ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
Καμετε υπομονη τζιε να ρτουν ουλλες μαζι . 

εχτες??? απο-κλειεται! Στον πρωτο τοπο ημουν εγω και ο Θεος!sotiris NIKOLAOU έγραψε:πάλη επα μου που σε είδανsotiris!129 έγραψε:μπα δεν ημουν ζιαμε!
στο δευτερο τοπο ημουν εγω ο μαστορας με την πετρα, και μια φαση επειασε το ματι μου ακομα 1ν με 2 brack sta 500 μετρα!
3 τοπο ημουν εγω ο Θεος ζε ειδα ζε μια κοτσιακαρου μια φαση μεσα σε ενα ελαιονα εμαζεφκεν ελιες

ουτε με δορυφορο δεν με βρησκεται εχτες !

"εμαζεβα" και εγώ ελιές αλλα που να με προσέξειςsotiris!129 έγραψε:εχτες??? απο-κλειεται! Στον πρωτο τοπο ημουν εγω και ο Θεος!sotiris NIKOLAOU έγραψε:πάλη επα μου που σε είδανsotiris!129 έγραψε:μπα δεν ημουν ζιαμε!
στο δευτερο τοπο ημουν εγω ο μαστορας με την πετρα, και μια φαση επειασε το ματι μου ακομα 1ν με 2 brack sta 500 μετρα!
3 τοπο ημουν εγω ο Θεος ζε ειδα ζε μια κοτσιακαρου μια φαση μεσα σε ενα ελαιονα εμαζεφκεν ελιες!
ουτε με δορυφορο δεν με βρησκεται εχτες !
αλλα να μεν το παίξεις ότι ίσου εσύ μονος σου και είχε ακόμα ένα δυο κυνηγούς θέλεις γιαγιa
δεν εχει chance λεω σου! εν αλλο που ειδες 100% !!! που τα αληθκεια οι κυνηγοι που ειδα εχτες ηταν μεσα στο δρομο που επειενα κυνηγι... στο τοπο που εκυνηγισα πραγματι 2 κυνηγους και την γιαγια ειδα! και ΜΟΝΟ αλλα ΜΟΝΟ ζινοι ηταν!
παραδέχεσαι ακόμα ένα δυο ότι είπα δηλαδή ήμου διπλα που την γιαγιά πας την ελιάsotiris!129 έγραψε:δεν εχει chance λεω σου! εν αλλο που ειδες 100% !!! που τα αληθκεια οι κυνηγοι που ειδα εχτες ηταν μεσα στο δρομο που επειενα κυνηγι... στο τοπο που εκυνηγισα πραγματι 2 κυνηγους και την γιαγια ειδα! και ΜΟΝΟ αλλα ΜΟΝΟ ζινοι ηταν!
- Captain theodoros
ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΜΠΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΑΓΩΝΙΑ 

<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
-
- Full Member
Λόγω τον καιρικών συνθηκών αναμένεται την ερχόμενη Κυριακή να έχουμε κάθοδο των πουλιών. ΕΛΠΙΖΩ!Captain theodoros έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΜΠΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΑΓΩΝΙΑ
καμια απολιτος σχεση ... οι 2 κυνηγοι ηταν: ο 1ς ο μαστρος με την πετρα, ζε το 1 το κοπελουι με τους 2 brack στον 2ρο τοπο που επεια κυνηγι, στον 3το τοπο που επεια και ειδα την γιαγια ΔΕΝ ΕΙΧΕ κανενα αλλο εχτος που την γιαγια, μεσα σε ενα χωραφι φλατ με 3 ελιες, πιστεψε με αν ησουν ζιαμε ηταν να σε δω!sotiris NIKOLAOU έγραψε:παραδέχεσαι ακόμα ένα δυο ότι είπα δηλαδή ήμου διπλα που την γιαγιά πας την ελιάsotiris!129 έγραψε:δεν εχει chance λεω σου! εν αλλο που ειδες 100% !!! που τα αληθκεια οι κυνηγοι που ειδα εχτες ηταν μεσα στο δρομο που επειενα κυνηγι... στο τοπο που εκυνηγισα πραγματι 2 κυνηγους και την γιαγια ειδα! και ΜΟΝΟ αλλα ΜΟΝΟ ζινοι ηταν!
ουλη μερα 3 διαφορετικους τοπους 3 αθρωπους ειδα ΜΟΝΟ και αποκλειται να ησουν ζιαμε, ενεν τα χωρκα σου

- Captain theodoros
ANDREAS A έγραψε:Λόγω τον καιρικών συνθηκών αναμένεται την ερχόμενη Κυριακή να έχουμε κάθοδο των πουλιών. ΕΛΠΙΖΩ!Captain theodoros έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΜΠΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΑΓΩΝΙΑ
απο την σκεψη σου και στου θεου το αυτακι ανδρεα μου .
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
- Phinix
αμάν ρε φιλε ANDREAS A και θα είμαστε και στο τόπο το μαγικόANDREAS A έγραψε:Λόγω τον καιρικών συνθηκών αναμένεται την ερχόμενη Κυριακή να έχουμε κάθοδο των πουλιών. ΕΛΠΙΖΩ!Captain theodoros έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΜΠΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΑΓΩΝΙΑ

Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν