karatzaferis11 έγραψε:τι να σου πω οτι με το να εισαι που το πρωι ως την νυκτα μες τα βουνα για να παιξεις 10 πουλια και να τα φκαλεις φωτογραφια δεν ειναι κομπλεξισμος και ειναι η λεπτη γραμμη της μαλακιας .
Κ.Καρανζαφερι πως σε λενε τελος παντον την περασμενη εξωρμηση ειχα παει στρατο το προι ...
το κυνηγι φασσας που εκανα εγινε μεσα σε 1:30 - 2 ωρες
εξακολουθεις να μην απαντας για το video που σαν μεγαλητερος με μεγαλητερη πειρα και αφου εχεις αποψη για την κρεατοσυλλογη επρεπε να βρεις αμεσως αν θεωρειται η οχι κρεατοσυλλογη !
Γιαυτο και θα το κλεισω εγω αναλυοντας το ...
Στο video βλεπουμε κλασικοτατη συμπεριφορα κοπαδιου απο Φασσες , 2 οδηγοι πρωτοι τσακαρουν την περιοχη κανουν για περισοτερο απο 5 λεπτα σβουρες μπροστα μου, το video στο youtube δυστιχος αλλοιωνει την ποιοτητα και δεν φενεται καθαρα, κανουν πρωτοι βυθιση στο δεντρο μονο οταν ειναι σιγουροι πως δεν κινδυνευουν και το κοπαδι 60-80 φασσες τυφλα ακολουθει τους οδηγους !
Η φυλαχτρα καθως και η φαση ολη με ενα λεπτο καθηστερηση θα ειχε ως αποτελεσμα να κατσει ολο το κοπαδι απο πανω μου , με μια και μονο χαρτουτσια απο αυτη την φαση θα ειχα εκτελεσει του καθου τουλαχιστο 2-3 μπορει και παραπανω φασσες αλλες τοσες με την δευτερη !
Παρολα αυτα προτιμησα να κανω ενα απλο αλλα δικαιο double ενω τα πουλια ηταν ακομη εν πτιση !
Το ιδιο σεναριο εχει προηγηθει 10 λεπτα νωριτερα με κοπαδι 10 πουλιων και πηρα μονο 1 φασσα , ενω παλη αν αφηνα το κοπαδι να κατσει απο πανω μου θα εκανα σφαγη !