ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Δημοσίευση από Chris B725 »

Καλημέρα συνάδελφοι...

Συγχαρητήρια Σπύρο... :D :D από τους λίγους που κτύπησαν έτσι αριθμό (που εκαταντήσαμε να θεωρούμε 8 τζίκλες αριθμό :o :o )...

Και εγώ είμαι λάτρης του περπατητού και νομίζω είναι ο μόνος τρόπος να παίξεις πουλιά χωρίς αθέμιτα μέσα...

Δυστυχώς για μένα εχτές ήταν από τις χειρότερες εξορμήσεις που είχα τελευταία... Αν και δεν είχε πολλούς κυνηγούς οι μανηταράες μας εκάμαν την στραβή αφού όργωσαν όλες τες ποταμοσιές... Όπου επίενες έβλεπες μανηταράες οι οποιοί άθελα τους ελαώναν όσα πουλιά ήταν κουλιασμένα στις ποταμοσιές...

Ειλικρινά πρώτη φορά να περπατήσω 4-5χμ και να μην σηκώσω ούτε και ένα πουλί... Αλλαγή τοποθεσίας πάλι τα ίδια... Η αλήθεια ήταν και ελάχιστα τα πουλιά... Στο δίωρο έκαμα να τα διπλώσω και να πάω στο καλό... Τελικά εν άντεξα... :lol: :lol: Έκαμα ένα διάλειμα και συνέχισα...

Στον τελευταίο μου περίπατο στο έμπα της ποταμοσιάς άκουω σε μια φάση λιους κατσιαρισμούς... Σύρνω μια πέτρα σηκώνω την... Μπαμ κάτω... Αααατε λαλώ πέρκι ε δαμέ μαζεμένες... :D :D :D

Προχωρώ πάω ως τέλια μέσα τίποτε... :( :? :( Εντομεταξύ εσήκωσα 2-3 έτσι ψηλά ψηλά εκτός βολής... λαλώ στο στραφή θα ανεβώ ψηλά... Ανεβαίνω και ξεκινώ προς το αυτοκίνητο... Σε μια φάση θωρώ μια μεγάλη σχοινιά ακούω και κατσιαρισμούς... Κάμνω ένα ππσσσ... Σηκώνεται, μπααμ στο μπαααμ σηκώνεται και 2η μπαααμ... ντουμπλεε... :D :D :D

Η πρώτη με Vivtory Skeet 32gr 9νο κιτρινουα το ντουμπλε με Vivtory Skeet 32gr 9νο κιτρινούα και Victory Super Sporting 32 gr 9no πρασινούα ;)

Άυτά από εμένα εχτές... Εκαταντήσαμε να κυνηγούμε τες τζίκλες σαν τα περτιτζια... Να τες βουρούμε που πίσω... :? :?

Κυριακή πάλι με το καλό ας ελπίσουμε να βάλει λια πουλιά... Αλλιώς εν καλή και η γυμναστική :lol: :lol: :lol:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
I`d rather be hunting !!!
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

http://ebird.org/content/ebird/news/fal ... ng-basics/

Ένα ενδιαφέρον άρθρο για την αποδημία το οποίο βασικά λέει ότι τα πουλιά ταξιδεύουν κυρίως νύχτα και με σχετικά ήπιο άνεμο στην πλάτη. Πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να γυρίσει βόρειος επείγον. :? :?
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
KATOS MK 10
Full Member

Δημοσίευση από KATOS MK 10 »

Εμεις για να εχουμε πουλια πρεπει τη μερα να εχουμε νοτιους με δυτικους ανεμους και τη νυχτα 9 ,10 και μετα βοριο δυτικους.η παρασκευη αν θα εχει λιγα πουλια σαβατο κυριακο τιποτε.
"τα μάτια στο στόχο και το μάγουλο στο κοντάκι".
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

χωριανε καττο μκ10 αυριο εβαλα αδεια η αποψινη νυχτα κατι μου λεει και εμενα οτι θα βαλει αρκετα πουλια για αυριο :D ειπες θα παμε στες μαυροτζικλες φετος εκει στα ψηλα που παεις αλλα παεις και παιζεις τεσ μονος σου :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
KATOS MK 10
Full Member

