Συγχαρητήρια Σπύρο...

Και εγώ είμαι λάτρης του περπατητού και νομίζω είναι ο μόνος τρόπος να παίξεις πουλιά χωρίς αθέμιτα μέσα...
Δυστυχώς για μένα εχτές ήταν από τις χειρότερες εξορμήσεις που είχα τελευταία... Αν και δεν είχε πολλούς κυνηγούς οι μανηταράες μας εκάμαν την στραβή αφού όργωσαν όλες τες ποταμοσιές... Όπου επίενες έβλεπες μανηταράες οι οποιοί άθελα τους ελαώναν όσα πουλιά ήταν κουλιασμένα στις ποταμοσιές...
Ειλικρινά πρώτη φορά να περπατήσω 4-5χμ και να μην σηκώσω ούτε και ένα πουλί... Αλλαγή τοποθεσίας πάλι τα ίδια... Η αλήθεια ήταν και ελάχιστα τα πουλιά... Στο δίωρο έκαμα να τα διπλώσω και να πάω στο καλό... Τελικά εν άντεξα...

Στον τελευταίο μου περίπατο στο έμπα της ποταμοσιάς άκουω σε μια φάση λιους κατσιαρισμούς... Σύρνω μια πέτρα σηκώνω την... Μπαμ κάτω... Αααατε λαλώ πέρκι ε δαμέ μαζεμένες...

Προχωρώ πάω ως τέλια μέσα τίποτε...

Η πρώτη με Vivtory Skeet 32gr 9νο κιτρινουα το ντουμπλε με Vivtory Skeet 32gr 9νο κιτρινούα και Victory Super Sporting 32 gr 9no πρασινούα

Άυτά από εμένα εχτές... Εκαταντήσαμε να κυνηγούμε τες τζίκλες σαν τα περτιτζια... Να τες βουρούμε που πίσω...

Κυριακή πάλι με το καλό ας ελπίσουμε να βάλει λια πουλιά... Αλλιώς εν καλή και η γυμναστική