις άγνοια της ολομέλειας και των επαρχιακών και το χειρότερο βλέπουμε μια διχογνωμία σε καίρειες αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το μέλλον του κυνηγίου. Δηλαδή πήγαμε το θέμα ενώπιων των υπευθύνων για να επιτραπεί επιτέλους το κυνήγι της μπεκάτσας όπως σε όλη την Ευρώπη και οι ίδιοι οι εκπρόσωποι μας είτε περιπλέκουν τα πράγματα , είτε δέν έχουν ξεκάθαρη άποψη με το θέμα να κωλυσιεργεί. Είναι καιρός πλέον ορισμένοι να πάψουν το κρυφτούλι και να βγούν να μας πούν ξεκάθαρα τις απόψεις τους επι κύριων θεμάτων. Εγώ εκείνο που εκλαμβάνω απο τους διάφορους είναι ότι αφού οι ίδιοι οι οργανωμένοι δέν συμφωνούν πώς να επιτρέψουμε το συγκεκριμένο κυνήγι? Τα πράγματα πρέπει να λέγονται και ο κόσμος να μήν ζεί σε άγνοια όπου λαικιστικά μπορεί ο καθένας να παρασύρει τον άλλο. Προχθές στους αγανακτισμένους όλα τα πυρά 90% ήταν ενάντια στην θήρα και ούτε λόγος για τα δικαστήρια. Σήμερα εκδικάστηκε υπόθεση σεσημασμένων λαθροθήρων και το πρόστιμο ήταν €300 αλλά ποιός ασχολήθηκε. Είναι καιρός να δώσουμε πραγματική πιεση εκεί που πρέπει εάν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι.

Προσωπικά ούτε επιδειώκω να ανεληκτώ κάπου ούτε έχω κάτι με κάποιον αλλά όταν βλέπω κάτι στραβό ωφείλω να το λέω μάλιστα ζύτησα και προγραμμάτισα συνέντευξη με τον πρόεδρο της επαρχιακής Λευκωσίας για να μου απαντήσει αρκετά απο τα ερωτήματα που με προβληματίζουν και σαν περιοδικό και σαν κυνηγό.
Προσέχουμε...για να έχουμε
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Άριστε, δεν έγραψα πουθενά, οτι παρευρέθηκα στην συνάντηση, σου έγραψα ενημερώθηκα...!!!!!
Αν και εχω αναφερθεί επανηλημμενα στο θεμα της μπεκατσας και τις θέσεις μου, εντούτοις δεν εχει καμία σημασία στον οποιοδήποτε πια ειναι η θέση μου, ειμαι ενας απλός συνάδελφος κυνηγος.
Πάραυτα δεν εχω διστάσει ποτε μου να πω τα πράγματα με το όνομα τους και έξω απο τα δόντια σαν Αντρέας, οι παραθέσεις μου υπάρχουν σε αυτο το φορουμ, για δικαστήρια, καρεκλοκένταυρους, Ταμεία Θηρας και πολλα αλλα στα οποία εχω επανελημμενα αναφερθεί.
Τωρα ποιο θα ηταν το σωστό κατα την γνώμη μου...?
Θα έπρεπε το κυνηγι της μπεκατσας να δωθεί ανεφ όρων, κόστους κ.α θεμάτων που απλα διυλιζουν των κώνωπα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση, μας δινει τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης του κυνηγιου και εντός αυτών υπάρχει και η μπεκατσα, γιατι ο Κύπριος κυνηγος θα πρεπει να την πληρώνει σαν επιπλέον εξωρμηση, να υπόκειται σε ελέγχους των σκύλων του κ.α.???
Οι εμπλεκόμενοι, Ταμειο, ΚΟΚ & ΔΑΖ, Υπουργείο, θα έπρεπε προ πολλού να εχουν λύσει τα θέματα της λαθροθηρίας και τα πλείστα προβλήματα που ταλανίζουν το κυνηγι μας, έτσι ώστε αυτήν τη στιγμή να μην υπήρχε κανένα απολυτος πρόβλημα, αναφορικά με το αν θα πρεπει να δωθεί ή οχι...!!!!
Γίνονται ενέργειες για να λυθούν, τόσα χρονια γιατι δεν γίνονταν, τόσα χρονια γιατι επαναπαυονταν όλοι στις δάφνες τους και ξαφνικα όλα πανε να αλλάξουν...?
Αφου λοιπόν υπάρχουν προβλήματα, αφου σαν Αντρέας δεν βλέπω να δοθει το κυνηγι της μπεκατσας σαν ευνόητο κεκτημένο και δικαίωμα, ειμαι διατεθειμένος να δεχτώ τους όρους αυτούς, να πληρώσω και να απολαύσω αυτο το κυνηγι οπως του αξιζει, λογικο επίσης ειναι η υποχώρηση πολλών για το συνολικό καλο..!!!
Αυτο που με φοβίζει όμως, ειναι οτι όλα αυτα που γίνονται για την μπεκατσα, να ειναι απλα η επισφράγιση, της πλήρης απαγόρευσης της, με το πρόσχημα..." Κύριοι εμείς κάναμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε αυτο το κυνηγι αλλα.........!!!!!"