πανικος έγραψε:χωριανε καττο μκ10 αυριο εβαλα αδεια η αποψινη νυχτα κατι μου λεει και εμενα οτι θα βαλει αρκετα πουλια για αυριο :D ειπες θα παμε στες μαυροτζικλες φετος εκει στα ψηλα που παεις αλλα παεις και παιζεις τεσ μονος σου :lol:

Ρε φίλε αύριο νομίζω ότι ενα καλή μέρα μακάρι να βάλει Πουλιά να το ευχαριστήθης. Το πρόβλημα για αύριο είναι ότι έβαλε τον γρήγορα βόρειο δυτικό και πέρκι και εμάς στα χαλάσει.
Τώρα για τα ψηλά που σου είπα, τη πρώτη Τετάρτη επεια, έτσι απροόπτου επιασαμε τρία όπλα
5.εκαμα 3 μέρες να το χονεψω,μιλούμε για 300 χιλιόμετρα να παεις τζαι να έρθεις.
Έτσι μάλλον εγλιτοσες που εν σε πήρα.
Χρόνια πολλά ρε Πανικό, και συλλυπητήρια για τους χωρκανους σου,μιλούμε για μεγάλη τραγωδία.
Με τζιν το χωριό εγινετε να μην έχετε κάτι, κάθε λίγο καιρό. Θέλει λιτανια με αεροπλάνο για να φη τούτο κακό.
Τώρα για Πουλιά αν έρθεις στο σημείο να με αντέχεισ άλλο πιάσμε τηλ, να σε πάρω μαζί μας. Καμία μέρα να σηρης να ευχαριστήθης.
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Κουχου κουχου

Sent from my iPhone using Tapatalk
KATOS MK 10
Full Member

Πολλές τζικλες κοπελιά εσιη που τις 8. Εκαμες τη ρε Πανικό μου αύριο.
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Εμας εν κ καλιατε μας

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

καλα τα πηγε η αδεια σημερα φιλε καττο.2 οπλα 21 τζικλουες.βγηκαν πουλια ψεσ απο 8-0200 και σταματησαν.ποσχολιστηκαμε με τα ψεσινα οτι εμειναν σημερα δεν ειχε πρωινο περασμα :D ρε αχερκωτικον με τον βηχα ειπα σου να ερτεις αλλα επινες τα ωσ ο πρωι :lol:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

Όπως ήμουν στην δουλειά σήμερα κατα τις 10 το πρωί, θωρώ έξω πας την βεράντα μια τζίκλα τζε κάθετουν χαμέ..Κύριε ελέισον λαλω, ανοίγω την πόρτα σιγά σίγα τζε ξεκινώ να πιένω πάνω της!!! Όπως επίενα εκατάλαβα ότι το πούλι δεν ήταν τζε πολλά καλά, ήταν έτοιμο να δώκει χαμέ... έπιασα την, έλεξα την να δω αν ήταν πεξούμενη αλλά τπτ.. τα μάθκια την ήταν συνέχεια κλειστά όπως την εκράτουν...ελέγχω τζε τα πόδια της, ολόασπρα όπως το παμπάτζι. εκατάλαβα ότι μπορεί να ήταν φρέσκο πουλί τζε θέλει νερό-ξεκούραση... άφηκα την πάνω στο τραπέζι τζε εκούντουν την να πετήση αλλά τπτ...ετοιμοθάνατη!!! πάω μέσα βρίσκω ένα στούπωμα που μπουκάλα τζε έβαλα της μπροστά της...έφια τζε πια μέτα που κανενα 5λεπτο πάλε...θώρω την κοκονα τζε στέκετουν καμαρωτη..τζίζω της νάκο πας το κολο, καμνει μου ένα ΤΣΙΤ μες τα αφτιά μου τζε εγίνικε καπνος!!!! εφκαριστηθηκα το πάλε!!!! το νερό ηπιε το ουλλο!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”