ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Καμετε υπομονη τζιε να ρτουν ουλλες μαζι . ;)
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

sotiris NIKOLAOU έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:μπα δεν ημουν ζιαμε! :D
πάλη επα μου που σε είδαν
εχτες??? απο-κλειεται! Στον πρωτο τοπο ημουν εγω και ο Θεος!
στο δευτερο τοπο ημουν εγω ο μαστορας με την πετρα, και μια φαση επειασε το ματι μου ακομα 1ν με 2 brack sta 500 μετρα!
3 τοπο ημουν εγω ο Θεος ζε ειδα ζε μια κοτσιακαρου μια φαση μεσα σε ενα ελαιονα εμαζεφκεν ελιες :lol: !
ουτε με δορυφορο δεν με βρησκεται εχτες ! :twisted:
sotiris NIKOLAOU

Δημοσίευση από sotiris NIKOLAOU »

sotiris!129 έγραψε:
sotiris NIKOLAOU έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:μπα δεν ημουν ζιαμε! :D
πάλη επα μου που σε είδαν
εχτες??? απο-κλειεται! Στον πρωτο τοπο ημουν εγω και ο Θεος!
στο δευτερο τοπο ημουν εγω ο μαστορας με την πετρα, και μια φαση επειασε το ματι μου ακομα 1ν με 2 brack sta 500 μετρα!
3 τοπο ημουν εγω ο Θεος ζε ειδα ζε μια κοτσιακαρου μια φαση μεσα σε ενα ελαιονα εμαζεφκεν ελιες :lol: !
ουτε με δορυφορο δεν με βρησκεται εχτες ! :twisted:
"εμαζεβα" και εγώ ελιές αλλα που να με προσέξεις
αλλα να μεν το παίξεις ότι ίσου εσύ μονος σου και είχε ακόμα ένα δυο κυνηγούς θέλεις γιαγιa
sotiris!129

δεν εχει chance λεω σου! εν αλλο που ειδες 100% !!! που τα αληθκεια οι κυνηγοι που ειδα εχτες ηταν μεσα στο δρομο που επειενα κυνηγι... στο τοπο που εκυνηγισα πραγματι 2 κυνηγους και την γιαγια ειδα! και ΜΟΝΟ αλλα ΜΟΝΟ ζινοι ηταν!
sotiris NIKOLAOU

Δημοσίευση από sotiris NIKOLAOU »

sotiris!129 έγραψε:δεν εχει chance λεω σου! εν αλλο που ειδες 100% !!! που τα αληθκεια οι κυνηγοι που ειδα εχτες ηταν μεσα στο δρομο που επειενα κυνηγι... στο τοπο που εκυνηγισα πραγματι 2 κυνηγους και την γιαγια ειδα! και ΜΟΝΟ αλλα ΜΟΝΟ ζινοι ηταν!
παραδέχεσαι ακόμα ένα δυο ότι είπα δηλαδή ήμου διπλα που την γιαγιά πας την ελιά
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΜΠΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΑΓΩΝΙΑ :lol:
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
ANDREAS A
Full Member

Δημοσίευση από ANDREAS A »

Captain theodoros έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΜΠΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΑΓΩΝΙΑ :lol:
Λόγω τον καιρικών συνθηκών αναμένεται την ερχόμενη Κυριακή να έχουμε κάθοδο των πουλιών. ΕΛΠΙΖΩ!
sotiris!129

sotiris NIKOLAOU έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:δεν εχει chance λεω σου! εν αλλο που ειδες 100% !!! που τα αληθκεια οι κυνηγοι που ειδα εχτες ηταν μεσα στο δρομο που επειενα κυνηγι... στο τοπο που εκυνηγισα πραγματι 2 κυνηγους και την γιαγια ειδα! και ΜΟΝΟ αλλα ΜΟΝΟ ζινοι ηταν!
παραδέχεσαι ακόμα ένα δυο ότι είπα δηλαδή ήμου διπλα που την γιαγιά πας την ελιά
καμια απολιτος σχεση ... οι 2 κυνηγοι ηταν: ο 1ς ο μαστρος με την πετρα, ζε το 1 το κοπελουι με τους 2 brack στον 2ρο τοπο που επεια κυνηγι, στον 3το τοπο που επεια και ειδα την γιαγια ΔΕΝ ΕΙΧΕ κανενα αλλο εχτος που την γιαγια, μεσα σε ενα χωραφι φλατ με 3 ελιες, πιστεψε με αν ησουν ζιαμε ηταν να σε δω!
ουλη μερα 3 διαφορετικους τοπους 3 αθρωπους ειδα ΜΟΝΟ και αποκλειται να ησουν ζιαμε, ενεν τα χωρκα σου :lol:
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

ANDREAS A έγραψε:
Captain theodoros έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΜΠΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΑΓΩΝΙΑ :lol:
Λόγω τον καιρικών συνθηκών αναμένεται την ερχόμενη Κυριακή να έχουμε κάθοδο των πουλιών. ΕΛΠΙΖΩ!

απο την σκεψη σου και στου θεου το αυτακι ανδρεα μου .
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

ANDREAS A έγραψε:
αμάν ρε φιλε ANDREAS A και θα είμαστε και στο τόπο το μαγικό :D
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”