Για το θεμα της Επ´. Λευκωσιας, μην με παρεξηγάς αλλα το εχεις αναφερει με πολλούς τρόπους και για αυτο εκανα αναφορα, αν επιτρέπεται, γνωρίζεις τους λόγους αναφορικά με τα δικαστήρια..?, αν ναι θα ήθελα να τους μάθω και εγω!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Για το θεμα της Επ´. Λευκωσιας, μην με παρεξηγάς αλλα το εχεις αναφερει με πολλούς τρόπους και για αυτο εκανα αναφορα, αν επιτρέπεται, γνωρίζεις τους λόγους αναφορικά με τα δικαστήρια..?, αν ναι θα ήθελα να τους μάθω και εγω![/quote]

Απολογούμε κατάλαβα λάθος για την ενημέρωση σου νόμισα ότι παρευρέθηκες, για το θέμα της επαρχιακής Λευκωσίας για την άποψη σου για την μπεκάτσα συμφωνών μετην τοποθέτηση σου αλλά δέν πρέπει να αφήσουμε φτηνές δικαιολογίες να χαλάσουν ακόμη ένα κυνήγι ή ακόμη ένα δικαίωμα. Για το θέμα της Λευκωσίας Γνωρίζω κάποια πράγματα απο Πέρσυ και παρατηρώ μια άκρως αντίθετη θέση φέτος απο τα ίδια πρόσωπα που πέρσι δέν ήθελαν να δούν ο ένας τον άλλο, φέτος οι απόψεις συνταυτίζονται και θα ήθελα και εγώ να μαθω τι είναι αυτό που άλλαξε τελικά.Επικράτησε η λογική η παρατηρούμε ένα έργο όπως το THE GAME OF THRONES. Ημουν παρών στο Παγκύπριο Συνέδριο στην Πάφο όπου ο κύριος Βορκάς έφερε ένσταση για την διαδικασία εκλογής , έκανε λόγω για παρατηπίες στο καταστατικό και στην συνέχεια στον λόγο που έβγαλε έκανε λόγω για πόλεμο που δέχεται λόγω των θέσεων του και της πολιτικής που ακολουθεί (έκανε μια αναφορά στις θέσεις του εν τάχη και στην συνέχεια σχεδόν διώχθηκε απο τον χώρο) Προσωπικά αν και δέν ήμουν υπέρ αυτής της κόντρας κάποια απο τα λεγόμενα του κυρίου Βορκά έπρεπε να μελετηθούν και να δούμε πώς μπορούν να εφαρμοστούν εάν εφαρμοζονται και ο κόσμος τα αποδέχεται αλλά πήγε να εισηγηθεί κάτι μακριά απο το κατεστημένο και απομονώθηκε. Ενώ λοιπόν η επαρχιακή Λευκωσίας είχε κάπως διαχωρίση την θέση της και μιλούσε για προοδευτικά κυνήγια και κινήσης βελτίωσεις των κυνηγετικών δρώμενων τώρα βλέπουμε μια αντίθετη εικόνα, μάλιστα σε ένα πολύ κρίσιμο θέμα που όλοι οι εμπλεκόμενοι πρέπει να καταβάλουμε απόψεις ο κύριως Βορκάς και η επαρχιακή Λευκωσίας δέν μίλησαν???? Τι συμβαίνει άραγε? Έχω προγραμματισμένη συνέντευξη μαζί του απο βδομάδας και ελπίζω ότι θα πάρουμε κάποιες απαντήσεις.
Προσέχουμε...για να έχουμε
andreas78

Πολύ σωστά Άριστε,
Για την συσνάντηση σου είμαι σίγουρος, οτι θα σου λυθεί η όποια απορία έχεις και με το παραπάνω.... ;)
Θα αναμένουμε και εμείς για ενημέρωση.
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ.
ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΤΗΣ ΦΕΡΜΑΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ. ;)
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

miky55 έγραψε:ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ.
ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΤΗΣ ΦΕΡΜΑΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ. ;)
Ο Φιλελεύθερος λαλεί για 50 Ευρώ η άδεια + 10 για σκύλο.

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 8d47bd.jpg
andreas78

Χαχαχαχαχαχαα...
Απο την στιγμή που καποιοι δεν καταφεραν να περασουν προταση για €25 αύξηση στην κανονική αδεια, έπρεπε να βρεθει αλλος τροπος... ;)
andreas78

Χαλάλι της......

http://youtu.be/nsyesGI7GfE

Και αλλο ενα με δυο πουλιά στην φέρμα, που τα φυσιγγια δεν ηταν.... παντός καιρού και εξηφτερίζαν... :P

http://youtu.be/XguGeU60KVo
andreas78

Φώτο απο δυο περσινές εξωρμησεις με τον φιλο vti-chris, με Maximus(E.P), Klaus(E.S.), Roza(Vizla), η οποία Roza πέρσι έδωσε ρεσιτάλ.... ;)

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

andreas78 έγραψε:Φώτο απο δυο περσινές εξωρμησεις με τον φιλο vti-chris, με Maximus(E.P), Klaus(E.S.), Roza(Vizla), η οποία Roza πέρσι έδωσε ρεσιτάλ.... ;)

Εικόνα

Εικόνα

Τωρά εννα ερκέψω εγώ να χαπποπίνω !!!!!!! :D :D Ουφφφφφ

ΥΓ. εμύρισεν το εικοσαρούι :P
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ”